Hirdetés

2018. december 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

LG Optimus Black - napszúrást okozhat

Megérkezett hozzánk az LG legújabb készüléke, amely az extra erős fényerővel rendelkező Nova technológiájú kijelzővel szeretné felhívni magára a figyelmet.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Manapság igen komoly versengés megy az okostelefonok gyártói között, melynek egyik kiélezett pontja a kijelző. Mivel a tapifonok legfontosabb alkotóeleméről van szó, nem csoda, hogy a legtöbb gyártó saját megjelenítőt alkalmaz, amely valamely aspektusban eltér a többitől. Az LG ilyen irányú erőfeszítései tesztalanyunk Nova kijelzőjében csúcsosodtak ki, amely a masszív fényerejével és a csökkentett fogyasztásával hívja fel magára a figyelmet.

LG Optiumus Black
[+]

Az Optimus Black másik vonzereje a gesztus alapú irányítás lehet, legalábbis egy hete még ezt gondoltam. A telefon a szintén LG gyártmányú Optimus 2X nyomdokaiban halad, az ott tapasztalt, a szenzorokat kihasználó vezérlési megoldásokat további ötletekkel egészítették ki a koreai gyártó mérnökei. Sajnos a legtöbb hasznossága a nullához konvergál, de erről később, most lássuk, mit is kínál a mobil!

LG Optiumus Black
[+]

Az Optimus Black egy roppantmód elegáns csomagolásban érkezett, egy fekete dobozról van szó, amely mágneses módon zárható. A tartalma átlagos: kapunk egy microUSB kábelt, egy hálózati töltőt, egy 2 GB kapacitású memóriakártyát, valamint egy sztereó headsetet. Utóbbi talán az egyik legjobb tartozékfüles, amellyel eddig találkoztam: bár a fülbe erőszakolós kialakítást annyira nem kedvelem (egyébként negyed óra alatt meg lehet szokni a dolgot), a hangzás kárpótol az esetleges kényelmetlenségért: a dinamikatartomány széles, a mélyek és magasak is gyönyörűen szólnak, a hangerő korrekt, ráadásul magasabb fokozatra tekerve sem torzul annyira, mint hasonszőrű társai.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.