Hirdetés

Egy rakás Galaxy Android 12 frissítése indult el

Az S10, S20 és Note20 és Tab S7 família a frissítéslistán, két hajlítható képernyős készülék szintén jelez.

Volt pár apró baki a Galaxy Z Fold3 és Z Flip3 One UI 4.0 / Android 12 frissítésével, ám ezeket a Samsung villámgyorsan kijavította, és gőzerővel folyik az OTA csomagok egyre szélesebb körű közzététele. Ugyanígy a Galaxy S21 család szoftvere is generációváltás alatt van, az új felületet pedig körbe is jártuk részletesen. Szerencsére a korábbi modelleknek sem kellett sokat várakoznia: a SamMobile szerint a két ünnep között a következő készülékekre indult meg a többlépcsős közzététel (december 30-án frissítve):

Mivel a forrásoldal listája gyorsan bővül, lehet, hogy a Samsung még nem végzett a Szilveszter előtti rohammal, és mindenképp elismerés jár azért, hogy régebbi csúcskészülékek is az Android 12 kiadásának évében kapják meg az új rendszerverziót, és persze a naprakész gyártói köntöst. Mint mindig, a potenciálisan bennragadt hibák miatt a közzététel fokozatos, így régiótól, szolgáltatótól és kiszereléstől függően egy kis türelemre szükség lehet.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite

    A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.

Hirdetés