- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
Aktív témák
-
lac14548
aktív tag
készítettem egy tesztábrát a szellemképemhez.
ezen jobban látszik a problémám, mint a tegnapi fotókon.ez a kép:
nekem igy néz ki a kijelzőn:
Mi lehet a baj?
Hibás a kijelző?Segítsetek...
Akinek van kedve, tesztelje le a fenti képpel.../Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
rtibi
tag
válasz kelzsoca #31749 üzenetére
"Az ext partíció a kulcsa a dolgoknak, elhiszed?"
elhiszem és tudom hogy a 170mb ből lett 256mb lett de hol látom én ezt?
amúgy nem particionáltam kétfelé a 2gb-os kártyát attol még van haszna a csodazip 2 nek nem?
Bocs ha marhaságokkal traktállak titeket.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz Sztlaci #31741 üzenetére
2.2 alatt most neztem:
telon export: 416 (export kozbeni kiiras szerint)
gmail import: 259
"kezzel" megszamolva: 259A telo vmiert "tobbet" exportal, de uazt a fajlt importalva helyes eredmenyt kapok.
A "szemeteles" nalam a kepekkent jelentkezik.
Amugy sem BLADE error foroghat fenn, hanem ANDROID error (A csak FAT modositast el lehet kerulni teljes formazassal, a sima fajltorles valoban igy mukodik)
-
válasz Sztlaci #31731 üzenetére
1. Akkor tűnik el kapcsolat, ha csak adott típusok megjelenítését állítod be, és az adott kapcsolat nem tagja egyik beállított típusnak sem. Ilyenkor a gmail címtárában találod meg az "összes" alatt.
2. Ki tudja szűrni az összefűzéssel a duplikált számokat, semmit nem kell csinálnod csak gmail címtárban ezt a funkciót használni.Ez bizony nem a Blade hibája kicsit sem.
[ Szerkesztve ]
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
Fail3D!
addikt
nincs senki olyan pofatlan hogy az r12 feloltse a google szerint de azert meg porbalkozom keresni
-
sonique
őstag
r12 MCR eredeti nem modositott
ZTE dialer
http://www.mediafire.com/?qp0xdva2l5a7iksAndroid stock dialer
http://www.mediafire.com/?e957ez8cpan3ux8#1 -
-
madgie
titán
válasz Nova96 #31764 üzenetére
Az ebay-es "mirror", tehát tükrös. Szerintem utálnád, piperetükörnek mondjuk kiváló lesz a Blade, de egyébként keress inkább matt fóliát. Én ezt vettem (meg Carbon Fiber Skint ), ha ideér, majd megírom, jó-e... bár valszeg az lesz, az iphone-ra is olcsó matt fóliám volt, egy évig hűen szolgált.
-
Ricardo
titán
válasz Nova96 #31764 üzenetére
Ceruza? Szerintem semmi szükség rá, de ha mindenképpen szeretnél, akkor Kapacitív kijelzőhöz valót vegyél
-
Sztlaci
aktív tag
válasz futo001 #31762 üzenetére
Attól még nem kellene törölnie a telóról, főleg nem kérdezés nélkül.
Közben még ''szórakáztam! vele.
A SIM kivétele után még menteni akarta az ötszáz valahány számot. A SIM visszahelyezését és törlését követően viszont már csak a tényleges meghagyott 300 számot mentette. A SIM kártyáról ezek szerint bemásolja a telóra az számokat, és ezt is ki írja a menésbe, visszatöltéskor meg nem tudja mit honnan másolt ki és össze kutyulja a dolgokat.
Ezek szerint a SIM kártyán nem szabad semmit tárolni mentéskor, mert azzal kavarodik meg a lelkivilága az robotembernek, ezért duplázza a számokat, amelyek a SIM kártyán is rajta vannak.Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
Fail3D!
addikt
http://www.torrentreactor.net/search.php?words=modaco+r12&search=&x=0&y=0
MODACO r12 ugynezki valki mar feltoltotte, feleloseget nem valalok!
-
válasz Sztlaci #31774 üzenetére
Nem törli, rajta van, csak nem mutatja. Olyan, mintha ott sem lenne, tényleg olya mintha törölné. De nem.
