Mobil Filmfesztivál a Művészetek Völgyében

Aki szeretne indulni a Nokia Mobiltelefon Filmfesztiválon, mától személyesen is feltöltheti kisfilmjét Monostorapátiban, a Művelődési Házban, ahol minden vállalkozó kedvű mobilos technikai segítséget kaphat filmje elkészítéséhez, és feltöltéséhez. A mobilrajongók kipróbálhatják a most megjelent Nokia N93-as multimédiás készüléket is.

A Nokia NSeries támogatásával megrendezett első magyarországi mobilfilmfesztiválra a nevezéseket továbbra is várják a www.mobilfilmfesztival.hu oldalon is.

Dér Attila, a Nokia marketing igazgatója elmondta: „A Nokia nagy örömmel van jelen a Művészetek Völgyében. Ez a fesztivál azért is különösen kiemelkedő esemény a Nokia számára, mivel a legújabb Nokia Nseries multimédiás komputerekkel már egyre jobb minőségben készíthetőek videók, amelyek a készülékeken található alkalmazásokkal azonnal szerkeszthetőek is. Reméljük, hogy sok lelkes mobilfilmkészítő jelentkezik majd a pályázatra, és rengeteg ötletes munka közül választhatjuk majd ki a legjobbat. ”

A fesztiválra két témakörben lehet filmeket nevezni:
a.) a Művészetek Völgye Fesztivál alatt készített film,
b.) bármely szabadon választott témában készített film.

A mobilfilmek maximális mérete 20 MB lehet és leadási határideje augusztus 4. péntek, 20.00. A filmeket beküldők közül a legjobbak a szakmai zsűri és a közönség díjait nyerik. A szakmai zsűriben többek között helyet foglal: Sándor Pál, Rudolf Péter és Szőke András. A Nokia Mobiltelefon Filmfesztivál eredményhirdetése és díjkiosztója 2006. augusztus 5-én 18 órakor lesz Monostorapátiban, a Művelődési Házban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés