Hirdetés

LG Optimus L3 - belépő szintű elegancia

Hirdetés

Bevezető

Akár csak tavaly, idén is rengeteg újdonságot láthattunk az LG barcelonai standján, ám a Mobile World Congress kapcsán szinte mindenki az Optimus 4X HD készülékre gondolt, ha szóba került a gyártó neve. Az említett készülék mellett azonban volt más látnivaló is, bemutatásra került többek között az Optimus 3D utódja és egy telefon-táblagép hibrid, valamint az L sorozat tagjaival is megismerkedhettünk. A dél-koreai gyártó olcsóbb palettáját takaró széria három készüléket vonultat fel, a csapat legkisebb tagja az L3, amely elsősorban a kedvező árával szeretne hódítani.

LG E400 Optimus L3
[+]

Mint mindig, tesztalanyunk esetében is kompromisszumokat kell hoznunk a kedvezőbb ár érdekében. Így bár nem voltak nagy elvárásaim a telefonnal szemben, az ismerkedés első néhány perce egy kellemes csalódás volt, az L3 meglepően gyors a borítás alatt duruzsoló hardverhez képest. Persze csodára azért nem szabad számítani, de a teszt alatt használhatónak bizonyult a készülék. Ennyire azonban ne szaladjunk előre, lássuk, mit kínál az Optimus L3!

LG E400 Optimus L3
[+]

A telefon hozzánk egymagában érkezett, így a tartozékok minőségéről nem tudunk érdemben nyilatkozni. Az biztos, hogy a kézikönyv mellett egy microUSB-kábel, egy töltő, egy tok lapul majd a csomagban. Egy memóriakártya azért jól jött volna, ugyanis a telefon belső háttértára mindössze 1 GB adat tárolására képes, ami mondjuk a kategóriában nem rossz, de zenehallgatáshoz kevés.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés