Samsung J600 - a kis kékség

Hirdetés

Bevezető

Átalakulóban van az olcsóbb telefonok szegmense, legalábbis formaterveési szempontból mindenképpen. Kellett egy kis idő, mire a gyártók rájöttek, hogy ebben az árkategóriában sem feltétlenül muszáj olyan készüléket tervezni, amiről süt az olcsóság, mint ahogyan a hazai reklámpiac egyik legótvarabb szlogenje mondja egy sütő esetében.

Elmúltak azok az idők, amikor a kispénzű vásárlók márkahűség alapján választottak készüléket, most már igenis nyomós érv a vásárlás során a külső, és ebből a szempontból a Samsung igen úttörő szerepet játszik. A többiek sem tétlenkednek egyébként, a Nokia 6085 például egész pofás kis darab, de a Sony Ericsson Z310i is kellemes telefon benyomását kelti.

Mostani főhösünk a Samsung egyik olyan modellje, amely a drágább, de már sikeres modellek átgondolásából jött létre. A koreaiak ebből a szempontból egyáltalán nem ügyetlenek, az E250 például slágertermék lett rövid időn belül, az M300 nevű csöppség pedig bevallottan az E700-as sorozat sikereit próbálta meglovagolni. A J600 is ezen recept alapján készült, az XXL GSM-től kapott tesztkészülék az E900 sikereinek farvizén próbálja magához csalogatni a telefonra annyira sok pénzt nem szánó, de a külsőre igényes vásárlókat.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés