- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Aktív témák
-
drstupid
tag
válasz #04441088 #43082 üzenetére
1. meridian de kézin kell bevinni nem ismeri fel automatikusan
2. én ki szoktam kapcsolni amikor lassu
3.állitsd be hogy 2.gt használjon + apn on off widget az tiltja a gps+3g mellette tudsz wifizni
4.beutyfull widgets,widget lockerEladó termékeim : http://href.hu/x/ekrb
-
barnam_
nagyúr
válasz bala6120 #43065 üzenetére
No, lassan több mint egy órája van fenn az extra modulok nélküli változat a herélt RC2-n, akárhányszor próbáltam, mindig visszakapcsolt a kijelző. Jónak tűnik Bár mintha egy fokkal lassabb lenne a görgetés a névjegyek, és egyéb menük között.
-
quadgenya
csendes tag
válasz quadgenya #43100 üzenetére
vagy ez kell nekem?
Először is a telefonnak rootolva kell lennie. Ha ez megvan akkor nagyon egyszerű a dolgunk, a system/media könyvtárban lévő bootanimation.zip fájlt kell kicserélnünk egy nekünk tetszőre. Ha simán kitöröljük akkor meg egy szimpla android feliratot kapunk bekapcsoláskor.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz bala6120 #43051 üzenetére
CM7
Helyre rakja a proximityt és a GPS-t. Tesztelve N15, működik.
CM7 N15, RC2 kernel update
Ha neked ez működik, akkor én most helyben kérem hogy az egyik moderátor bannoljon ki, mielőtt nagyon-nagyon csúnyát mondok...
Mivel működik? Milyen program? iGO? Aura? Melyik? GPS tesztben van 8 műholdam, 10 perce várok, nem számol pozíciót... Kimentem a szabad ég alá. Semmi. Már hülyének néz az összes szomszéd, hogy telóval a kezemben sétálok az út közepén....
-
madgie
titán
Képzelődöm, vagy tényleg jóval gyorsabb az R10b lite az R8 lite-nál?
(nem, nem szűz cucc, titanium-ból minden app és data visszaállítva) -
Glatius
őstag
válasz madgie #43107 üzenetére
Ugye nem csak fel akarsz izgatni..... ki akartam hagyni a tízest, de ha sokkal jobb, akkor a CM7 előtt még muszáj lesz ezt is feltennem.
Bár nekem r8 volt, utána 4 órát r9, aztűán R8_full van most. A FULL és a LITE között lenne sebességkülönbség?
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
djozsi
senior tag
-
quadgenya
csendes tag
akkor most hova kell rakni a bootanimáciot?
-
kezdő
senior tag
kelzsoca:
Hi!Láttam anno az R8-as romnál volt/van egy update ami lehetővé teszi a facebook névjegy szinkronizációt. Ez működik R10 alatt is?
Paul féle R11-ről váltanék. Erre feltettem külön a facebook alkalmazást marketről, de a névjegyek nem jelentek meg a telefonkönyvben (mondjuk nem is vártam). Viszont beírtam egy olyan egyén számát a tárcsázóba aki nem szerepelt a telefonkönyvemben, a facebook ismerőseim között viszont igen, és tárcsázáskor már nem is a számát mutatta hanem a nevét+profilképet. Nagyon meglepődtem.
Sőt, ha ki akarom SD-re menteni a névjegyzékem akkor is valami 400+ adatot másol ki, pedig csak 140 valós telefonkönyv bejegyzésem van.Jól gondolom, hogy az R8-nál linkelt facebook-os "telefonkönyv" képes kezelni a vcard-ból beimportált névjegyzékem + leszedi a facebook ismerőseim képét+telefonszámát és meg is jeleníti azokat?
-
szezso15
addikt
Tudom,hogy nem bírják egyesek ha quadanttal övök( ) de az r8 lite 430 pontot dobott ,ez meg 770(r10 lite) szal újra tudok villogni
*Hajrá Loki!* i15+
-
barnam_
nagyúr
Láttam anno az R8-as romnál volt/van egy update ami lehetővé teszi a facebook névjegy szinkronizációt. Ez működik R10 alatt is?
Alapból a csoportot kezelni képes névjegy van benne. De elvileg annak is tudnia kell szinkronizálni a facebook névjegyeket. Az update arra kell, hogy a google és facebook névjegyeket egyesíteni tudja. Legalább is valamelyik magyar FLB-nél még így volt. MCR R11-t soha nem próbáltam, így az nem tudom hogy működik. Amúgy igen, szerintem menni fog R10 alatt is.Jól gondolom, hogy az R8-nál linkelt facebook-os "telefonkönyv" képes kezelni a vcard-ból beimportált névjegyzékem + leszedi a facebook ismerőseim képét+telefonszámát és meg is jeleníti azokat?
Ne vcard-ból állítsd vissza, mert megfogja kettőzni a google névjegyeket. Amikor hozzáadod a gmail fiókot, frissíti a google kontaktokat, aztán később amikor bejelentkezel a facebook appba, az is letölti a névjegyeket, és ahol a név egyezik, azokat összevonja a névjegykezelő app.(#43123) Mr.C: nálam a standard és advanced edition között 200 pont különbség van. Ennyire lehet benne bízni
[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
válasz szezso15 #43120 üzenetére
Hát ez a quadrant ... nemtudom h lehet-e bizni benne... nekem elöször jj rls9 volt fennt... ott mutatott 450et, aztán ráraktam a paul féle r11et és 840et irt és nekem az sokkal lassabb volt játékok terén is mint a jellyfish. most flb r10b-vel kb 800 az érték és jo is...
sudo rm -rf /*
-
djozsi
senior tag
válasz Nohab61 #43119 üzenetére
Köszi a leírást!
Pont ezt csinálom. rányomok a calib-ra és 2 ujjal eltakarom a fenti részt.
Pár sec múlva kiírja: proximity calibration is OK.
Ez után a jobb gombot állítgatom.
Ha testing light van belőve, akkor a Lightintensity rész váltakozik.
Ha átnyomom testing proximity-re, akkor a Proximity alatt ugyan úgy az marad, hogy "X: stop" alul pedig "Proximity is fail"!A proximity sensor is felül van annál a résznél, amit a fülemhez teszek ugye?
-
Mr.C
őstag
Szörszálhasogatás tudom, de véletlenül nem tudja valaki h melyik a proxymiti és melyik méri a fényerösséget? Mert a kettö egymás mellett van
sudo rm -rf /*
-
zcsongor
tag
Sziasztok! Ha a hatlap nem illeszkedik szepen a telefonra (1-2 mm-es szunet nehol, pedig visszanyomtam rendesen), plusz a tetejen is kicsit deformalt, akkor vihetem gariba, vagy kirohognek? Szoftveresen teljesen rendben van.
-
Glatius
őstag
A sokkal 500 fölötti értékek (volt akinek 1100-at is hozott) Az egy nem vizsgált, kikapcsolva/bekapcsolva rendszerflag állásától függő bugos kijelzés. A 840 tehát 420, ami tényleg lassúbb, mint 450.
czsongor
Ha mégnem erőltetted nagyon:
-Lepattintod teljesen
-Felül a bekapcsoló gomb mellett jobbról és balról két ujjal nyomva tartod, és tolod lefelé
-A két szélén lévő rögzítőkarmokat egyenként pattintod be lefelé haladva a két oldalon párhuzamosan.
Az alján először a hangszórónyílás felől fejezd be, majd a túloldali az utolsó.
-Légy határozott, de ne erőszakos![ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
unyadavid
senior tag
Hellosztok!
Az lenne a kérdésem, hogy
- flb r8-ról érdemes-e cserélni flb r10-re
- mi a különbség a full és a lite rom között (melyiket ajánljátok?)
- ill. mennyire jó már a 2.3, érdemes-e inkább azt feltenniA válaszokat előre is köszönöm, mindenkinek nagy riszpekt!
[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
Akkor ezek szerint rossz a proximity szenzorom, remek.
Eddig meg voltam győződve arról, hogy a paul ROM miatt rossz, úgy fest mégse.Valaki akinek fent van az új ROM:
FLB R10b-ben simán működnie kéne szervízmenüben úgy, ahogy Nohab61 leírta?
Kipróbálná valaki a kedvemért? Fél perc az egész:1. *983*0# tárcsázod
2. Előugró listán alul Sensors-t kiválasztod
3. jobb oldali gombot "testing proximity"-re állítod
4. telefon felső részét letakarod
5. megnézed, hogy legalul a Proximity is fail átvált-e OKra illetve hogy a Proximity rész alatt az X: stop rész változik-eElőre is köszönöm!
-
Keeperv85
nagyúr
Sensor test van a marketen is. Egyszerűbb használni, mint a beépített cuccot.
Link:
(remélem látszik...)
@asanotadanob: nem kövezünk. Most full-wipe kíséretében próbáld meg az n15-öst magában. Ha még akkor is megy a GPS, akkor minimum 3 embernél itt user error van...
[ Szerkesztve ]
-
asanotadanob
tag
[lehetkövezni]Most én leszek a h*lyegyerek, aki beböki, hogy minden szép-és-jó, de nem volt időm tesztelgetni, meg telepítgetni, wipe nélkül ráhúztam az n12-re az n15-öt és proximity teljesen rendben (napok óta megy), ma szépen elnavigált a város szélén a pusztában is a hárombetűs, a merülés meg átlagos. Az usb-t nem használtam, ftp-zek. Eddig hétköznapi használtara számomra ez vált be leginkább.[/lehetkövezni]
-
Glatius
őstag
válasz Keeperv85 #43138 üzenetére
Nekem a helyzetérzékelő kalibrálása nem tiszta... A vízszint nem vízszintes, a függőleges nem függőleges.... és nullázási lehetőséget hiába keresek. Nem apró eltérés, hanem durva hiba amiről beszélek, kb 2°. Van valakinek tapasztalata megoldással?
-
barnam_
nagyúr
Akik CM7-t használnak:
Nálatok nem halkabb az egész telefon? Nem csak a zenék, a csengő hangerő is sokkal halkabb mint Froyo-n. És ezt már RC1-nél is megfigyeltem. -
djozsi
senior tag
válasz Keeperv85 #43138 üzenetére
Nem látszódik a link.
Én feltettem marketről egy sensor testet annál sorban van 5 rész:1. ORIENTATION
2. ACCELEROMETER
3. MAGNETIC_FILED
4. LIGHT
5. PROXIMITYEzekből mindegyik alatt van 3 szám, ami az első 3 résznél folyamatosan változik, a LIGHT és a PROXIMITY résznél viszont mindegyiknél csupa nulla van és sose változnak.
-
barnam_
nagyúr
válasz asanotadanob #43144 üzenetére
A végén még kiderül, hogy működik az audioboost FLB alatt (Akkor viszont szánalmasan gyenge a hangere a Blade-nek...)
ux1: biztos
-
szezso15
addikt
Tudtok ajánlani valami sirály naviprogti(az aurán kívül)
*Hajrá Loki!* i15+
-
dragon1993
őstag
Írtam az T -nek szerintem érdekelhet
Zte Skate forgalmazás, hivatalos 2.2 , porosodás.
T-Mobile Válaszol -
Mr.C
őstag
Nem szokott baj lenni a felfogásommal, de ezt most nemértem... nem ugy van h a 2.2ben alapból benne van az audioboost?... mert nekem maratt ugyanolyan halk sajnos és azt monták h az audioboost.zip csak a 2.1ben javit
sudo rm -rf /*
-
barnam_
nagyúr
válasz dragon1993 #43148 üzenetére
Tájékoztatjuk, hogy az Android 2.2-es frissítés hamarosan elérhető lesz a ZTE Blade típusú készülékhez.
Én azt hiszem el amit látok Amúgy lehet a hamarosan nekik még több hónap...megfigyeltem, hogy rendszeresen az írásjelek elé teszel szünetet, ez szándékos, vagy csak hiányosság?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest