Hirdetés

2017. november 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

T-Mobile Pulse Mini - olcsó droidnak...

A Pulse Mini a jelenleg kapható egyik legolcsóbb Android készülék. Ezt viszont érezni is rajta.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Gyakorlatilag futószalagon ömlenek az androidos mobiltelefonok, most már szinte minden gyártó kényszerítve van, hogy beszálljon a versenybe. Vannak, akiknek persze küzdeni kell ez ellen, mint például a Nokia (fáj is miatta a fejük). A Google elégedetten dörzsöli a markát, ömlik be a pénz, ezrével jönnek ki a programok, pörög a Market is. Viszont jól tudják, a sikerhez az is szükséges, hogy a lehető legszélesebb rétegekhez jutassák el az Androidot. Ennek kulcsa pedig az alacsony ár, hiszen hiába ámuldozunk egy HTC Desire-n vagy a Samsung Galaxy S-en, ha többségünk sajnos nem tudja megvenni.

T-Mobile Pulse Mini
[+]

Az alacsony árat meg hogyan lehet a legegyszerűbben elérni? Hát persze, hogy kínai gyártóval. No nem mindenféle noname dzsunka őserdei borzalommal, hanem normális, valóban márkás gyártókkal kell együttműködni. Mindezt tegyük még be egy szolgáltató kínálatába, mert akkor még olcsóbb az egész. A T-Mobile a kezdetektől jó viszonyban van az Androiddal, elég csak a G1-re gondolnunk. A Huawei szintén nem ismeretlen a mobilos világban jobban jártasak számára. Nevével leginkább mobilinternetes modemeken találkozhattunk, most viszont saját mobiljukkal „támadnak”. Az eredetileg U8110 néven futó modellt átnevezték T-Mobile Pulse Minire (a nem minit is ők készítik) és kész a recept, mehet a polcokra. Mi az XXL GSM polcáról kaptuk, ráadásul kétszer is, mert elsőre nem működött a telefon, majd egy kis szervizelés után érkezett vissza hozzánk (ezért késtünk vele, elnézést).

T-Mobile Pulse Mini
[+]

A viszonylag nagynak mondható doboz túlnyomórészt magenta színekben pompázik. A magyar nyelvű feliratok között igen érdeknek tűnik az „Android OS 2.1 okostelefon Splendid Android Markettel”. A teszt ideje alatt nem sikerült rájönni, mi a fene az a Splendid. No mindegy, ez annyira nem fontos, az viszont igen, hogy mit találunk a dobozban. A készüléken felül sajnos nem túl sokat. Mindössze egy USB kábel, a hozzá való hálózati töltőfej és egy sztereó headset jár hozzá. Ez igazából elegendő is, esetleg egy memóriakártyát még beletehettek volna.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.