A Verizon is lebuktatta a HTC U12-t

A Verizon fejlesztői platformja is adatbázisba vette a HTC következő csúcsmodelljét U12 néven, noha a képen szereplő eszköz egyértelműen a HTC U11. Lévén a kialakításról még csak néhány kép áll rendelkezésre. Az adatok nem teljesen egyeznek meg a korábban előkerült dobozon látható paraméterekkel, a Verizonnál listázott eszköz például nagyobb képátlóval bír.


[+]

Az amerikai szolgáltató oldalán jegyzett készülék adatai viszont megegyeznek a képekkel együtt kapott információkkal. Az LCD panel képátlója itt is 6 hüvelyk szintén 18:9-es képaránnyal, az IP68-as por- és cseppállóság is felmerül, az akkumulátor méretét pedig 3500 mAh-ban állapították meg, a Quick Charge mellett viszont 1.0-s szabvány szerepel a leírásban. Most már tényleg kíváncsiak vagyunk, miféle szerkezet lesz az, amelyik csúcshardverrel, de mindössze 5,5 hüvelykes kijelzővel bukkan fel időről-időre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC U11+ - úton

    A megkésett kávamentes csúcsmobillal a HTC jó úton halad és továbbra is elsőrangú multimédiában. Mégsem kerek a történet, egy kritikus ponton mindenképpen javulni kell a folytatásra.

  • A HTC U12 szinte teljes specifikációja kiszivárgott

    Amennyiben a vélhetően a készülék dobozának hátulját ábrázoló kép hiteles.

  • Újabb fotókon a HTC U12+

    Sok mindent tudunk már róla, ennyi fotót azonban most először mutattak a kínai források.

  • Ilyen lehet a HTC U12+

    Kiszivárgott felvételek alapján születtek jó minőségű renderképek a HTC közelgő zászlóshajójáról. U12 lehet, hogy nem is lesz.

Hirdetés