Motonav:
Köszönöm a linkeket, amiket kaptam, kipróbáltam. Picit okosabb, mint a 3betűs aktuális verziója, a 3D+-os megjelenítés sokkal gyorsabb, de a menü lassabb, és sokáig kell nyomvatartani a gombokat az érzékeléshez. Továbbá random kilép. Másnak is csinálja? Összességében amúgy jobban tetszik, mint Sygic és a 3betűs.I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
syl5
őstag
válasz sto1911 #31763 üzenetére
Durván nem user error, amiről Sztlaci beszél! Legalábbis az a része, hogy teljesen szétgányolja a kontaktokat, duplikációkat csinál, stb...
Egyértelműen sz@r a Blade kontakt kezelése, ezen nincs mit magyarázni! Ha nem szinkronizálod a google accoddal a névjegyeidet, akkor gyakorlatilag lehetetlen karban tartani azokat.
1. Nem tud Sim-ről törölni.
2. Nem tudja felülírni a Sim számokat.
Ebből adódóan Sim-re mentés kilőve, miután már nem üres a sim!
3. SD kártyára mentés teljesen szétbarmolja a bejegyzéseket, vesszőket tesz a nevek elé, kiveszi a plusz jelet a telefonszámok elől, kötőjeleket tesz a telefonszámokba...Soroljam még?
Használhatatlan az sd kártyára mentés is!Én elhiszem, hogy annak aki kezdetektől fogva google accjával szinkronizálva csinál backup-ot a névjegyeiről, annak semmi problémája nincs ezzel, de akkor is nagyon is létező hibáról van szó, és nem nem lenézően user error-ozni kell! (És még finom voltam...)
Sztlaci:
Én úgy tudtam megoldani ezt a problémát, hogy kitöröltem az összes google-os névjegyemet (amúgy ezt nem muszály), és szinkronizáltam a kontaktjaimat. Sajnos nincs más megoldás, máshogy nem tudsz mentést csinálni a Blade névjegyeiről, a froyo még sz@rabb ilyen téren. A névjegyeknél a telefonon meg ki lehet választani, hogy csak olyan névjegyeket mutasson, amikhez telefonszám van rendelve. -
tariattila
veterán
ebből is látszik, hogy a Blade egy vérbeli kis androidos cucc és nem szereti a gányolást mindenféle sim-es kavarásokkal...
soha semmi bajom nem volt vele... tökéletes szinkront tart a google contactokkal oda-vissza
(google címtárat egyszer kell rendberakni ... onnantól hiba egy szál se)
[ Szerkesztve ]
-
Ezt nem értem.
Tudok simről törölni.
Simán átírom a sim számot.
Egyszer tűnt el számom a feljebb írt oknál fogva.
SD kártyára még nem mentettem, arról nem tudok nyilatkozni.kelzsoca r11 hun van, a gyári rommal is működött, ha jól emlékszem.
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
miketrail91
csendes tag
Sziasztok!
Valami tanács sürgősen jól jönne aki tud valamit írja már meg.
Tegnap kaptam meg a tré mobil számlám,mely több mint 40 ezer forintnyi összeget ír hogy kikell fizetnem.
Nincs a mobilomon előfizetés,igazából nem is neteztem semmit ha jól emlékszem,volt egy időjárás widgetem az néha frissítgetett,meg facebook zero de az ugye ingyenes.
A számlán az állt hogy GPRS csúcsidő 12 ezer ft
EGYÉB 32 EZER FORINT....A tré mobil honlapján beléptem, ezt írja ki hogy nekem ez van aktiválva amiről nekem fingom sincs igazából.
Havidíj nélküli GPRS szolgáltatás (Net START)
ez 13 ft / 10 kbazaz én leszedtem 24 MB ot az már 32 ezer forint..
az idegbetegség határán vagyok.
ILYENKOR VAN VALAMI ESÉLY HOGY NE KELLJEN KIPERKÁLNI??
[ Szerkesztve ]
ZTE Blade
-
madgie
titán
válasz futo001 #31781 üzenetére
Most mentettem ki SD-re, r11_hun, sehová nem rak vesszőt vagy ilyesmi, eddig nem is kutyul. SIM-en voltak a nevek.
miketrail91: a kezdő okostelefon júzerek 80%-a átéli ezt a problémát, a 20%-a előbb olvas. Én is a többségbe tartoztam, igaz, nekem csak tízezer forint volt első hónapban a mobilnet... minél előbb köss egy olcsóbb mobilnetet! (nekem 100 mega van egy hónapra, beosztom szépen)
[ Szerkesztve ]
-
cowboy_bebop
őstag
válasz miketrail91 #31782 üzenetére
Nekem is felment a hülyéje, 30 ezerért. A Voda meg 15-öt ebből még el is kért.
APN Droid, APN Manager, ezt meg szépen be kell fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
csabika87
csendes tag
Sziasztok!
Ami a T-mobile honlapján fent van frissítés az mit frissít, legutoljára a csodazipet raktam fel, nincs rajta főzött rom, ahhoz képest változtat ez vmit?
Ráadásul nem is indul el nekem a telepítő win7-en azt írja ki egy kis ablakba h error, majd további 3 erroros ablak jön fel. -
hjanos1
senior tag
válasz csabika87 #31785 üzenetére
Szerintem hivatalos csodazip.
Mindjárt ránézek.
A T hivatalosan publikálta a csodazipet
Szerda van![ Szerkesztve ]
The Factory Must Grow
-
dragon1993
őstag
Egyik ismerősöm balhézott 50000 ki kellet fizetnie. De majd havidíjat nem kell fizetnie és így visszatérítik .
MÁS
ALLIN.zip
particionál , recovery-t telepít és kelzsoca r11 magyar-t is feltelepíti.[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
(#31781) futo001 es (#31780) tariattila is megerositett, hogy amit most felsoroltal, az nala lehetseges.
Meg mindig nem a Blade kontaktkezeloje szar, hanem az adott ROM-e. Hogy peldat is mondjak: az FLB r8a-n nnics tomeges torlesi lehetoseg, esm telobol, sem simbol, egyenkent lehet csak.
Nem hasznaltam kezdetektol fogva a gmail-t. En is szivtam duplikalt szamokkal, mert felmasoltam a simrol, nem latta. Felmasoltam megint, nem latta. Rajottem, hogy mit kell kapcsolni, akkor meg duplan volt. Bekapcsoltam a syncet, erre felrakta a dupla szamokat, gmailrol meg leszedte ami fenn volt, a 260 telszamombol lett 11xx!!! Akkor fogtam magam, es kezzel kigyomlaltam, azota rendben van. Ez user error volt. Es kovezz meg, de a sracnak is volt resze benne, amellett, hogy a ROM kontaktkezeloje is kavar.
Szerintem nem voltam lenezo, mivel a) ugy kezdtem, hogy ne haragudj, b) leirtam neki uazt a megoldast, amit most te is... es c) mondtam, hogy en is hasonlokepp jartam. Most akkor magam is lenezem?
Egyszer kell rendberakni, utana jo lesz.
[ Szerkesztve ]
-
tpeti78
senior tag
Velem anno kifizettették,bármit csináltam....Arra hivatkozva,hogy a netstart benne van a szerzödésben.
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Fail3D!
addikt
hat nemtudom ugyerzem megint nem lettem megyozve ezzel a mr12 forever zsolca flb7 je)
-
Jamesch
tag
Ha system/app-ba akarok installálni az ugy menni fog hogy egy már meglévő update.zip-be a megfelelő helyre csak azt az apk-t teszem és recoveryből installálom?
Ezzel a módszerrel felül tudom irni egész konkrétan a Gallery3D.apk-t egy régebbi stock verzióval? Ugye ez a videólejátszó is?Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
lac14548
aktív tag
és az javított rajta?
ma már nincs időm rá, de ha lesz, akkor visszarakom a csodazippel a gyári romot (most r11 hun van rajta) és megnézem azzal is...
ha úgy is szar akkor sajnos tényleg csere lesz...
Állítólag most nm is lehet kapni a T-nél...
Ilyenkor mi van? kapok helyette másik cserekészüléket?
vagy szólnak, ha már van?/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest