- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Felkerült a rom a logout blogomra!
(#37352) mira72
Persze, de total commanderrel nyisd meg és úgy törölj illetve módosíts benne bármit is, a zip tömörítést pedig tedd be 0-ra.
[ Szerkesztve ]
-
acura
tag
Szevasztok Rom-Guruk!
Nem tudjátok véletlenül, hogy van e bármilyen negatív hatással, ha a market témáját módosítom? Már megtettem ugyan(persze van backup), egyenlőre működik.
vagy hiba volt?
Tudom-tudom van kereső odafent.
Szóval lehet ennek valami hátulütője?
Az aktuális market-témákat innen szedtem:
http://www.droidxforums.com/forum/droid-x-themes/19422-download-market-themes-38-different-themes.htmlui:
Köszönet mindenki munkájáért, igazán sokat tesztek a magyar zte felhasználókért! -
mira72
őstag
válasz kelzsoca #37355 üzenetére
hmm
lestem ezt az újabbat..
én a régit szívesebben használnám.
milyen caller ami használható és bele lehet tenni? nem linkelnél be egyet? és ez mehet a system/app-ba ? a dialer one?
meg ez felmegy átparticionál telóra? ha jól sejtem igen, mert a data/app-ok nem oda mennek?[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
kelzsoca
félisten
válasz mira72 #37357 üzenetére
Már írtam hogy a Dialer One tárcsázót ajánlom, fent van a Marketen is
Igen. felmegy bármilyen particióra, mivel a data/app mappa tartalma máshová települ
A Dialer One-t inkább a system/app mappába dobd be.
(#37358) spence225
Azért tapasztaltad mert nem úgy telepítetted fel ahogy kellett volna
Fent van a rom azóta már, kicsit átdolgozva.
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
Ha már ilyen népszerű lett a DialerOne (igaz kényszerűségből) akkor esetleg jelezhetnétek a magyarításban található hibákat (akár priviben is), több szem többet lát alapon és megküldöm a fejlesztőnek Yermek Zhumagulov-nak, hogy dolgozza bele a javítást az köv. verzióba....
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
stefi68
addikt
válasz kelzsoca #37362 üzenetére
Eredetileg már volt magyar nyelv egy előző verzióban, én csak aktualizáltam a fordítást (kb. 40%-ot), tesztelni viszont nem tudtam mert nem lehetett (nem tudtam) vissza fordítani. Így hát megküldtem a fejlesztőnek aki a mostani verzióba bedolgozta...
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Nutszeru
csendes tag
Ritkán írok fórumba, mert a keresők az esetek 98%-ban előbb-utóbb megadják a választ. Most nem…
A következő elvetemült kérdésem lenne:
Megoldható-e egy lemerült készüléknél, hogy ha töltőre dugom, automatikusan elinduljon? ROM-ba ilyen szinten bele lehet nyúlni?
( Egyáltalán felmerült ez már másban is?) -
róland
veterán
EasyTether - aki nem akarja rootolni a készülékét. Nálam végre egy olyan program, amivel megoszthatom a mobilnetet, igaz USB-n a netbookkal.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Geree
senior tag
Az uj romban sem rezeg sms-nél a telefon a gyári programmal?
a friend in need is a friend indeed
-
Geree
senior tag
másik kérdés...nemrég próbáltam a Google féle Car Home progit feltenni, feltelepül, ugy néz ki minden ok, de sehol nem látszik, csak a marketben meg az feladatkezelőben..elinditani nem lehet. Ha jol láttam ez az eredeti FLB romban benne van.. esetleg tudjátok miért nem megy?
a friend in need is a friend indeed
-
-
Saccco
nagyúr
Semmit nem kell tenned, automatikusan használatba veszi a rendszer.
(#37271) Bazs888:
Első hszt olvasd el!
részlet:
Miért van az, hogy 1 napja használom a telefont és már nincs pénz a kártyámon?
Az android rendszer lételeme az internet elérés. Emiatt alapbeállításon kérdés nélkül barangol az interneten. Könnyen kikapcsolható: Beállítások -> Vezeték nélküli vez (felül) -> Mobil hálózatok (alul) -> Adatkapcsolat(felül, valami hasonló) pipa ki.
Kapcsolgatni is lehet ha erre van szükség, erre célszerű a marketből leszedni az Apndroid nevezetű appot.(#37343) Nyertes480:
Jól bírtad, mi itt napi szinten osztjuk az észt...(#37376) mira72:
Hehe[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kelzsoca
félisten
FLB-R9b_HUN_Allin
MD5: 36d69ca314a7a5f083f1bc2d8b70ab87
Felteszi a 3.0.0.6-os CW recovery-t, átméretezi a partíciós táblát+felteszi az FLB-R9b_HUN romot.
Telepítés:
1. bontsd ki és másold be az SD kártya gyökerébe az image mappát
2. kapcsold be a telefont a hangerő fel + bekapcs. gombbal (vagy hangerő fel+MENU+bekapcs.)
3. várd meg amíg végez a flash-el, és újraindul a készülék a friss rommal!AZ ESETLEGES ADATVESZTÉS VAGY A TELEFONBAN KELETKEZŐ KÁROKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VÉGEZZE EL A MÓDOSÍTÁSOKAT![ Szerkesztve ]
-
SupaCow
aktív tag
Estét. Adjatok tanácsot, hogy memória kártyát hol, milyet? Nem kell nagy csak gyors legyen.
Talán van aki most vette jó áron a sajátját.f: @geboleather
-
barnam_
nagyúr
válasz mira72 #37376 üzenetére
van egy ilyen is: let me google that for you (ez is magyar)
TRob1: áh, megelőztél
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz kelzsoca #37377 üzenetére
a blogodban leírt Módosítások/javítások az az R8-hoz képest módosítások, vagy a MoDaCo-s ROM-hoz képes?
R8-ról érdemes frissíteni?
biztosan millóan kérdeztek már ilyeneket ebben a topikban, de még új vagyok és pofátlan
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
kelzsoca
félisten
válasz GoldMonGold #37384 üzenetére
Már annyira megszoktam az r8-at hogy az elnevezésnél automatikusan azt írtam, de ha egyszer azt MONDOM hogy FLB-R9b_HUN_Allin az akkor úgy is van!
(#37386) Lenry
Modacos-hoz képest persze, módosítások, javítások miatt mindig érdemes a frissebb romot használni.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz GoldMonGold #37388 üzenetére
mert a csoda és csudazip nem ugyanaz?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
kelzsoca
félisten
válasz GoldMonGold #37388 üzenetére
Persze, világos
(#37389) Lenry
Erről a logout blogomban olvashatsz.
[ Szerkesztve ]
-
csaresz002
senior tag
válasz kelzsoca #37390 üzenetére
nem akarok hülyeséget kérdezni,de én már nem tom mit raktam fel
csudazip2: segítségével könnyen telepíthető a recovery+ az alap 170mb-os szabad telefonmemória 256mb-ra növekszik. - ezt hol tudom ellenőrizni?
[ Szerkesztve ]
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
energy_
senior tag
sziasztok van valami olyan cucc amivel egy kattintással lehet az összes appomat lementeni illetve visszaállitani mertmindent probáltam már de csak egyesével tudtam aminek semi értelme akkor már simán felteszem újra marketből :S
szerk: sacco:nah végül megtaláltam de jól elvolt dugva és be kellett álitanom időre xd m1 sikerült
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz csaresz002 #37391 üzenetére
Bármilyen appal ami kiírja az internal storage méretét. Pl: Quick System Info
(#37392) energy_:
Titanium Backup Pro - nálam tökéletesen megy.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
havast
aktív tag
válasz Nyertes480 #37343 üzenetére
Na most aztán jól megmondtad a magadét
1. Akinek nem terjed ki a tudata arra, hogy elolvassa az első hsz.-t, az miért olvasná el a 37343-at?
2. Nem idézem magam, de mintha mondtam volna olyat, hogy állítólag kint van. Érzed a különbséget a kint van és az állítólag kint van között? Amúgy cseppet se tudtam utánnanézni (mivel dolgoztam épp), talán facebook-on olvastam valami hírt erről munka közben. Ezért írtam, hogy állítólag.Ha tudok segíteni amúgy a romok fordításában valahogy, (nem tudom ki(k) az illetékesek), akkor kérek pü-t.
Angol megy, szívesen segítenék, ha tudok.
-
energy_
senior tag
illetve látom hogy az új r9 le lett butitva rendesen és hogy a régebben leszedett r8 húzos kernel ugyanugy jó hozzá?
-
kelzsoca
félisten
válasz energy_ #37396 üzenetére
Az r9-ben már alapból benne van az OC rom.
(#37396) energy_
Megvan a teljes verziós is, csak megfelelő módon kell telepíteni és azzal se lesz gond
(#37397) hekmi
Azt jelenti hogy délután kiadtam egy fullos romot, ami tele volt szórva minden jóval, de ennek a romnak szüksége van minimum 3.0.0.5-ös recovery-re és ext partícióra is.
[ Szerkesztve ]
-
Nyertes480
csendes tag
válasz havast #37394 üzenetére
Nem akartam bunkó lenni, és kritizálni sem akartalak. Én minden információnak csak örülök. Azért raktam be a két linket, hogy más is tudja csekkolni az oldalakat, és egyből kiderüljön, ha történik valami. Az állítólaggal sincsen baj, csupán csalódott lehet az ember, ha ezen hirtelen fellelkesül.
saját kezűleg épített OSB dobozos projektor
-
vampire17
addikt
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus