- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
Aktív témák
-
leszvigasz
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérem.
Kezdő Pengés vagyok, és van egy problémám.
Játékoknál, ahol giroszkópos irányítás van, ha vízszintesen tartom a telefont jobbra húz(pl. az autó,vagy repülő), tehát olyan mintha nem lenne jól bekalibrálva.(magában a játékokban sem lehet beállítani)Elolvastam az első hozzászólást is, plusz rengeteg mindent de nem találtam rá választ.
A kalibrálós menüben sem lehet beállítani, csak a közelség és a fényérzékelőt.Lehet hogy alapból rossz a telefonom vagy csak ilyen láma vagyok?
-
catroot
veterán
válasz thomeef #31045 üzenetére
Lehet mialatt megírom, már más válaszolt. Amikor megjelenik a képnél a keret (a háttérkép beállításnál), amivel kiválasztod a méretet, akkor magát a sárga keretet is tudod húzni, ezzel tudod kijelölni a kép egész felületét, hogy azt tegye be, ne pedig csak a közepét.
@leszvigaz:
Nálam a Labyrinth Lite csinálta azt kalibrálás után, hogy pont ellentétesen érzékelt mindent, ahogy kellene. Egy újraindítás után ment aztán rendesen.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
dragon1993
őstag
AVRCP 1.4 támogatást ,hogyan tudnám rávarázsolni a pengémre?
-
mira72
őstag
válasz dragon1993 #31053 üzenetére
ez valami bt.s vezérlés különféle eszközöknek ?
nincs rá app?MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Saccco
nagyúr
válasz dome.no1 #30899 üzenetére
A contactoknál menü -> display options alatt sem találsz semmit?
Vagy a contactok menü -> accounts résznél?(#30913) hjozsi:
Most, hogy olvastam a hszket vártam mikor kerül ki ez a kérdés.
Keményen ott a pont.(#31000) kelzsoca:
(#30948) caoladder:
2szer egymás után.
Oké, hogy nem lehet 500-600hszt visszaolvasni, na de 50ez?(#31007) caoladder:
Azért maradt meg mindened, mert a cs(o/u)dazip nem fér hozzá az ext particióhoz.(#30985) Forceman:
Recoveryben van ilyen opció a wipe alatt, ha jól rémlik.(#31030) d@minator:
Miután elindítod nyomd meg a billzár gombot a telefon tetején, majd oldjad fel a billzárat. Nekem mindig így megy a hang.(#30999) csaresz002:
Lehet valami bug.(#31051) leszvigasz:
Némelyik játék az indításkori tartást veszi alapnak.(#ma) mira72:
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
.DLL
veterán
válasz mira72 #30995 üzenetére
Az tuti, ennél a topiknál nincs jobb support. : D
Régebbiek:
(#30547) madgie: az a rádió csak akkor van benne, ha felteszik update-ként vagy letöltik, nekem nincs fent (nem is érzem szükségét, szóval jól van ez így ^ ^ )
(#30544) Saccco: Hogy a rákba ilyen tiszta az üveged? Lepuczoltad felvétel előtt?
Nálam az van, hogy az üveg először is tapad, nehezen csúszik rajta az ujjam, másrészt a zsírok olyan szinten megmaradnak rajta, hogy ez első réteg gyakorlatilag megkeményedik rajta, és arra megy a következő réteg zsír... Pedig száraz a kezem, néha túlzottan is.
Másnál is ilyen nehezen csúszik az érintőfelület? A gyárban rátett védőfólia egy fos volt, de legalább siklott rajta az ember ujja, az üveghez meg tapad...
Aztán ha már olyan szinten zsíros, hogy amiatt csúszik jól, akkor nem bírom tovább nézni, ahogy a fény felé fordul, és leputzolom nedves pamutkendővel. Utána újra tapad rajta az ujjam, hurrá.User error? Kezet cseréljek, vagy mi?
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
Saccco
nagyúr
-
mira72
őstag
válasz dragon1993 #31060 üzenetére
aha, ilyesmire gondoltam, de pl. nem csak headsettel, hanem hifi, stb.-vel is üzemel.
sajna nem ismerem hogyan müxik a dolog....Saccco : mi a baj a mai napommal? nem vettem be reggel a xanaxot?
elmesélem hogy kedves fórumtárs 6x !!!! kérdezte ma meg privibe hogy "tényleg jó a i900 fólia a pengére?" ... 6x " " ez volt a válaszom[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
leszvigasz
csendes tag
Már körülbelül a 7. giroszkópos játékot próbálom , de mindenhol azt tapasztalom, hogy jobbra húz.
Nincs a giroszkópnak valamilyen kalibrálási lehetősége?Vagy azt a gyárban állítják be? -
mira72
őstag
válasz dragon1993 #31063 üzenetére
csináljunk megapixel háborút emberek?
ki örülne ha farokhosszabbító 5mpix-e lenne? oc. cam.. )MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
mira72
őstag
válasz leszvigasz #31064 üzenetére
pálesz volt már ma elég? biztos hogy a penge húz?
ui.: JÓCAKA! Ne írjatok sokat éjjel, mert reggel nem akarok sokat olvasni!!
[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
válasz dragon1993 #31068 üzenetére
én? mimet ? egyenesen? kicsit görbe.. de muff szereti, mert .. na haggyuk
-
Saccco
nagyúr
válasz mira72 #31062 üzenetére
Semmi, csak tetszett.
Asszem kelzsoca se gondolta, hogy ilyesfele kerdeseket szul majd a csudazip.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
thomeef
őstag
-
-
Saccco
nagyúr
válasz thomeef #31073 üzenetére
A hatterkep kivalasztasnal mindig megtartja a keparanyt. Idealis kepmeret 960x800.
A launcherben kapcsold ki a hatterkep huzkodast es csinalj egy kepet aminek a kozepen van egy 480x800as kep.d@minator:
Nekem nem lep vissza. Esetleg probald gyorsabban.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
barnam_
nagyúr
Tudtok nekem olyan programot mondani, ami méri a hálózati forgalmat? Külön a wifit, és külön a mobil netet. Nézegettem a beállításokat, de ott ilyen információt nem találtam.
-
OrLiX
tag
válasz leszvigasz #31051 üzenetére
(#31051) leszvigasz
Próbáld ki ezt a programot és kalibráld vele!
[link]
Hátha. :-)
Írtam privátot is.[ Szerkesztve ]
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
Saccco
nagyúr
-
gordonfreemN
addikt
Hali. Formázni melyeket kell a választhatókból? (CW3)
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Saccco
nagyúr
válasz gordonfreemN #31085 üzenetére
Kicsit bovebben?
Aggregator:
Az az alap. De tedd fel marketbol a LauncherPro-t.[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz Zozoka73 #31078 üzenetére
Köszi, működik
Következő kérdésem lenne: melyik programmal lehet "lapozható" háttérképet beállítani?
Még régebben próbáltam egy android emulátort, abban úgy volt hogy egy oldalon csak a háttér egy része volt, és ahogy navigáltál az oldalak között, úgy ment jobbra vagy balra a háttér is.szerk.:
sztornó
ahogy látom alapból olyan.
akkor az lenne a kérdésem, hogy mekkora méretű kép legyen...[ Szerkesztve ]
-
Penyus
senior tag
Blade kartyakezeleserol mit tudunk? 16os es 32es kartyakhoz hogy viszonyul? Elvileg brand cucc, kingston. Nekem most egy 8as van benne azzal jol megy, csak felek hogy veszek pl egy 32est aztan a hajamra kenhetem
Retro is my religion -=- The past is my future -=- 80286 rulez!
-
gordonfreemN
addikt
válasz Saccco #31086 üzenetére
Formázni akarom telepítés előtt, tutira akarok menni.
leszvigasz: tárcsázóba beütöd *983*0#
(ez csak gyári ROM-al müködik, ugy vettem észre)
bejön a szervíz menü, legalul sensors, és ott kalibrálsz, teszt és kész, elvileg, lehet többször kell próbálni.Lehet érdekesség, nekem, mikor hazahoztam, nem működött a közelítésérzékelő, nem kapcsolta le a képernyőt telefonálásnál. Ebben a menüben kalibráltam, teszt, és jó is lett.
Aztán az asszonykáé meg behülyült a g szenzor. Ugyanitt a szervízmenüben kalibráltam és jó lett.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
bunnyhu
senior tag
Régebben írtam, az egyik bosszantó hiba amit tapasztalok az MCR11-ben, hogy a kamera a barcode scanner-ben nem úgy fókuszál, mint régen. A 2.1 alatt gyakorlatilag folyamatosan próbált fókuszálni amig meg nem találta a vonakódot, mostanában viszont gyakorlatilag egyáltalán nem, vagy csak hosszú (tíz)másodpercek után. Itt most a monitoron qrcode olvasásról beszálek. Azt szoktam csinálni ha pl. monitorról akarok scannelni és nem éles (ami mondjuk 90%, hogy nem lesz) hogy leviszem billre, ott ugrik a fókusz, vissza monitor és akkor többnyire hajlamos újrafókuszálni.
Na a kérdés, hogy ti is szívtok ilyesmivel? Lehet, nem is a rom a hibás, hanem barcode scanner frissült és az változott? Vagy a kamerakezelés változott? Most próbálgattam, de pl. a kekszes zacskón határozottan több fókuszmozgást tapasztalok, mintha a monitort nem kedvelné annyira, de régen ezzen nem volt gondja semmi.https://divecenter.hu
-
gordonfreemN
addikt
Az FLB8 nagyon jó lenne, ha magyar lenne. kelzsoca előre is minden tiszteletem és a többieknek is, ha lesz ilyen.
más:
Észrevette már valaki, hogy a cyanogen mod féle romnak a launchere pont ugy néz ki és ugy viselkedik (értsd zoom-olható) mint a Dell xcd35 droidja?
(lehet csak nekem van ilyen összeesküvés elméletem )¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
bba
tag
(#30825) sto1911: neked volt igazad, valszeg kevés a 128M-s system partició...
Habár az ext2-s particiót már a FLB rom is szerette, de egy idő után az is el kezdett újraindulni bizonyos app mennyiség felett.
Így visszaraktam a régi particiós kiosztást és ekkor már az eredeti flb-8s is bebootolt (a színes X animáció le fut), (eddig itt akadt el a kisebb system particióval)Szóval én magam nem ajánlom ezt a 128mb-s particiós hacket. (olyan 160MB már talán elegendő lenne a 210 helyett, de ezt ki kéne tapasztalni)
Bár lehet ez a jelenség csak az OSF-knél van így, de lehet, hogy a sima ZTE-knél is, nem tudom.
De az is lehet, hogy tartalmaz olyan más módosítást ez a csudazip (ami amúgy a jap jelly image-ben is benne van), hogy attól gajra megy a rendszer...én innen vettem egy másikat, Stock Roms/ Standard Partition Size (TPT)
[link]
imgage_original.zip a fájl neveebben és a csudazipes változatban az img-ken kivül az alábbi mbn fájlok térnek el:
partition_zte.mbn - gondolom ez a particó méret és szektor kezdet adatokat tartalmazza
appsboot.mbn - ez nem tudom mi, lehet ez okozza az újraindulást?aki ért hozzá és van kedve, belenézhet....
Nálam marad az alap 210MB partició... és legalább annyi appot tudok telepíteni amennyit akarok[ Szerkesztve ]
''Semmi sem állandó, csak a változás örök.''
-
kelzsoca
félisten
válasz gordonfreemN #31098 üzenetére
Az FLB8 nagyon jó lenne, ha magyar lenne.
Igen lesz, ezen dolgozunk most.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest