- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz gordonfreemN #37492 üzenetére
Azt meg tudod mondani nekem, hogy a Cyanogen-ben ALAPBÓL is van-e ilyen effekt? Csak ezért nem tenném fel még. Kezd erősödni a gyanú bennem, hogy ehhez az anim mappának az égvilágon semmi köze nincsen ugyanis...
-
berinho
csendes tag
Én mikor leakarom tölteni az r9es all int akkor az r8at kezdi el, nemtudom nálam van a hiba?
-
Moon70
tag
Kipróbálná valaki, hogy az új R9b-vel megy-e a névjegyek küldése SMS-ben?
-
kelzsoca
félisten
válasz berinho #37506 üzenetére
Csak egy véletlen elgépelés, a megfelelőt, tehát a frisset tudod letölteni!
(#37505) hedler
Pedig az apn.conf fájlban módosítottam a központ számát, mivel rosszul volt megadva, és a gyári T-s értékeket adtam meg neki.
..............
Ezt pedig próbálja ki valaki legyen olyan kedves:az új R9b-vel megy-e a névjegyek küldése SMS-ben?
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Használ valaki MyPhoneExplorer-t? Mert a 8as hunnal minden oké volt nálam, 9essel meg nem találja a telót se usb-vel, se wifi-vel (újratettem pengén is a klienst, meg pc-n is a progit, akkor se). Android managerrel meg minden oké, az megtalálja!
¤ R'n'R ¤
-
Beleczkil
tag
Segítsetek, létezik egy olyan program ami a telepített programokat le tudja menteni az SD kártyára, sajnos nem emlékszem a nevére, hátha valaki tudja a nevét.
[ Szerkesztve ]
"10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem"
-
hedler
tag
válasz kelzsoca #37508 üzenetére
hát ez érdekes!
Az névjegyet sms-ben nem lehet elküldeni, de mms-ben igen!!!!A kiválasztott névjegynél menü- névjegy küldése sms.ben- semmi, visszaáll a névjegyre
aztán menü- a névjegy küldése mms-ben- megkérdi kinek és már megy is, de szerintem ez az sms, mert a nokia nem jelezte hogy mms lenne.[ Szerkesztve ]
Galaxy Note 2, Nikon D300, sigma 18-35 1,8, sigma 50-500 4/6.3
-
hedler
tag
válasz kelzsoca #37519 üzenetére
A lényeg, hogy legalább az megy, csak meg kell jegyezni, hogy mi- micsoda. :-)
Én amúgy sem vagyok nagy mms-küldözgető. :-)Közben kipróbáltam és felhúztam a procit, mindjárt írom a sebességeket
proc: 691,2 Mhz
neocore: 38,8
quadrant: 946érezhetően gyorsabb, de a heap-ot nem állítottam, az alapon maradt, mert azt írja a market, hogy a wm heap tools nem telepíthető csak rootolt készülékekre. Hmmm. Akkor ez mi?
[ Szerkesztve ]
Galaxy Note 2, Nikon D300, sigma 18-35 1,8, sigma 50-500 4/6.3
-
Peterzon99
csendes tag
válasz kelzsoca #37519 üzenetére
Szia!
Tegnap kérdeztelek, hogy a debug.sf.hw parancs előtt van-e jelentősége a #-nek. Igazad volt, nem változtat az értéken.
NeoCore-ral az alábbi eredményeket kaptam (r8hun update rom, 5 mérés átlaga, mindegyiknél alap órajelen):-alap kernellel, debug.sf.hw=1:37,8
-OC kernellel, debug.sf.hw=1:38,2
-OC kernellel, debug.sf.hw=0:39,4Nyilván abból, hogy ezzel az egy benchmarkkal mérve 0-ás értékkel jobbat ér el, nem vonok le messzemenő következtetést. De azért érdekel, hogy az miért van? Gyakorlati használat során, vagy bonyolultabb játékoknál jobb az 1-es érték (én csak egyszerű játékokat szoktam nagyritkán használni, azok így is úgy is jól mennek)? Azért is érdekes, mert az eredeti r8-as romban 0 volt beállítva, ha jól emlékszem.
-
Peterzon99
csendes tag
válasz kelzsoca #37523 üzenetére
5-ször mértem egymás után mindegyiknél. Miután 0-ra állítva stabilan és folyamatosan magasabb eredményt tapasztaltam, visszaállítottam 1-re, és akkor sem tudtam egyszer sem olyan eredményeket elérni, mint 0-val. Tehát neocore-ral egyértelmű, hogy stabilan jobb eredményeket lehet úgy elérni. De mint írtam, ez egyáltalán nem biztos, hogy más programban is így van. Érdekességként írtam, meg azért, hogy hátha van rá valami konkrét magyarázat.
(A launcher pro-t viszont 1-es értékkell érzem gyorsabbnak, igaz minimálisan, és az is lehet, hogy beképzelem)
-
Keeperv85
nagyúr
Hehe... jól megoldották a CM képernyő kikapcsolás bugját.Most már nem marad kikapcsolva a proxy szenzor miatt, ugyanis egyáltalán nem működik a proxy. Letakartam fekete kendővel. Simán ki tudom hangosítani és javában megy az egész toch felület alatta, attól függetlenül, hogy az lcd vezérlés mondjuk 50%-ban kikapcsol, a maradékban az is úgy marad.
Meg kell ebből várni a végleges verziót.
Érdekes ez a screen on-off animáció. Megnéztem miben több egy-egy 2.3-as téma fájl és az anim mappa csupán két fájlal bővült, amire nem hiszem, hogy hozzátudna adni komplett menüpontokat..
-
ándrojid
csendes tag
nekem R8 van. lehetséges, hogy emiatt közvetlen telóról a marketből nem tudok letölteni? mindig google account-ra hivatkozik, hogy olyat csináljak. más telókon tölt az android a marketből. esetleg a főzött ROM miatt?
R9 milyen, próbálta már valaki? megoldható úgy a feltelepítés, hogy a korábbi progik (.apk telepítések) megmaradjanak? magyarán wipe-olások nélkül telepíthető adatvesztés nélkül?
és magyar ékezetes szövegbevitel lehetséges valahogy?
-
istnag
addikt
válasz Peterzon99 #37522 üzenetére
a neocore nem 3D -s tesztet futtat? mert akkor nem állja meg a helyét a teszt amit csináltál, ugyanis a 3d játékok alapból megkapják a gyorsítást....leginkább 2d -s játékoknál kellene érezni a különbséget és a menüben...
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz ándrojid #37527 üzenetére
Ha nem csinálod meg a fiókot akkor nehezen fog bármilyen készülék is tölteni a marketból.
Ez akkora user error, mint még talán nem is volt soha itt a topicban
R9 tiszta telepítés, nincs semmiféle ráfrissítek, valószínűleg legközelebb automatikusan wipoltatok a rommal, aztán ezek a dolgok is maguktól megoldódnak.
A programok lementhetőek pl: appmonster, titanium backup stb..
Magyar ékezetes szövegbevitel: anysoftkeyboard
-
Saccco
nagyúr
válasz Fail3D! #37504 üzenetére
Nem kell hozzá net, csak az openfeint részhez. Ha nem tudod irányítani akkor csak zárd be (mondjuk valamilyen taskkillerrel) és indítsd újra.
(#37526) Keeperv85:
Valaki írta, hogy be kell kapcsolni.
szerk: Meg is van: #37479[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
syl5
őstag
Kis akksi uzemido tolem is:
3d 11h 57m since unplugged... es 45%-os akksi.
Sajnos a veget nem tudom kivarni, de 5-6 nap biztos benne van.Nem irom le, hogy mennyit hasznaltam haha... egyen mast is a fene, mint anno engem is (termeszetesen 100 orat tetefonaltam, 200 orat jatszottam, persze mindvegig be volt kapcsolva a wifi)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Saccco #37536 üzenetére
Persze hogy be. Be is van. Egész addig SEMMIT nem csinál, még el nem veszem az arcomtól a telót vagy le nem veszem a szenzorról a kezemet. Ilyenkor egy pillanat erejéig kikapcsolja az LCD-t, de touch panel működik továbbra is, mert direkt megnyomtam gyorsan még sötét volt a kép a kihangosító gombot. Zokszó nélkül ment úgy, hogy az lcd alszik...
