360 fokos kamerával jön Andy Rubin mobilja?

Hirdetés

Andy Rubin volt az Android Inc. egyik alapítója még azelőtt, hogy az az operációs rendszerben érdeklő Google kötelékébe került. Rubin itt rangidős alelnökként a zöld robotos rendszer fejlesztésével és felügyeletével foglalatoskodott 2013-ig, amikor új projectek után nézett a keresőóriás kötelékein belül, majd 2014-ben azt is elhagyva.

Ezt a képet osztotta meg pár hete Andy Rubin
Ezt a képet osztotta meg pár hete Andy Rubin (forrás: PhoneArena) [+]

Rubin most az Essential nevű okostelefonos startup egyik kulcsfigurájaként tevékenykedik, és a május 30-ára ígért első bemutató előtt megosztott egy képet, amelyen egy Xiaomi Mi Mix-szerű ketyere volt látható, minimális képernyőkávákkal. Ez pillantható meg feljebb, alább pedig a legújabb Essential Tweet.

Bár csak a készülék körvonalai láthatók, a tetején mintha egy 360 fokos, azaz a teljes tér rögzítésére alkalmas kamera pihenne. Ez nem volna meglepő, mert valamilyen AR/VR vagy 360-as projectre célzott már korábban Rubin. Azt viszont nem tudni, hogy az Essential telefon maga rendelkezne-e ilyen kamerával, vagy egy hozzá csatlakoztatható kiegészítőről van szó. 30-án, azaz kedden kiderül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés