Hirdetés

A HTC január elején utat mutat

Hirdetés

Az év a szokásos módon mindjárt a Las Vegas-i CES tech kiállítással kezdődik, ahol természetesen stábunk is ott lesz, és jó eséllyel a nagynevű HTC is. Logikus volna azt gondolni, hogy ha valamit bemutatni készül 2017 elején – például a HTC X10-et – a nevadai sivatag közepén épült kaszinói városban teszi. Ez egyelőre még kérdéses, az viszont biztos, hogy egy vagy több terméket egy későbbi időpontra tartogat.


[+]

A fenti meghívó több tech portálnak is megérkezett, bár csak annyi derül ki róla, hogy január 12-én lesz a jeles esemény, méghozzá Neked (for U) címezve, ami valami üzleti megoldás helyett talán végfelhasználói kütyükre utalhat. A mobilok mellett a HTC mostanság a Vive VR-rendszerre is erősen rágyúr, a fenti, kék háttérből kirajzolódó felhők alapján pedig valami cloud service sem kizárt, mindenesetre okosabbak majd 2017 elején leszünk.

 • Kapcsolódó cégek:
 • HTC

Azóta történt

Előzmények

 • Helio P10-zel érkezhet a HTC X10

  Nem fog lóerőcsatát nyerni a HTC One X9 folytatása, viszont kedvező árazással mutatkozhat be néhány hét múlva.

 • Három új HTC mobilról derültek ki információk

  Az X10 a felsőbb, a Desire 650 az alsóbb kategóriákban hódíthat, míg az evo a HTC Bolt nemzetközi variánsa lehet.

 • Okostelefonos kamerateszt (2016)

  Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

 • HTC 10 - tízpróba

  A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Hirdetés