Ennél már csak az zavaróbb tény, hogy ténylegesen fontos cuccokat kihagytak. Mégis mi a bánatnak kellett pont a Marketet törölni? Csak egy érdemi válasz lenne rá: nem működött, ám ez sem igaz, mert ha más nem a 2.2-es simán megy rajta..
Ehhez képest van benne minden földi jó, aminek az égvilágon semmi érdemi haszna nincsen a Blade esetében Benne van a DSP pl, de minek? Mire? Erre a hangvezérlőre? Ez egy vicc? Itt DSP-vel max a recsegés faktort lehet növelni, a dinamikát nem...
-
Ronam
addikt
válasz Keeperv85 #37542 üzenetére
azért azt nem mondanám hogy felesleges a DSP.jó beállításokkal sokkal jobb hangot ad még gyári fülesen is,basszussal lehet játszani .amúgy meg 2 perc feldobni a marketet 2.3ra,mellékelve van a Gapps.kezdetleges státuszban van a ROM,nemtudom miért azt várjátok tőle hogy hibák nélkül menjen
-
Keeperv85
nagyúr
Nem vártam tőle, sőt! Fel sem akartam tenni. Csak ameddig valamiben nem vagyok 100%-ig biztos, azt nm tudom miért kell 100%-ig biztosnak állítani. Márpedig bent van javításokban, hogy a proxy szenzor hibája javítva lett.
DSP és jó beállítások... Oké. Akkor most kérlek nyomd már meg a "Dynamic Range Compression" mellett a pipát a Headset pont alatt... Azt nem mond, hogy ennek itt van értelme, mert falnak megyek..
Persze hogy pár perc feldobni a Marketet, de minek kellett pont azt kivenni? Miért? Egy logikus oka sem volt. Így még véletlen sem lehet alapból még egy nyamvadék játékot sem feltenni, ami legális forrásból származik, csak úgy hogy szépen az átlag felhasználó, aki nem kíván a Clockwork fekete mágia ura lenni keresztbe szopja magát, ha valaki feldobja a telójára ezt a rom-ot... (..és elhiheted, hogy volt így járt teló gazdája már a 2.2-esek kezdeti korszakában is nálam...)
-
Ronam
addikt
válasz Keeperv85 #37545 üzenetére
értem én amit mondasz .de akkor is tartom hogy semmi időbe nem telik feldobni a Gapps-ot.na mind1 ezen nem fogok vitatkozni,valószínű a DSP-n is fognak még csiszolgatni,már ha egyáltalán tudnak.....nálam fél napot volt fenn a 2.3,annyi hibába ütköztem hogy elég is volt belőle .nézd meg pl mennyit dolgoztak a 2.2n hogy stabil legyen,és szinte minden működjön,várni kell még hogy a 2.3 is idáig jusson.....szép volt jó volt megnézni,majd akkor dobom fel újra ha eljut olyan státuszba mint pl az r9.
-
syl5
őstag
válasz Fail3D! #37504 üzenetére
elmeletben nem kell hozza net, gyakorlatban viszont nalam se lehet iranyitani 10bol 9szer, ha nincs net kapcsolatom. Hiaba lepek ki es lovom ki taskkillerrel, akkor se mukodik. Bugos a program sajnos.
Keeperv85
En azt hittem te szoktal olvasni, esetleg googlet hasznalni.
Kulon kell flashelni a google appokat, nincs ezzel problema.[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
nálam fél napot volt fenn a 2.3,annyi hibába ütköztem hogy elég is volt belőle
Erről beszélek én is
de akkor is tartom hogy semmi időbe nem telik feldobni a Gapps-ot.na mind1 ezen nem fogok vitatkozni
Nekünk. A haver azt sem tudta, hogy mi az a recovery, meg hogy ilyen is került a telójára a 2.2-vel anno. Csak nézett rám, mikor mondtam neki telepíthet olyan 2.2-est, ami magyar és működik már a rádió is csodálkozó arccal: "Mé' 2.2-es nem csak egy féle van?"
szerk:
@syl5: mintha az előbb írtam volna, hogy FELRAKTAM külön a cuccokat hozzá. Nem tudom melyikünk nem szokott akkor olvasni... Még nekem megy, addig van olyan, aki attól is retteg, hogy egy recovery-t feldobjon...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá