Szeptember 1-jén mutatkozik be a Realme 7

Az itthon is elérhető, épp most frissített 6-os széria kifejezetten jól sikerült, a 7-es pedig kedden licitál rá.

Hirdetés

A kiváló ár/érték arányú Realme 6/6s és 6 Pro kitűnő bemutatkozás volt a nemzetközi piacon, és az utódokra sem kell már sokat várni. A Realme 7 és Realme 7 Pro szeptember 1-jén mutatkozik be Indiában, feltehetően új generációs, 64 megapixeles főkamerákkal, kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasóval és továbbfejlesztett gyorstöltéssel.

A hivatalos információk alapján a Realme 7 megtartja a balra tájolt kameralyukat, a 7 Pro panelje pedig egy optikai ujjlenyomat-olvasóval lesz gazdagabb. A 30 wattos gyorstöltést minden bizonnyal 65 wattos SuperDart Charge-ra cseréilk, az viszont nem egyértelmű, hogy mindkét verzió esetében vagy csak a Pro részesül a megtiszteltetésből, bár a Twitter posztba egy darab előlapi kamerával szerelt készülék mellett szerepel az infó. A készülékek már előrendelhetők a Realme oldalán 1000 rúpiás foglaló fejében.

Mindeközben a Realme 6-ről sem feledkezik meg a gyártó. Az augusztusi biztonsági csomaggal néhány extra funkció is érkezett, amelyeket a Realme Lab menüpont alatt lehet aktiválni, tekintve, hogy egyelőre kísérleti verzióról van szó. Ettől függetlenül az éjszakai Super Nighttime Standby és a Smooth Scrolling már elérhető Indiában. Plusz néhány új gyorskapcsoló is fel fog tűnni a gyorskapcsoló panelen.

Azóta történt

Előzmények

  • Realme 6S - másodszorra kiütés

    Ügyes trükk a Realme-től, hogy egy amúgy is jól eltalált telefont fél évvel később újra piacra dobnak. Mert így sokkal olcsóbb tud lenni, de még mindig nagyon versenyképes.

  • Realme 6 Pro - az optimum

    Kicsivel 100 ezer forint fölött már rengeteg, valóban jól használható középkategóriás mobil érhető el, éles a verseny, de a Realme nem vall szégyent.

  • Realme 6 - piaci HATás

    A Realme komoly márkajelenlétet szeretne kiépíteni, a 6-os modell pedig tökéletesen alkalmas a feladatra.

  • Realme 6i - művészet lemeríteni

    Borsot törne a Realme a Redmi orra alá, és bár a méretes panel HD felbontással szerénykedik, épp ez garantálja a fenomenális üzemidőt. Mégsem kerek a történet.

Hirdetés