Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!

Bevezető

Néptelefon. Olyan készülék, amely szinte az utcakép része, rengeteg embernél látni ilyet, metrón, utcán, kávézókban az asztalra téve. Az utóbbi egy-két évben ilyen mobillá vált a Nokia 6300. Rengeteg ismerősömnek van, használják, nem mondom, hogy rajonganak érte, funkcionális, klasszikus arányú telefon, és persze Nokia, ami még mindig sok embernek az etalon.

Nokia 6700 classic
[+]

Az XXL GSM-től érkezett 6700 classic ezt a sikertörténetet próbálja megismételni. Olyan ez, mint amikor kijön az új Golf: a kategória névadója, alfa és omega, s pont ez a mítosz öli meg, hiszen a mérnökök és a formatervezők nem mernek semmit a véletlenre bízni. A Golfnak úgy kell kinéznie, mint egy Golf, különben elpártolnak a vásárlók. A 6700 is egy kicsit ilyen, az elődmodell sikeressége automatikusan arra ösztökéli a gyártót, hogy a jól bevált recepten ne sokat változtasson, ragaszkodni kell a bevált arányokhoz, anyagokhoz, formákhoz.

Nokia 6700 classic
[+]

Persze a 6300 bemutatása óta több mint másfél év alatt jelentőset fejlődött az iparág, a friss modellnek fel kellett tuningolni a funkcionalitását úgy, hogy a jól megszokott menü és forma ne sokat változzon, de mégis modernebbnek, újszerűbbnek hasson. Bár most még 80 lepedőt kóstál a 6700, ez rövid időn belül elkezd majd ereszkedni, s ha van olyan telefon, amiről borítékolható, hogy mindhárom szolgáltató kínálatában benne lesz, az mindenképpen a 6700.

Nokia 6700 classic
[+]

Nem szokásunk előre lelőni a poént, de a 6700 classic újra mérföldkő lesz a középkategóriás telefonok mezőnyében, ehhez a kategóriához a Nokia nagyon ért. Az 5110, a 6110, a 6310, a 6230 és a 6300 után ez a modell is az egyik legismertebb finn telefon lesz.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés