A héten befut az iPhone 9?

Április 5-étől forgalmazhatja egy amerikai üzletlánc a kompakt méretben várt, felső-középkategóriás iPhone védőtokját. Sokan ebből következtetnek a premierre.

Hirdetés

Jó ideje pletykálnak a 4,7"-es képátlóval és iPhone 8 formával várt iPhone 9 érkezéséről, amit az Apple március 18-ai bemutatójára tippeltek, ám az állítólagos gyártási késedelmek miatt akkor csak új Mac és iPad Pro termékek mutatkoztak be. Befutott ugyanakkor egy neves amerikai áruházlánchoz egy masszív készülékvédő tok, rajta az „új iPhone 4,7", 2020” felirattal, és a BestBuy munkatársai azt az instrukciót kapták, hogy április 5-éig nem hozhatják forgalomba.


(forrás: MacRumors)

Ez alapján következtet a PhoneArena arra, hogy az iPhone 9 még ezen a héten – akár holnap – bemutatkozhat, egy védőtoknak ugyanis nincs sok értelme készülék nélkül, amit beletesznek. Egyébként már az iPhone 12 késése is szóba került, és a jelenlegi válsághelyzetben az 5G modemmel szerelt újdonságok várható felára is az olcsóbb modellek felé terelheti a vásárlókat. Éppen ezért lehet logikus döntés meggyorsítani a 400 dollárért várt iPhone 9 startját, amit persze hivatalosan az Apple nem erősített meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Két hónapot késhet az iPhone 12

    A JPMorgan elemzői szerint beszállítói nehézségek és a tesztelést hátráltató utazási korlátozások miatt várható csúszás. Indiában leállt az iPhone-ok gyártása.

  • Nem mennek az 5G készülékek Amerikában

    A piacelemzők szerint a szolgáltatás elégtelensége és a készülékek ára eredményezi az alacsony elterjedtséget.

  • iPhone 9 elhalasztva, az iPhone 12 is késhet

    Beszállítói késedelmek és a csökkenő vásároló kedv miatt is hónapokat csúszhat az iPhone SE folytatása, figyelmeztetnek az elemzők. Az iPhone 12 is érintett.

Hirdetés