Hirdetés

Samsung Omnia W - fémes gyümölcs

Bevezető, tartozékok

Nyár végén megjelent a Windows Phone 7 legújabb verziója, az ősz folyamán pedig szépen lassan megérkeztek az első mangós modellek. A HTC-hez és a Nokiához hasonlóan a Samsung is két készülékkel készült, melyek egyike sem lesz hivatalosan kapható kis hazánkban. A kettős erősebbik tagja a Focus S, amely többek között a vékony formatervével és a Galaxy S II-ben használt Super AMOLED Plus technológiájú kijelzővel szeretne kitűnni a tömegből. Az Omnia W személyében pedig az előző generációs Omnia 7 utódját tisztelhetjük.

Samsung Omnia W
[+]

A több, mint egy éve piacon lévő Omnia 7 a mai napig az egyik legkedveltebb Windows Phone 7-es telefon, a fém borítás, a korrekt kijelző és az ideális méretek miatt az egyik legjobb választásnak minősül. Az Omnia W le sem tagadhatja a hasonlóságot, a két készülék formaterve nagyon sok ponton megegyezik. Persze változások is akadnak: tesztalanyunk erősebb processzort és grafikus gyorsítót kapott, az előlapon immár egy másodlagos kamerát is találunk, az adatkommunikációs képességek terén is történt előrelépés, valamint a méreteken és a tömegen is faragtak egyet.

Samsung Omnia W
[+]

Az XXL GSM-től kapott telefon egy aprócska fehér dobozban érkezett, melyen az Omnia W fényképe látható. A pakkban találunk egy kézikönyvet, egy microUSB-kábelt, egy töltőt és egy sztereó headsetet. Utóbbi hangminőségétől nem estünk hanyatt, a közepes dinamikatartomány miatt csak korlátozott mennyiségben jönnek át a mély és a magas hangok. Memóriakártyát szokás szerint nem kapunk, a Microsoft előírása alapján a Windows Phone 7-et futtató készülékek háttértárának kapacitását ugyanis nem bővíthetjük.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés