Indul a Nokia N93 szállítása

A Nokia bejelentette, hogy indul az új Nokia N93 szállítása. A nagy teljesítményű Nokia Nseries multimédiás számítógépcsalád legújabb tagja teljes körű videokamera- és telefónia-funkciókészletet, és gazdag internet-szolgáltatásokat nyújt.

A Nokia N93 Carl Zeiss lencsével ellátott 3,2 megapixeles kamerát és háromszoros optikai zoomot vonultat fel, DVD-hez mérhető minőségű videofelvételre képes, és fejlett csatlakozási és képszerkesztési lehetőségeket kínál. A Nokia N93 közvetlenül a kompatibilis televízióra kapcsolható, ahol nagy képernyőn tekinthetők meg a felvételek. A fotók és a videofilmek a Nokia N93-ról egyenesen a blogba vagy az internetes fényképalbumba tölthetők fel, de kiváló minőségű családi felvételeket készíthetünk, amelyet a készülékkel járó Adobe Premiere Elements 2.0 szoftver segítségével DVD-re is kiírhatunk.

„Magyarországon az N93 támogatásával megvalósuló Nokia Mobiltelefon-filmfesztivál buzdítja mobilfilmezésre a vállalkozó szelleműeket. A Művészetek Völgye programsorozat keretében megrendezendő Nokia Mobiltelefon Filmfesztiválra a nevezéseket a www.mobilfilmfesztival.hu oldalon, az Új Színházban vagy a Művészetek Völgye ideje alatt Monostorapátiban, a filmfesztivál helyszínén várják. A fesztivál fődíja pedig egy Nokia N93-as multimédiás komputer.” – mondta Dér Attila, a Nokia Hungary Kft. marketing igazgatója.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés