- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Aktív témák
-
katonam
tag
Sziasztok!
A gyári fülest szeretném lecserélni, olyan vezetékes headset-re, ami 2 részes, azaz az adapter (felvevős) része külön is használható. Számomra fontos, hogy 2 részes legyen, mert a fülhallgatós részt le szeretném cserélni egy minőségi in-ear-esre.
Eddig 2-3 eFt körüli áron a következőket találtam: Nokia HS-45 + AD-54 & Sony Ericsson HPM-75J.
Rákerestem, többen írtátok, hogy működik Blade-el mindkettő.
Azt szeretném megtudni, hogy a felvevő gombon kívül a többi funkció is (amennyiben van) működik-e rendesen (erre nem találtam választ).
Illetve a két fenti fülesen kívül javasoltok e más hasonló árfekvésűt, ami vezetékes, és több funkció is használható a Blade-el.
Köszi!
Misi -
Köszönöm a válaszokat! Lehet mégis veszek egy Bladet. Csak legyen végre kipróbálható itt BCS-n. Vodánál bezzeg még mindig nincs ilyen teló. Egyébként sim nélkül is lehetne pl gps-nek használni? Vagy amire még gondoltam, torrent kliensnek. Bár gondolom külső vinyót nem kezel még
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Frozzy
őstag
válasz Victoryus #37457 üzenetére
uramisten mikre gondoltok D a gps-es dolog igen megoldható lazában de ez a torrent klienses dolog IS.. csak nem olyan gyors a torrent (saját észrevételeim) külső vinyót még nem birja de egy 16gigás memkari felraksz rá egy filmet beállítod seedbe gondolom csak csinál valamit Bár ismét mondom, nekem elég lassú volt a torrent
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
latis666
aktív tag
"Simán megfogod azt a témát amit szeretnél használni, és a cm7 témáját. ennek neve framework-res.apk és a system/framework mappában találod."
Ez ok
"megnyitod total commanderrel a cm7 témát és a RES mappából kimásolod F5-el az anim mappát."
Ez már nem megy mert a framework_res.apk be csak akkor lehet belépni ha kiveszem a zipből. Ha meg kiveszem akkor vissza is kell tenni.
-
sch_a
addikt
Milyen hibák vannak még az új cm7 romban?
-
Lagler
tag
Sziasztok!
S.O.S segítségre lenne szükségem!
kelzsoca r11-ét hsználom, egészen eddig minden ok volt, azonban újra kellett indítanom, és amikor bebootolt, tök más volt a hátterem, meg a régi sms-ek kerültek elő, mintha egy régebbi mentés bootolt volna be!
A friss sms-ek meg számok hiányoznak, valamint újra előjött az, hogy ha belépek az sms-ekbe, elolvasok egy sms-t valakitől, kilépnék a vissza gombbal és hibaüzenettel kidob. Volt már régebben ugyanez a hiba, ki is fotóztam ha jól emlékszem!Segítsetek miért bootolt be egy régebbi mentés?? mi lehet a probléma?
Köszi!
Üdv. Ákos
CS 1.6...The One And Only ...::: Samsung Galaxy S2, Criskelo v26+speedmod 2-5 :::... ...::: SONY Vaio :::...
-
sch_a
addikt
válasz bodoraudio #37463 üzenetére
köszi, akkor maradok még flb8-nál
-
Fail3D!
addikt
Olcsobban vehetnenk 16gb class10 mem karit ha 5 db veszunk 1 ph sractol bp-n nem allunk ossze paran, hogy megkapjuk az akciot ra? 8k rol indul es ha lennek ra akar meg tobben is lehet 7 k allatti aron s megkaphatnankirajtok pu-t es szerevvzuk meg a kollektiv olcson bladhez olcso mem karit tudataban.
-
xlife11
senior tag
Meg egyszer szeretnek mindenkit megkerni hogy egy irja le nekem a tmobile apn beallitasokat mer4t nem talalom sehol ebben a topikban...ja elofizus vagok es bocsi de nincs ekeztem ...
-
GoldMonGold
csendes tag
válasz csaresz002 #37412 üzenetére
Nekem volt már korábban ilyen hangerő eltompulós problémám, de "megjavult". Valószínű, hogy valami profil állítós program lesz a ludas, én már többet is kipróbáltam, de egyik sem volt az igazi. Sajnos már nem tudom melyik után oldódott meg a probléma.
-
sto1911
veterán
Aki hasznalja a gyari email klienst: tortent veletek olyan, hogy kikapcsoltatok a wifit, es a syncet is, a kliens viszont beakadt, es 100%on porgette a procit? Nalam tobbszor is elofordult...
-
Glatius
őstag
válasz Lagler #37464 üzenetére
Szerintem maradt egy régi zip a kártyán, és az wipe nélkül felkúszott... más lehetőség nincs, még akkor sem ha nem túl életszerű. Biztos nem nyomztál semmit mikor bekapcsoltad?
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
bala6120
senior tag
válasz bodoraudio #37463 üzenetére
Érdekes, nálam nem fagy, nem akad.
A Wi-F-t sem dobálja végre.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz Saccco #37402 üzenetére
Nem lett nightly5, mert 6 lett....
Ebbe akkor már a képernyőkikapcsfixes kernel van ugyebár?
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Keeperv85
nagyúr
Nem vagyok egy lángelme, de ezt az animációszerkesztést nem nagyon értem, hogyan akarjátok kivitelezni... Ahhoz ugyanis, hogy a 2.2-esben használható maradjon egy-egy ilyen kód, szerintem jó eséllyel át kell kódolni ide. Ezzel viszont van egy "apró" probléma. Az eredeti framework-res.apk esetében ez akár még működhet is, de a módosított témákban nem. Azokat ugyanis NEM lehet rendesen kibontani. Az egy dolog, hogy a fájlokat bele lehet módosítás nélkül másolni a 2.3-as téma fájlok közül, de azt már kötve hiszem, hogy valaki bináris formában tud egy xml-t kezelni. Márpedig az anim mappa alapban kódolva van. Ettől kezdve egy nem alap témával rendelkező 2.2-ben egyedi animációt létrehozni: FAIL.
-
xlife11
senior tag
Isten vagy köszi ugyan ezt az apn konfignal probaltam...
-
gordonfreemN
addikt
válasz Keeperv85 #37480 üzenetére
Olvasgattam reggel a hsz-eket (nem szóltam bele, mert gondoltam, hogy valamit tudhatnak), de amúgy kizárt, hogy ezt meg lehet csinálni. Ha lehetne, arról tudnék.
CM7 hiba egyelőre szerintem nincs bekapcsolva a hwui. Ezért lassú a menü.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
tatomi92
aktív tag
Szvsz már elég jó a Cyanogen mod-os rom, főleg, h javítva lett a proximity sensor, én már mindennapokban is használom, hibát nem találtam eddig. Launcherpro-val hasonló sebessége van, mint az r9b-nek!
iPhone 14 Pro & Google Pixel 7
-
latis666
aktív tag
válasz tatomi92 #37483 üzenetére
Nekem az online poker érezhetően lassabban fut mint 2.2-n szóval nekem felejtős egyelőre a cm7 pedig tetszik.
(#37482) gordonfreemN: Nem gondolom hülyitésnek segiteni szeretett volna de nem vette számitásba hogy a 2.3 sajátossága. Senki nem szólt közbe hogy ne fáradjunk nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
hedler
tag
Na egy már biztos az új Kelzsoca féle FLB-R9b_hun rommal: nincs wifi problémám!!!
Eddig csak a nappaliban ment, most az egész lakásban és eddig csak a saját rootert láttam, most 3 van jelen itt a lakásban. (nem lakótelep) Ha már rajta maradt a quadrant azt is lefuttattam, de nem tudom, hogy at eredmény mennyire reális: 783, cpu curent freq: 245,76"?, de a max 806,4 lehetne; neocore teszt: 35,1FpsGalaxy Note 2, Nikon D300, sigma 18-35 1,8, sigma 50-500 4/6.3
-
Saccco
nagyúr
válasz Keeperv85 #37480 üzenetére
Az UOT Kitchennel lehet a témákba ilyen effekteket főzni, csak nem mindegyikbe. Pl Generation X-be még egyszer sem sikerült belefőznöm, viszont Ginger variációkon megy szépen.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Keeperv85
nagyúr
válasz gordonfreemN #37482 üzenetére
Meg lehet csinálni, csak kell egy kicsit trükközni vele. Kéne hozzá a 2.3-as alap framework-res, meg a 2.2-es is. A többit nem írom meg azért sem.
szerk:
@Saccco: Igen, mert azok jó eséllyel kibonthatóak, mert nincsen bennük 9patch tartalmú kép. Így persze, hogy meg lehet oldani.
[ Szerkesztve ]
-
hedler
tag
-
tpeti78
senior tag
válasz hedler #37485 üzenetére
Azt mondod,hogy az előző rommal meg volt a wifi probléma,ezzel meg nincs?
Nekem Kelzsoca féle R_8 van fent,és fennáll a jelenség,hogy öt méterre a routertől már alig látja.Nem akartam most romot cserélni,mert nagyon faxán sikerült belaknom a mostanit végre....De ha tuti megoldja a wifi gondot,kénytelen leszek cserélni....
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
kelzsoca
félisten
válasz Fail3D! #37491 üzenetére
32-es heap size-al?
(#37492) gordonfreemN
Olvastam a privátot, de nem tudok benne segíteni, és nem azért mert veszélyes
..................
Javítottam az flb-r9b_hun romban a T-mobile MMS-t is de próbálni nem tudtam, ha esetleg valaki megnézné és megmondaná hogy működik -e az MMS küldés azt megköszönném.[ Szerkesztve ]
-
tpeti78
senior tag
válasz kelzsoca #37493 üzenetére
Zsoca,tényleg elképzelhető,hogy az új rom orvosolja a wifi problémát?
Akkor ez nem antenna gond lehetett mégsem?
Még annyit szeretnék kérdezni,hogy ha az előző romot (R_8) is all-in módon raktam fel,és ezt is így szeretném majd,akkor csak simán ugyanazt az egyszerű módszert kell követnem?
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
FPéter
aktív tag
válasz tpeti78 #37490 üzenetére
Nekem is fennállt ez a jelenség, mindenféle rommal. Bevittem a T-hez és adtak egy újat. Mindennel próbálkoztam már de csak ez oldotta meg (milyen meglepő...), ezt ajánlom neked is. Hardveres problémáról van szó.
Az új blade teljesen másképpen viselkedik, még egy utcára a háztól is látja a routert, míg a hibás kb. 5 méter után már megszakadt.[ Szerkesztve ]
-
Beleczkil
tag
Egy láma kérdésem lenne, ha Titanium-mal lementek mindent amit menteni tud a program, akkor ROM csere után van esély, hogy minden program és adat, beállítás visszakerül a pengére? A Kelzsoca féle R9-st tenném fel az R8-helyére.
"10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem"
-
tpeti78
senior tag
válasz FPéter #37495 üzenetére
(Lejárt a szerk. idő limitem)
Az eddigi romokkal nekem is fenn állt a jelenség,de itt azt állítják meg szűnt az új telepítése után.Bár én is hardveres problémának sejtem,de ennél a telefonnál láttunk már csodát.... Lehet hogy egy próbát megér,hátha....
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest