Három új HTC mobilról derültek ki információk

Hirdetés

Sokáig belső informátorok, hírszivárogtatók és a tech világ „kémei” feleltek egy-egy készülőfélben lévő eszköz lebuktatásáért. Amióta viszont több ország és minősítő intézet online publikálja az engedélyekért náluk járt, bejelentés előtt álló ketyeréket, félhivatalosnak tekinthető információk formájában hallani egy-egy újdonságról. A PocketNow beszámolója szerint most két HTC mobil járult az orosz minősítő intézet színe elé.

Jól néz ki elölől, és még a BoomSound hangszóró sem maradt ki
Érkezik a fent látható HTC One X9 folytatása? [+]

A HTC X10 a One X9 logikus folytatása lehet, és a publikáció nem fél az X20-as vagy X25-ös SoC-t lehetséges motorként megtippelni. Megnevezésre került a Desire 650 is, ez a februárban bemutatott, jó öreg, Snapdragon 400-as Desire 630 utódja lehet. Egy harmadikról, a HTC 10 evóról a PocketNow máshonnan hallott, ez az amerikai Sprint szolgáltatónál bemutatott Bolt nemzetközi variánsa, az ugyancsak ódivatú Snapdragon 810-zel. Úgy tűnik, maradt ezekből a rendszerchipekből a tajvaniak padlásán.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • A stílusra megy rá a HTC Desire 650

    Szó szerint megosztó küllemet kapott a HTC Tajvanon bemutatott középkategóriása: a hátlapi plasztik textúra határozottan két részre különül. De hogy jön ide a gumikalapács?

  • A HTC január elején utat mutat

    Hatalmas U betű jelzi a HTC poszterén, hogy valami(k)ről 2017. január 12-én lehull a lepel.

Hirdetés