- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
ux1
addikt
válasz Keeperv85 #43347 üzenetére
Háát nem működik.... Csak látszólag....
Vannak ám komoly commitek Cyanogen ügyben:
2011-03-07
Add sd-ext to recovery.fstab
flibblesan (author)
3 days agobala6120:
Örülj neki, a MoDaCo viszont tele van ezzek a hibával n15-nél Tehát nem csak nekünk nem jó
Az experimental kernel se sokat ér, csak kitolja a hiba keletkezését úgy 2-3 órára
(#43352) staker
GPS Státusz
Továbbá lehet vele az érzékelőket is kalibrálni[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
ux1
addikt
válasz bala6120 #43353 üzenetére
Itt viszont van új kernel... (V2)
[kernel-for-cm7-based-on-nightly-15][ Szerkesztve ]
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz bala6120 #43353 üzenetére
Ja persze... Az Aura SAJÁT (!!!!!) drivert használ!!! SEMMI köze a rendszerhez! A Google maps meg tud WiFi-ről szinkronizálni helyet is. Légy szíves, akkor most vedd ki a pipát a >>
Settings --> Location & Security --> Use wirless networks << mellől. Ha még utána is megy, akkor jöhet az a képernyő mentés...
A módosított kerneledben ki van cserélve KÉT sor!!! KETTŐ! A kettő közül EGYIK SEM kapcsolódik a GPS működéséhez. Szét is szedtem azóta, megnéztem.
Az RC2 óta NEM cseréltek kernelt, az n15 alatt UGYAN AZ A KERNEL van. Mégsem működött ma reggelig nálam sem. Azt hogy mi történt vele ne tőlem kérdezd, mert én ugyan hozzá nem nyúltam. Este még éppen egy kudarcélményen voltam túl a séta után, hogy nem megy, reggel megpróbáltam és most már a szoba közepén is megy....
[ Szerkesztve ]
-
Pumika1975
senior tag
sok mûhód semmiért! !!
[ Szerkesztve ]
win 10, ....múkodj!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz bala6120 #43360 üzenetére
Mintha azt írtam volna, hogy most nálam is megy, nemde? Ahelyett hogy egymást marjuk, nem lenne célszerűbb inkább azt megkeresni, mi az amit te is és én is megcsináltam és jó lett, azok meg akik nem, azoknál most is szar...
Törölted a kernel csere után a Dalvik gyorsítótárat? Elég fontos lenne tudnom, mert én azzal nem szoktam szórakozni, mert alapesetben felül tudja írni egy-egy új telepítés, de jobb ötletem nincs miért javult meg...
-
leslie.hun
csendes tag
válasz kelzsoca #26071 üzenetére
szia!
szuper az új romod.
Viszont az új betűtípus nem tetszik, sajnos.
#26071 kommentedben betetted update-ként a régi fontokat.
Kérdésem, hogy ezt csak simán clockeorkben kell telepíteni, nem kell beleszerkeszteni ugye?Még valami: a Lookout Mobile Security nem akar működni... ötletek?
[ Szerkesztve ]
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz bala6120 #43365 üzenetére
Az ki szokott maradni, mert a legtöbb telepítés azzal indít első boot alakalmával, hogy azt feltölti újra. Most kipróbálom azért is, hogy ha törlöm és úgy rakom vissza az alap, nem módosított kerneles n15-öt, akkor vajon mit reagál. Ha ennyire banális hiba, akkor nem tudom minek szenvednek a kernel modolással páran ez miatt... Elég lett volna egy figyelmeztetés, hogy "Dalvik cache törlése ezúttal kötelező!!"
-
barnam_
nagyúr
Nálam rendesen működik, direkt próbáltam úgy, hogy kikapcsolom a gps-t, majd utána be, úgy is jó.
Kelzsoca: Az R10b_Full romodban mitől olyan nagy a lib könyvtár mérete? (43MB, ebből a programok amit beleraktál a data/app-ba, 3MB-t tesznek ki.) Csak azért kérdem, mert CM7-nél 26MB az egész
[ Szerkesztve ]
-
bunnyhu
senior tag
NEm tudom volt-e már vagy olvastátok-e. Minden esetre itt a válasz miért csinált akkora hülyeséget a nokia, hogy nem az androidra állt át.
http://www.sg.hu/cikkek/80593/egymilliard_dollarert_valasztotta_a_nokia_a_microsoftothttps://divecenter.hu
-
Keeperv85
nagyúr
válasz bala6120 #43369 üzenetére
Ha most az mondom, hogy működik, akkor ugye nem jön az, hogy hazudtam? Ugyanis működik... Bármilyen meglepő a szoba közepéről van 9 műholdam és kb 5 perc alatt házszámra pontosan megmondta hol vagyok...
Ez a kernel pedig az a kernel, ami az első érintetlen n15-ben volt...
-
_NCT
őstag
Sziasztok!
CM 7 RC2 + módosított kernel mászott fel a telefonomra. ADW Launcher-t használja valaki? Vagy érdemes cserélni valami jobbra? Nekem igazából a menü scroll-nál van vele bajom... Beállítottam a vertikális scroll-t, de akad, és idegesít...
Esetleg van beállítás amivel ez orvosolható?
-
kelzsoca
félisten
válasz leslie.hun #43364 üzenetére
Szia!
Csak simán recoveryből dobd fel a gyári fontot
(#43368) Aggregátor
Nem tudom, nem én pakoltam tele
(#43371) Keeperv85
Na itt van az amikor hiányzik a gyártó által kiadott hivatalos rom, mert lehet portolni meg bohóckodni, de az akkor sem lesz olyan mint amit a ZTE kiad a kezéből, ezért lenne jó egy ZTE-s magyar 2.2-es rom is, abból lehetne igazán jó romot készíteni
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
(#43374) kelzsoca: Úgy érted, hogy amit a ZTE-től vettek "kölcsön"? Nem feltétlen jobb, mint amit külsős csapat csinál. Hiába van meg ott a mérnöki tudás, tesztelni nincs annyi idő és főleg ember, mint ezeknél a módosított forrásoknál. Viszont mivel elég jól titkolja, aki pl drivert tud visszafejteni, vagy kernelben lévő modulokat, az életben nem fog rájönni átlag ember, hogy hol hibáztak...ami ugye nekünk nem túl nyerő, mert egyben követhetetlen is egy hiba keletkezésének oka, megfelelő forrás hiányában.
(#43376)bala120: Ebből nekem az derül ki, hogy bele kéne kukkantani az n-széira (tiszta Nokia ) telepítő scriptjébe. Eddig nekem nem maradt ki csak a Dalvik Wipe, arra gyanakszom, hogy ott kevert be valamit...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz kelzsoca #43379 üzenetére
Ja, hát szükség törvényt bont ugye: muszáj volt kitenni, mert van aki nem bír magával.
Attól tartok olyan alapunk nekünk az életbe nem lesz.. 2.3 totál esélytelen, arról még ábrándozni is kár, a 2.2 meg max akkor, mikor másképp már a kutyának sem kell ez a teló és hát ugye most az ára miatt ez igen kicsi esélyt mutat...
-
joni20
csendes tag
Tegnap felraktam a Kelzsoca féle flb 10_full romot, de sajnos mivel már a telefonszámaimat amit vcf-ként van rajta a kártyámon, hiába olvastattam be utána nem volt rajta a lista a telefonomon. Természetessen megcsináltam elötte a teljes wipe-ot mi elött felraktam a romot.
-
nofi
addikt
Ha rácsatlakoztatom a gépre a Blade-et és a marketből töltök hozzá programot akkor be lehet azt állítani, hogy ilyen esetben maga a számítógép töltse azt le és küldje tovább a ZTE-nek?
Xbox GT: nozsolt
-
balage25
senior tag
kelzsoca
Az miért van, hogy az új FLB-R10b_HUN_full romban pár app két helyen is megvan system/app-ban és a data/app-ban is? Például ezek: FMRadio.apk, SoundRecorder.apk, NotesPad.apk. Ennek így kell lennie, vagy töröljem az egyiket a data/app-ból?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz kelzsoca #43383 üzenetére
Végül is kernelünk már van tőlük.. már csak éppen stabil driver készlet kéne hozzá, abból talán már ki lehetne hozni egy teljesen stabil... de miről is beszélünk? Lényegében ezeknek a 2.2-es romoknak nincs is igazán olyan hibájuk, amit egy hétköznapi felhasználó meg tudna találni...
Kíváncsiságból múltkor végig néztem hogy boot-ol be az r8-as. Voltak piros sorok közben, de ez a CM-hez képest jelentéktelen. Na, abban aztán van rendesen. Főleg a szenzor kezelő alrendszerek nyűglődnek tőle. Jobban belegondolva kezdem félteni a teló hardverét...
-
kelzsoca
félisten
Ha van net a telefonon és a fiókod már aktiválva van, akkor a webes marketen rákatt az aktuális alkalmazásra, és ha minden rendben van, akkor kiválasztod a telefonod, majd elkezdi a Blade letölteni a kijelölt alkalmazást.
(#43386) balage25
Köszi hogy szóltál, persze nyugodtan törölhető bárhonnan a duplázódott alkalmazás, szerintem csak annyi történt hogy véletlenül mindkét helyre bemásoltam őket, de ebből probléma egyébként nincs, mert maximum egymást felülírják, de azonos programoknál ez sem gond
[ Szerkesztve ]
-
Nundee K.
tag
válasz leslie.hun #43364 üzenetére
Lookout-os kérdésedre: a marketen találhatót próbáld, az jó. A "tört" nem működik.
(#43390) dim dim
-akkura nincs más alternatíva, csak a gyári (egyelőre)
-Pc-s keretprogramként a Myphone Explorer-t javaslom, gyári nincs
-gyári, ill. szolgáltatói frissítés még felejtős, de ha lesz, akkor a szolgáltató honlapjáról tölthető le[ Szerkesztve ]
-
dim dim
tag
üdv!
mint friss zte blade tulaj, helpet kérnék.
a legfontosabb: milyen akkut kell vegyek (mah) ami érdemben tovább bírja mint a gyári akku?
egy nap alatt lemerül, még ha semmit se csinálok, akkor is.valamint: a zte gyári oldalán nem igazán találom a gyári tech spec pdf-et (angolul), a PC-s keretprogramot (mint pl. a Nokia PC Suite) és a külön drivereket, hogy a mobilt külső modemként stb lehesseh használni. ezek a dolgok hol leledzenek?
a frissítések (android 2.2-höz) a wifi-s kapcsolódás révén érkeznek meg a mobilra, vagy a keretprogrammal (miként a samsung kiesnél)?
Köszönöm
-
kelzsoca
félisten
válasz dim dim #43390 üzenetére
Nincs keretprogram, felteszel valami kezelőt és azzal tudod használni lásd 1. hsz.
Gyári akksit vehetsz pótakksiként 3k a T-nél.
2.1 alatt nem fogod modemként használni, custom 2.2-es rommal le tudod osztani a netet usb vagy akár wifi-n keresztül is!
Frissítés?
Lehet sosem érkezik erre a mobilra, de az eddigiekből kiindulva inkább külső szoftver pack-ot tesznek közzé.
(#43391) kabalthenbk
Nem
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz kelzsoca #43392 üzenetére
Az R10b full-nál a data/app-ba belepakoltam az alkalmazásokat. A system/lib könyvtárba csak szórjam bele azokat amik oda mennek, vagy egy armeabi könyvtárba tegyem? Mert az apk-ban az utóbbi megoldással van, viszont amiket te beleraktál app-ok, azoknak a cuccai csak simán a lib gyökerében vannak. Nem akarok úgy járni hogy nem találja meg őket
-
sacro
tag
Köszönöm a tegnapi válaszokat fent van a 3.0*** recovery
A kérdésem miért nem tudom a cpu felhúzni 710Mhz-re nekem max csak 600 Mhz-ig hagyja.
Lehet hogy rossz setCPU-t raktam fel? vagy csak valamit nem jól állítottam be? -
Kombat
őstag
válasz kelzsoca #43394 üzenetére
Bakker, akkor lehet nálam ezért nem ment fel a rom....
Mindegy feltettem az eredeti full-t és utána szórtam ki a felesleget meg adtam hozzá ami nekem kell.Más: Zsoca, a múltkor kérdezted, hogy jó lenne-e ha az értesítési sávban testre szabhatóak lennének a kapcsolók?
Aki válaszolt, mind azt írta, hogy jó lenne.
Várható hogy a közeljövőben ez megoldott lesz? -
Pumika1975
senior tag
olvastàtok japànban mi volt? durva!!!
javítva... v-b (közel vannak a betűk a pléden )
[ Szerkesztve ]
win 10, ....múkodj!
-
ux1
addikt
válasz Pumika1975 #43397 üzenetére
Viszont a kuka náluk is kuka Tehát biztos, hogy ők is ősmagyarok
[ Szerkesztve ]
-
Empire
tag
válasz latis666 #43318 üzenetére
Persze, elklépzelhető. Csak az a furcsa véletlen egybeesés, hogy páromnak is Cyanogen van fent (már nem tudom melyik, talán 7 körül?), és hajszálra ugyanígy merül. Neki már kb 2 hete ugyanaz van fent, tehát volt ideje beállni.
(#43378) Keeperv85: Szerintem másfelé nézelődj, én még életemben nem csináltam dalvik wipeot ezen a telefonon, és mégis ment az N15-ön a GPS, mind Aurával, mind GMaps-el.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DIGI kábel TV
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest