Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mityku

    aktív tag

    válasz szicsu #2384 üzenetére

    Ja gondoltam! :))
    Egyébnként, ha tényleg azt vesszük, hogy Kína nem tett le Tajvan visszacsatolásáról, könnyen lehet konfliktus a körzetben. Vagy ha Irán esetét vesszük (Izrael fél egy kicsit, hogy nem egyedüli nukleáris hatalom lesz a térségben), ott is kilátásba vettek egy fegyveres akciót. Bár gyanítom, hogy nem lenne egyszerű akció (mint amikor az iraki Osirak erőművet rombolta le izrael), elég komoly összefogás lenne Irán mellett (Kína biztosan, Oroszo. is biztosította támogatásáról + a PFSZ, Hezbollah (lehet nem pontosan írtam a nevét, bocs!) is részt venne a harcokban, valamint Irakban jelentős támadásra számíthatnának a koalíciós erők.

    Még valami!
    Egy esetleges Iránt ért támadás esetén, Irán biztosan lezárná a Hormuzi-szorost. Megbénítva a térségből (illetve ha jól tudom Irakból) való kőolaj kiszállítást. Itt viszont már megjelenhet ebből kifolyólag egy anyahajó csoport (usa részéről). Mert ugye az usa biztosította a világot :DDD , hogy bizony kiáll kis kedvence mellett (Izrael), ha esetleg támadás érné.

    [Szerkesztve]

    Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther

Új hozzászólás Aktív témák