Hirdetés

Hivatalos Samsung E950, E840 és J600 bemutató

A jelenleg zajló CommunicAsia kiállításon mutatkozott be hivatalosan a Samsung három új slider telefonja, bár már mindegyikről láthattunk képeket előzetesen.
Az E950 tart majd számot talán a legnagyobb érdeklődésre, hiszen az E900 utódjáról van szó. Az érintőgombok megmaradtak sőt, sokasodtak, a készülék 1 mm-tel vékonyabb lett, a hátlapon már 3,2 megapixeles kamera teljesít szolgálatot, a ház burkolatának jelentős része pedig fémből készült.


Balról jobbra: J600, E950, E840

 

Sikeresnek látszik a J600 is, amely eddig kék és szürke színben volt látható, de jön a rószaszín és az ezüst változat is. A szintén érintőgombos telefon az alsóbb kategóriákban lép majd piacra, hiszen csupán 1,3 megapixeles kamerával rendelkezik, és a képernyő is csak 128x160 pixeles felbontásra képes. Viszont a memória microSD kártyával bővíthető.


Samsung-szokás: több színben is

 

A trió harmadik darabja az E840, vele ritkábban fogunk összefutni itton, mert bár simán működik GSM hálózatokon is, az előzetes információk szerint az amerikai piacra szánja a gyártó. A sajtóközlemény a 2 megapixeles kamerát, a 2.0 Bluetooth funkciót és a memóriabővíthetőséget emeli ki, valamint az újonnan kifejlesztett webböngészőt, amelynek segítségével könnyen nagyíthatunk bele az oldalakba. Ez a fejlesztés minden bizonnyal fel fog bukkani más Samsung modellekben is, úgyhogy érdeklődve várjuk mit oztak össze ilyen téren a koreai boszorkánykonyhában.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés