- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
turho
addikt
válasz Sztlaci #43537 üzenetére
Teljesen meghülyített eza dolog....a sim kártyát a régi telefonban megmenedzseltem, eddig OK. Maradt rajta 91 szám/kontakt.
A készülék is látta, de egy dolog hogy bemásolást kértem. Szinkronizált a gmailemmel. Ennek folyományaként:
-Ha sim-et akarok látni, 91 bejegyzés
-Ha telefonkönyvet akarok látni, nem azonnal de összejött, telefon ikonnal mutat 91 bejegyzést.
-Ámde: ha exportálni akarom a jegyzéket pl.SD-re, 1822!!! bejegyzés. (Minden xar ahová valaha írtam, mailcímek, ami csak be lett ütve valaha gmailbe).
Nos, ez nekem új és durva Ha a gmailt kikapcsolom, mostmár a helyi részen is, telefon ikonnal 91 bejegyzés van. Exportálni meg 1822 darabot exportál....Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
Saccco
nagyúr
válasz Keeperv85 #43510 üzenetére
Esetleg SIM kártya klónozó. Azt nem tudom, hogy 1-1be másol-e vagy a szoftver rész újabb lesz-e. Poén elvileg 16 sim kártyát lehet 1re másolni....
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
salieri.
őstag
sziasztok ! ha orenge san franciscot veszek abban tuti oled kijelzo van? ha nem tuti ,hogy az van benne a dobozan fel van tuntetve?
-
Peat;)
veterán
válasz kelzsoca #43552 üzenetére
Ne gonoszkodj ilyen írásokkal, mert még ráveszem magam a hétvégén hogy megint kiokosítsam magam a fórumban utána meg telefont.
Majd meglátom, meg backup sem világos, hogy megmaradjon minden ami lehet, hívásinfótól kezdve, játékmentéseken át mindenig..lesz kedvem átrágom magam rajta és meglesem most milyen romokat raktál össze![ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
-
turho
addikt
Ez nagyon súlyos volt...1órámba került, szinkronizált a cucc,meg minden. Közben próbáltam export to SD, és csökkent az 1182 tétel fokozatosan.
Most helyrejött, elérte a 182. bejegyzést.
Ami a 91 duplája, mert a simen annyi va és a készülékbe is bemásoltam.
Gondolom ezt akárhová exportálom dupláz, ha a simet nem törlöm le.
De ez brutális volt, elkezdett egy 1182 tételes vcf-et csinálni az ökörizált....szerk: valami nem kerek, ez már nekem magas. A régi eccerű telómban ha törlöm a sim bejegyzéseket, törli. Ha átteszem a Blade-be mutatja hogy 0/271 vagymi. (Azt hiszem 271 helyes a kártya). Ha rámásolom vissza Blade-ben a 91 kontaktot, akkor ez a másolás létrejön, a sim is 91 bejegyzéses.
Igen, de ha törölném asim-et, hibát dob, csak az A betűsöket törölte ki és finish. meg is áll ott mindig. Ilyet én még nem láttam.[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
Keeperv85
nagyúr
válasz kelzsoca #43561 üzenetére
Őrült ötletem támadt ezzel a recovery backup-al. Ez ugye tud rendszert menteni img fájlokba. Azokat gépről is lehet telepíteni... és elég egyszerű olyan script-et írni, ami ezt egy kattintással megteszi az adb illetve fastboot alatt. Nem TPT és mégis egy "lúzer" is meg tudja oldani...hmm....Az adb-vel el lehet indítani fastboot módban a telót, onnan meg annak csak végig kell írni a megfelelő fájlrendszereket. Már van is egy bekonfigurált rom rajta. Vagy nem?
Sőt... bele lehet kombinálni egy md5 ellenőrzést is, mert ugye ez azt is csinál kapásból...
[ Szerkesztve ]
-
clayton
csendes tag
Sziasztok !
Kelzsoca r8-liteot hasznalok, mindent toroltem mielott feltettem volna a leírtak szerint, de valami miatt a megmaradt csengőhangok illetve értesítési hangokból kettő van a listaban, hiaba van csak egy belőle, ha belemegyek a root explorerrel a media mappaba. Pl. "Dontpanic" Dontpanic" "Electra" "Electra" ..... valakinél hasonló ?
no pain no gain
-
szezso15
addikt
Szépjóestét mindenkinek! Valaki meg tudná mondani,hogy a youtube klinlensben a vevo-s vidiken kivül mért rácsozódik be minden videó?? Olyan mintha valami rácsháló lenne rajta... a rom kelzsoca r10 lite-ja
*Hajrá Loki!* i15+
-
SteveBeard
senior tag
válasz kelzsoca #43566 üzenetére
(#43566) kelzsoca
Egy okos embertől olvastam "Az információ közös, ezért a topicban a helye!"
Oda-vissza teszteltem az FLB_r10-es romokat, a lite és full verziót. A sebességre voltam kíváncsi és a lite eszméletlenül gyors. Látványosan gyorsabb, én sem akartam elhinni. Ráadásul mind a két rom nagyon stabil.
A lite a megjelenése óta fent van, semmi bajom nem volt vele, viszont kíváncsi voltam mit tud a full, de maradok a lite-nál.
Szép munka! Köszönöm!Steve
-
kelzsoca
félisten
válasz SteveBeard #43570 üzenetére
Az információ közös, ezért a topicban a helye
Hehe, jó volt, de azok a beszélgetések már egy másik szintet ütnek meg, és ezért nem a topicba valók
Illetve Keeperv85 kollega a team tagja
ui: örülök hogy tetszik a rom, dolgoztam is vele rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
SteveBeard
senior tag
válasz kelzsoca #43571 üzenetére
Értem én, csak tudod a "kisördög"... nem bírtam kihagyni
Egy kérdés, ha nem mentél még aludni. Pár memóriakártyát elhasználtál, gondolom van tapasztalatod. Azt szeretném tudni, hogy mértél-e olvasási-írási sebességeket?
Nekem a gyári kártyával: 6-7MB/s az írás és 9-10MB/s az olvasás. Mennyivel tudnak többet a class6 vagy gyorsabb kártyák? Nem az érdekel, hogy mit tudnak ezek a kártyák, azt meg tudom nézni a neten is, hanem a Blade-ben hogy teljesítenek. Szeretnék venni egy nagyobb kártyát és jelentős az árkülönbözet egy c4 és egy c10-es kártya között. A Blade ki tudja használni a nagyobb sebességű kártyákat?Steve
-
barnam_
nagyúr
válasz SteveBeard #43572 üzenetére
A Blade ki tudja használni a nagyobb sebességű kártyákat?
Azon kívül, hogy milyen gyorsan másolsz rá cuccokat, nincs különbség a CL4 - 6 - 10 között. Egyedül akkor jön ki a különbség, ha a dalvik cache-t is áthelyezed az SD kártyára.
Főleg ha nem az sd-re pakolod az alkalmazásokat, akkor meg tényleg nincs különbség.
Csak ugye nem mindegy mennyi idő alatt másolsz fel pl. 10GB zenét... -
alexdp7
tag
csinàltam full backupot recoveryben r8-ròl. hol tàrolja? r10-et akarok felrakni èsha vmi nem jön össze....+appmonsterrel is lementettem
fblr10 lite- nak ugye nem kell ext2 partició?
fblr8 allin-t sima romcserèvel le tudom cserèlni?[ Szerkesztve ]
La Vecchia Signora, vince Ancora! -ASUS Zenfone 2 - backup - Samsung Galaxy S4 LTE 5.0.1
-
xakta
tag
Nahát gyerekek Cyanogen moddal szarakodtam eddig , de sztem pihentetni fogom egy darabig , mert még midig bugos a drága . Hol a lockscreent nem lehet feloldani , hol lefagy .
Nem baj jó lessz ez !!!Ja , nem találtam sehol leírva , hogy lehet megoldani az automatikus PC-s USB-csatlakozást , van-e erre lehetőség , program stb. ?
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz Keeperv85 #43563 üzenetére
Ezzel csak egy a baj, sok usernek nincs a gépén adb Vagy nem tudja bekonfigolni, vagy nem mennek a driverek pl xp alatt rendesen.
(#43578) gordonfreemN:
Hát te meg 'mé nem alszol Egyébként szerintem rossz a mixzing... én uninstalláltam is. Van amikor kilépésnél rebootol
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
ux1
addikt
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Keeperv85
nagyúr
Csak, hogy lássuk a fejlődést is:
[link]Megnézzük mennyit javult. Remélem nem csak átszámozták.
szerk:
Csak nagy vonalakban:
Kernel módosítás
Fényképezőt javítottak
A frameworkben javítottak valamit
Egy-egy drivert, pár kernel daemon
Valamit a telefonszámok kezelésében..legalábbis a cserélt fájlokból megítélve...
[ Szerkesztve ]
-
gblasius
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne hogy egyszercsak életre kel a képernyőm.
Látom az órát,meg a feloldó lakatot. Hiába nyomok neki lezárást,pár perc után újra aktív a kijelző. Tegnap így merült le a telefon ergyik pillanatról a másikra.
Sót olyan is megesett hogy lezárásnál nem a képernyőt zárta le,hanem beadta a kis ablakot amin a néma mód, a rezgő mód,meg a repülő mód van. Pedig nem nyomtam hosszan.
Gyári 2.1-es a szoftver,nincs rootolva.
Tudna valaki segíteni?Köszönöm!
-
sunahunter
senior tag
válasz Keeperv85 #43563 üzenetére
Felmegy a megfelelő script nélkül is, azzal ami mondjuk meg van írva a recovery-hez, csak az aktuális .img fájl nevét át kell írni a recovery nevére, és már tolja is fel.
....más....:
Itt egy pofonegyszerű megoldás a Clockwork Recovery -k telepítésére:
1. letöltöd innen az aktuális clockwork image-t [link] és átnevezed "recovery-clockwork.img"-re, könnyebb vele dolgozni
2. letöltöd ezt a zip fájlt: [link] és kitömöríted valahová, majd belemásolod a mappába az 1. pontban letöltött img fájlt
3. újraindítod a telefont fastboot (volume up+power) módban és rádugod a gépre
4. a zip fájlban lévő "Dos_Console.bat"-ot elindítod, beírod:
fastboot erase recovery
fastboot flash recovery recovery-clockwork.img
fastboot reboot5. újraindítod a telót recovery (volume down+power) módban, és kész...
(#43519) V.Stryker:
Különbség az R10lite és az R10full között a full javára:
- nano text editor, bash shell hozzáadva/aktiválva (haladó felhasználók tudják mire jó)
- data/app mappa létrehozva
- data/local mappa létrehozva
Illetve a lite verzióhoz nem feltétlen kell az ext2 partíció az SD-n.[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
Nem kívánok lamer irányba elmenni, de mi haszna van a local könyvtárnak?
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
espista
senior tag
Sziasztok. Megjott az uj 16gb-os kartyam. Particionaltam es formataltam ahogy kell. Csinaltam 512-es ext particiot is. Jol gondolom, hogy az ext particiot a quick system info pro-ban az a2sd-nek kene latnom? Valamiert az csak 8mb es nehany app feltelepitese utan mar unsuccesful minden telepitesem. Kelzsoca R10b hun lite van fonn.
Romani ite domum!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz sunahunter #43592 üzenetére
Nem arról van szó, nem kéne keverni a szezont meg fazont. Arról van szó, hogy az A2SD funkciót engedélyezni kell a romban. Semmi köze a telepítő script-hez...
Egyébként megcsináltam (elvileg) az n17-et, csak előbb ki kell próbálnom...
[ Szerkesztve ]
-
Sztlaci
aktív tag
FLB_r10 rom, - a telefont nem látja a laptop, előtte azonnal csatlakozott.
Asztali csatlakozik, de háromszor jön be az új hardver telepítése, eddig azonnal látszott, mint meghajtó. Nem ok veszekedni kell a gyerekkel a gépen.Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
rzerge
aktív tag
...
felraktam a 10es lite-ot, majd install titanium backup, és batch-restoret akartam csinálni, a teló meg látszólag újraindul
nincs ext2, cw 3.0.0.6 van fent, mindent a leírás szerint csináltam
megőrülök"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
Aktív témák
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DIGI internet
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest