Hirdetés

2018. december 9., vasárnap

Gyorskeresés

15 milliónál jár az iPhone X

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Street Insider

Beindultak a Face ID-vel szerelt, OLED-es iPhone tömeges eladásai, az ünnepekre a kiszállítási idő is lecsökkent.

Hirdetés

Kétségtelenül jövőbemutató lett az iPhone X az előlap szinte egészét betöltő OLED kijelzőjével és a Touch ID-t váltó arcazonosító rendszerével, aminek az extrája, az animoji sokak szerint roppant szórakoztató, mások szerint teljesen felesleges civilizációs elburjánzás. Az mindenesetre biztos, hogy az 5,8"-es panellel szerelt ketyere népszerűségével nincs gond, és immáron a gyártásával sem: Jun Zhang, a Rosenblatt China Technology elemzője szerint most már heti 3 millió darabot le tudnak a True Depth kamerával szerelt mobilból gyártani, decemberben ez pedig heti 4 millióra javulhat.

A csomagolás a megszokott, a benne lévő csúcskészülék viszont merőben más, mint az eddigiek
A csomagolás a megszokott, a benne lévő csúcskészülék viszont merőben más, mint az eddigiek [+]

Figyelembe véve az iPhone X brutális árazását, bizonyosan jól jár vele az Apple, amely csak a fekete pénteki vásárlási ünnepen 6 millió darabot elpasszolt belőle. Zhang szerint az OLED-es ketyeréből összesen már 15 millió fogyott, felmérései szerint ráadásul a 256 GB-osból kétszer annyi, mint a 64 GB-os alapkiszerelésből.

Az előlap teteje kicsit közelebbről
Az előlap teteje kicsit közelebbről [+]

A pénzügyi negyedév végéig az iPhone X eladásai elérhetik a 30 milliót, amiből az 1-2 hetesre csökkent szállítási idő is kiveszi a részét a kosárba helyezés pillanatától. A készülék egyébként már több mint 70 országban megvásárolható, és a népszerűsége miatt az Apple már azon dolgozik, hogy a Samsung mellett más beszállítók is elég OLED panelt tudjanak biztosítani. Jövőre állítólag két modell is ilyen technológiával érkezik, egy harmadik pedig IPS panellel, de szintén Face ID rendszerrel.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.