Philips SHL3065 - hosszú beszélgetésekhez

Hirdetés

Bevezető, doboz

A hollandiai központú Philips nevű gyártót valószínűleg senkinek nem kell bemutatnunk, hiszen már több, mint 120 éve létezik a cég. Az elektromos áram széleskörű elterjedésének következtében hirtelen hatalmas piaci igény keletkezett az izzókra, ezt próbálták jó minőségben, de elérhető áron kielégíteni az 1800-as évek legvégén. A vállalat folyamatosan bővült, manapság már a kávéfőzőtől elkezdve a kivetítőkön át a televízióig szinte mindent gyártanak, nem véletlen tehát, hogy az audio világába is bemerészkedtek.

Philips SHL3065 teszt
[+]

Ha szétnézünk a Philips kínálatában, akkor jelenleg a belépőszintű, egyszerűbb fejhallgatók fölötti kategória két szegmensre oszlik, az egyik a Fidelio-vonal, ami a zene tisztaságára, a valósághű reprodukcióra igyekszik törekedni, a másik pedig a DJ-vonal, ami nem meglepő módon a lemezlovasok szívét próbálja megdobogtatni, zárt, erőteljes hangú, ugyanakkor könnyedén hordozható eszközökkel.

Tesztünk alanya egyik kategóriába sem tartozik szorosan, de a DJ Style felirat egyértelműen utal arra, hogy melyik irányt képviseli a Philips SHL4065, azonban ezek a tulajdonságok jellemzően csak a külsőt megvizsgálva érhetők tetten.

Philips SHL3065 teszt
[+]

A doboz büszkén hirdeti, hogy ez egy 32 Ohm impedanciájú, akár 1000 mW teljesítményt leadni képes mikrofonos headset, ami tiszta és erőteljes basszusokat kínál a felhasználójának. A kicsomagolás során nem találtunk semmi tartozékot a fejhallgatóhoz, egy tok vagy egy pár tartalék fülpárna azért járhatott volna hozzá.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés