Samsung Galaxy Tab 3 Kids - na, ne gyerekeskedjünk

Bevezető

Nincs gyerekem. Egyelőre. Még. De a családban bőven képviselteti magát minden korosztály, pár hónapos babától a 18 éves srácig bezárólag. És persze az idősebbeknek néha szoktam tanácsokat adni abban, hogy apától milyen telefont kérjen, ráadásul nemrég a Class FM-en kellett kicsit beszélnem arról, hogy szerintem jót tesz-e egy gyereknek egy tablet. Erre egyébként nem annyi a válasz, hogy nem. Vagy igen. Hanem az, hogy rosszat biztos nem tesz, ha a szülő odafigyel arra, hogy a gyerek mit kezd a géppel.

Samsung Galaxy Tab 3 Kids
[+]

Rengeteg készségfejlesztő, tanulást segítő app van ugyanis Androidra. Olyan, ami szórakoztat, de valami hasznos ragad is a csemetére. Digitális legó, mesekönyv, építgetés, rajzolás, játékos formában az ABC megismerése… ezekre mind jó lehet egy tablet. Mondjuk akkor, ha a kissrác nem a Dead Trigger 2-vel kezdi táblagépes pályafutását. És ha belegondolok, hogy hány és hány szülőtől hallom, hogy a gyerek jobban bírja az utazást is, ha a hátsó ülésen nyomkod valamit, akkor tök evidens, hogy ebben a fogékony korszakban bármi interaktív dolog le tudja őket kötni.

Samsung Galaxy Tab 3 Kids
[+]

Az XXL GSM-től egy Samsung tabletet kaptunk. Igen, egy Galaxy Tab 3-ról van szó, annak is a 7 inches kiviteléről, ezt már teszteltük akkor, amikor “hagyományos” csomagolásban érkezett. Ezért aztán nem is okvetlenül térnénk ki a hardverre és úgy egyébként TouchWiz, illetve az Android funkcionalitására, felesleges lenne ismételnünk magunkat. Ha kilépünk a gyerek üzemmódból, akkor egy kutyaközönséges Samsung táblagéppel dolgozhatunk. Ami mondjuk sárga, de kábé olyan árnyalatot találtak a fejlesztők, mintha egy fehéret hetekig a napon felejtettek volna.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés