Huawei Ascend P1 – komolyan kell venni

Bevezető, tartozékok

A Huawei márka egyre több ember számára válik ismertté. A gyártó eleinte az alsóbb kategóriákban vetette meg a lábát az olcsó, mégis jól optimalizált szoftverrel rendelkező telefonjai keretében, elég itt a Huawei Ascend Y200-ra gondolni. A tavalyi év folyamán aztán a Vision modellel jelezték, hogy el kívánják hagyni az alsóbb árszegmenst, majd a 2011-es év végén piacra dobták a Honor elnevezésű készüléket, amely még jobban rávilágított arra a tényre, hogy a Huawei igen komolyan veszi a mobiliparágat. Eljött az idei év, s bebizonyosodott, hogy a kínai vállalat még jobban odacsap a lovak közé, s megcélozzák a felső-közép illetve felső kategóriát is, két- illetve négymagos masináikkal.

Huawei Ascend P1
[+]

A Huawei most tesztelésre kerülő reménysége a P1 elnevezést kapta. A nyár végefelé itthon is megjelenő P1 három színben (fekete, fehér, piros) is elérhető lesz. Egyszerű, ám mégis letisztult formatervvel, gyárilag Ice Cream Sandwich-csel és mellé egészen komoly hardverrel érkező jövevény képes lehet arra, hogy megbolygassa a piacot például egy jó árazással, vagy megfelelően tökéletesített operációs rendszerrel.

Huawei Ascend P1
[+]

A készüléket egy elegáns, fehér dobozban kaptuk, tetején és oldalán fotókkal, amelyek a Huawei Ascend P1 vékonyságát hirdetik. A papírszelencét kinyitva rögtön a kütyü tárul elénk, ezt kivéve pedig a gyári tartozékokhoz férhetünk hozzá. A Huawei társaságába egy normál headset (kialakítása rendkívül hasonló az Apple megoldásához), töltőfej és USB-kábel tartozik, s valamennyi kiegészítőn a fehér-szürke szín uralkodik.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés