- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
-
kutyaxx
csendes tag
ok,végeztem a fórummal,elég volt a gyerekes hülyeségből.
-
Geree
senior tag
másnál is jelentkezik az a 9es romnál, hogy az sms app-ben minden smsnél a név után beszúr egy "u0020" stringet... :S kellemetlen..
a friend in need is a friend indeed
-
kekegsm
őstag
Ha valakinek esetleg olyan problémája van, hogy rejtett SSID-s hálózathoz nem tud csatlakozni, annak a megoldás:
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
ux1
addikt
válasz dragon1993 #37625 üzenetére
Azért tűntek el az appok, mert voltál olyan láma és az install után is nyomtál wipe-ot....
Más:
Az FLB OC romoknál nem muszáj a SetCPU-t használni. Ha fixen be akarod állítani, akkor kell egy rootExplorer, elkocogsz vele a /system/etc/init.d -b mexerkezted a 80overclock fájlt, a 600 elé beraksz egy # és mondjuk a 672 elől kiveszed a #-ot[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Fail3D!
addikt
válasz csaresz002 #37715 üzenetére
meg anniy 5letem van erre hogy a pwamp cache-t torold hatha jo lesz...
-
hjanos1
senior tag
válasz csonkadavid #37713 üzenetére
Kijavítottam az sms hibát: [link]
Recoveryből tedd fel és jó lesz.The Factory Must Grow
-
Snowy_owl
őstag
válasz kelzsoca #36409 üzenetére
Sikerült megoldani a problémám, ami nem a telefon hibája, és ráadásul az összes telefonnál fent áll. Edgere volt állítva, és ha fent voltam neten, akkor ilyenkor nem tudja fogadni a hívásokat. A Nokia telefonomnál is ugyan ez volt így visszaváltottam 3G-re. Tudom azt mondtam ott is dobálja, de rosszul emlékeztem. A lényeg, hogy jó. Köszönöm a segítséget.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
csonkadavid
tag
Két gyors kérdés:
1. Az flb8-hoz való stock theme jó az flbr9-hez is?
2.Volt az flbr8-hoz egy update.zip amiben a kiszedett appok voltak.
A használható az r9-nél is?
Ami nem kell azt csak ki kell belőle törölni ugye? -
hjanos1
senior tag
válasz csonkadavid #37726 üzenetére
Mindkét kérdésre a válasz igen
(#37723) Artika:
A nevek után beszúrt u0020 szöveget tünteti el[ Szerkesztve ]
The Factory Must Grow
-
Geree
senior tag
válasz csonkadavid #37713 üzenetére
most próbáltam egy másik, angol TrueGingerbread-circlemod témával (a magyar nem ment fel a 3-as recoveryvel...) és ezzel nincs az sms progiban az u0020.. valoszinü tehát, hogy majd egy téma update megoldja a dolgot...
a friend in need is a friend indeed
-
cruyff
tag
Sziasztok!
Nagyon fontos kérésem lenne:
Holnap megyek Bladet venni T-mobile-nál, és nem akarok hibás készüléket (pixelhiba, wifi-rossz, játékok akadnak vmiért, hang recseg, mittudomén hányfélébe..)Mit ajánlotok, mit nézzek meg, ha megvettem, hogy ne kelljen szervizbe rohangálni, visszavinni, javítgatni, magyarul, hogy EGY TÖKÉLETES BLADET KAPJAK??
vagy vannak erre tesztek??
(bocs amatőr vagyok a témában, ez van.)köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
fullboy88
csendes tag
Én karácsony után vettem a blade-t és most jött ki rajta 1 hete a hiba szóval kitudja zsákbamacska, bár talán tényleg javítottak már a telefonok gyártásán, hogy kevesebb hibás készüljön, vevői visszajelzés alapján, szóval reménykedjünk.
Én is megpróbálom cseréltetni ha gyári szoftverrel is csinálja -
SupaCow
aktív tag
Na itt az asztalon az új class10es kingmax kártyám. : )
Szeretném felrakni a FLB-R9b_HUN_Allin-tA telepitési leírásban ez van:
Felteszi a 3.0.0.6-os CW recovery-t, átméretezi a partíciós táblát+felteszi az FLB-R9b_HUN romot.Jól értem, hogy nem kell a kártyához nyúlnom, előformáznom/partícionálnom?
f: @geboleather
-
Saccco
nagyúr
válasz szezso155 #37677 üzenetére
Ha van ext particiód akkor nem kell semmit sem csinálnod, automatikusan oda települnek a dolgok. Ha az app2fat érdekel azt meg a settings > applications > manage aplications -> kiválasztod amit szeretnél > move to sd. (Ha van ext particiód akkor csak az sd kártya 2 particiója közötti átmozgatás történik)
(#37711) EarL 007:
+1 A spica ehhez képest harmatos libafing....(#37732) SupaCow:
Csak akkor kell particiónálnod, ha akarod is használni az ext részt.
"átméretezi a partíciós táblát" - Ez azt jelenti, hogy a belső memóriát particiónálja át. (internal storage)[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
Saccco
nagyúr
válasz SupaCow #37736 üzenetére
Ha az extes app2sd-t akarod használni, akkor kell ext partició.
Ha elég az app2fat akkor nem kell ext partició. Ez a natív Froyo app2fat.Nem pont csak neked, de érdemes ezt elolvasni és értelmezni!
Első hsz idézet:
App2SD (MCR, JellyFish RLS-ek, FLB, ext2es app2sd-s 2.2)?
Sokan nem értik, hogy hogyan is működik az app2sd a zárójelben említett romokon.
Szükség van a kártyán 2 particióra. Az elejére kell egy FAT16/32 ezután egy ext2 (némelyik rom már támogatja az ext4et is). Ha ez a particiónálás megvan akkor gyakorlatilag készen is van. A zárójelben említett romok ha találnak ext2es particiót akkor maguktól használatba is veszik.
Mi lesz ilyenkor a froyo app2sd-vel? – Továbbra is működik. Viszont, ha ilyenkor bármely app át lesz mozgatva sd-re, például a marketben fellelhető sok ilyesféle appok egyikével. Akkor nem történik más, csupán az SD kártya ext2 és fat particiói között rakosgatja az adatokat.
Mégis fogy az internal memory? – Ezzel a módszerrel sem kapunk végtelen tárhelyet. Mivel azért az appok teljes egészében nem kerülnek át még az ext2es részre sem. Így idővel így is telítődik a belső memória.
Mi értelme az ext2es app2sd-nek Froyo-n? – Azért jobb az ext2es app2sd-t használni, mert ezt nem befolyásolja, hogy az adott app támogatja-e az SD-re telepítést.
App2SD+?
Ezzel a módszerrel a Dalvik Cache is átkerül az SDre. Class6os kártya alatt nem érdemes használni, lassulhat tőle a rendszer.Ki fogom egészíteni az alapok részt is az app2sd leírásával. Nem mintha már nem szerepelne így is 2 helyen az első hszben...
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Lasy
veterán
gmail frissített marketről és minden jó vele. nem kell fordítgatni...
+36702778032
-
Empire
tag
válasz SupaCow #37735 üzenetére
Ezt én is így hallottam, de nekem ez sántít egy kicsit. Rákerestem, és ezt találtam: [link] Ebben a cikkben található egy táblázat a class besorolásokról. Megjegyzem, nem bonyolult dolog:
class 2 = 2 MB/s
class 10 = 10 MB/sNa ilyenkor mi van? Ugyanis nekem is stabilan írja a kártyát 10 felett! Nem mintha jelentősége lenne, gyorsnak gyors, lehet class akármennyi is. Na én ezért gondolom, hogy ez nem class 2.
(#37743) _X10Dead_:
Ha jól írtam a besorolást, még annak is túl gyors[ Szerkesztve ]
-
csaresz002
senior tag
válasz csaresz002 #37715 üzenetére
Feladom.... egy rohadt mp3-at nem képes lejátszani
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
csonkadavid
tag
Feltettem az r8 update.zip-jét az r9-re.
Valamiért a Spareparts és a Quickoffice nem jelent meg sem a menüben sem az appok között.
Ez miért lehet? -
Saccco
nagyúr
válasz SupaCow #37741 üzenetére
Lehet akár akkora is, de igazság szerint nem érdemes 512 fölé méretezni. Nekem 788mega és 650 szabad belőle. Már többször eldöntöttem, hogy kisebbre veszem, de még nem értem el odáig.
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz Empire #37742 üzenetére
A CL osztaly csak a minimumot jelenti.
Vagyis tartosan tudnia kell a kartyanak olvasas/iras iranyban egyarant (elvileg fragmentalt allapotban is), belassulas nelkul.
A gyartok vermerseklettol fuggoen kisebb, de inkabb nagyobb tartalek rahagyasaval adjak ki a kartyakat.
Amugy probald meg a tesztet lefuttatni kulonbozo meretu csomagokkal. Kis meretu cuccokkal durvan be fog lassulniX
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
Empire
tag
válasz _X10Dead_ #37747 üzenetére
Ez így van, én is így tudtam.
Persze én nagy fájlokat szoktam másolgatni (ugye romokat ), kicsivel még nem teszteltem, de nem is fogom. Ebből már kinőttem. Mindössze a szabvány besorolást nem értettem. SD kártya összehasonlítási alapom nincs, de eddigi tapasztalataim alapján akár a leggyorsabb pendriveot is haza tudtam vágni kis fájlok másolásával. Egy kicsit kétlem, hogy emberi áron van olyan SD kártya, ami 10 megát tud akármilyen kicsi fájlokkal. Na mindegy, én a sebességével maximálisan elégedett vagyok, tuti nem fogok rá költeni. -
csonkadavid
tag
válasz csonkadavid #37745 üzenetére
Most nézem, igazából az alkalmazások fele nem jelent meg. :-(
Tanácstalan vagyok.
Lehet hogy a recovery az oka? 3.0.0.5 van fenn.[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz csaresz002 #37744 üzenetére
Feladom.... egy rohadt mp3-at nem képes lejátszani
Nemértem miért, nálam kiválóan müxik.