4 év akkugarancia az Oppótól

Míg más gyártók továbbra is a telep élettartama miatt "aggódnak", az Oppo hosszútávú garanciát vállal 67 wattos töltésteljesteljesítmény mellett is.

Egyes gyártók (igen, a Samsungra és az Apple-re gondolunk) ilyen-olyan indokkal még mindig makacsul ellenállnak a megnövelt töltésteljesítménynek, noha egyes készülékek már 240 wattot is húznak a megfelelő adapterből. Persze az iparági csúcs alatt is van élet, a 67 wattos teljesítmény már a középkategóriában sem ritka, az új Oppo A2 Pro is ennyit tud, mindezt ráadásul hosszútávon.


[+]

Az A2 Pro az első készülék, amire az Oppo négy év akkugaranciát vállal. A gyártó négy éven belül egy alkalommal térítésmentesen cseréli az 5000 mAh-s telepet, amennyiben a kapacitása 80% alá esne. A gyártó számításai szerint 1000 töltési ciklus alatt mindössze 12%-ot veszít a telep, mindezt nagyjából két és fél, három év alatt napi egy, 67 wattos töltéssel.

Ezt leszámítva az A2 Pro egy középkategóriás ajánlat Dimensity 7050-es szettel (aka. 1080), akár 12 GB rendszermemóriával és 512 GB UFS 3.1-es belső tárhellyel. Az ívelt AMOLED megjelenítő FHD+ felbontást hoz 6,7 hüvelyken 120 Hz-es képfrissítés mellett integrált ujjlenyomat-olvasóval és 8 megapixeles szelfikamerával, a spórolás tehát szokás szerint a kamerarendszeren történik, ami egyetlen 64 megapixeles főkamerát és egy 2 megapixeles mélységszenzort jelent az ehhez képest túlhangsúlyozott hátlapi szigeten.

[+]

NFC és jack ugyan nincs, de a WiFi 6 és az IP54-es védelem azért belefért, a halványlila és fekete modell mellett pedig választható vegán bőr hátlappal is csau színben. Az alapkiszerelés 8/128 GB-ot jelent, ez 89 ezer forintnak megfelelő jüant jelent, a lenagyobb memória/tárhely opcióért pedig 118 ezer forintnak megfelelő helyi pénzt kell fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

Hirdetés