- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Aktív témák
-
sif85
tag
Mivel idén már nem leszek többet gép előtt, és nem tudom tovább olvasni eme remek fórumot a szakértői hozzászólásokkal, szeretném megköszönni mindenkinek az eddigi munkáját, hozzáállását ehhez a csodálatos telefonhoz! Ha ti nem vagytok esélyem sem lett volna szétmoddolni a telefonomat! :-) KÖSZÖNÖM!
Mindenkinek eredményekben gazdag, boldog új esztendőt kívánok!
Ryzen 5 5600, 2x8 Gb DDR4-3200MHz Fury Beast RAM, Asrock B550M Pro Gigabyte 2080 SUPER Xiaomi Mi 11 Lite 5G
-
Badboys
őstag
A Tré csinálta az 516-ra történő frissítést azóta napjában 5-6 alkalommal kell programokat kilőni,de mindig újra indulnak 10-15 program fut a háttérben.Az akksit zabálja,a 3betűs navi gombjait püfölni kell,hogy érezzen,más programok normálisan érintésre indulnak,kérdezném,hogy más is tapasztalt ilyen anomáliát?
-
Vekerur
tag
Biztos volt már, de kicsir sok a hsz-ek száma.
Gyári progikat, hogy tudok törölni?Meg az eredeti progiknál van az az emailes cuccost. Ott mit kell állítani? Mer van egy lépés ahol 3 kaármi közül kell választani, és ott mindig elveszek.
-
rjg
őstag
válasz Badboys #16157 üzenetére
Az iGO egy hulladék Androidon, nekem is ezt csinálta. Tedd fel helyette a Sygic10-et, Sygic Aurát vagy ha az sem válna be, Navigont vagy Ndrive-ot. A maguktól elinduló programok kiszűrésére pedig tedd fel az Autokillert, vagy ha nem használod őket, akkor töröld ki ezeket a Root Explorerrel a system/app mappából.
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Badboys
őstag
Köszönöm,de egyenlőre nem akarok romozni mert lehet,hogy eladom vagy cserélem mert nem igazán fogott meg az Android,már eleve ez a szegényes navi mert az úgy gáz ahogy van.Még egy kicsit zongorázok aztán majd lesz valami.Csak kíváncsi voltam,hogy másnál is ilyen a rendszer.Vissza zárom,ha kell és meglátom.
-
kelzsoca
félisten
-
orangez
csendes tag
Ha valakinek hiányozna a Google Talk az Alpha5-ből itt megtalálja.
Nagyon gyors proci, iszonyat videókari, végtelen vinyó...
-
HXY
addikt
Van olyan üzlet, ahol ki van állítva?
-
Murderer69
őstag
Nah BUÉK fiúk lányok én mentem mert itatááááás van
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
Penyus
senior tag
En nimbuzzt hasznaltam, de egy ideje nem lehet azt csinalni hogy online legyek facebookon de a kontaktokat ne irja ki csak az msneseket. Ezt tudja az ebuddy? Mert akkor valtok. Egyebkent fringgel kezdtem de az nem gyozott meg
Retro is my religion -=- The past is my future -=- 80286 rulez!
-
atiska007
senior tag
jellyfish vagy alpha5???
Es miert?Koszi a valaszokat!!
Mittudomain!
-
dome24
csendes tag
Sziasztok!
Alpha4-es 2.2-t hasznalom par napja, es ma fordult elo eloszor, hogy egyszercsak nem erzekelte az erintest a kepernyo. Nem tudtam a screen lock-ot feloldani, es a telot kikapcsolni sem, azt sem ette meg amikor raboktem.
Akksi kivetel utan ment...
Valaki talalkozott mar hasonloval? Ez ROM fuggo hiba lehet, vagy ez ilyen altalanos androidos teloknalKoszi! Buek!
-
Ádyka
őstag
Csengőhangnál esélytelen beállítani, hogy "emelkedő" csengetés legyen, mint annó minden Nokiánál? Vagy jobban járok, ha kreálok egy MP3-at emelkedő kezdéssel?
Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
energy_
senior tag
jajaj jellyfish vagy alpha5 illetve nekem is jöl jönne egy hely ahól kivan állitva a teló
-
Land
veterán
válasz dome24 #16187 üzenetére
Volt ilyenem. Szervizbe vittem és kicserélték a telefont 3 röpke hét alatt.
LauncherPro-ban hol lehet beállítani, hogy ha előveszem a telefont, akkor valamelyik alsó gombra is bejöjjön a képernyőzár és ne csak a felső gombra?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Flagstaff2
senior tag
válasz Badboys #16168 üzenetére
Amit nem nevezünk nevén annak nem kell püfölni a gombjait. :-) Elsőre nekem is fura volt szobában, de a kapacitív képernyő véletlen érintése (autóban, kiváló útjainkon) nyomán szépen lehet küzdeni egy Aurával ami kifejezetten bosszantó. Ezért csinálták ájgóék azt hogy a gombra vagy fél másodpercig kell tapicskolni mire beveszi az utasítást. Érintsd hosszabban a gombot és gyönyörűen lehet kezelni. :-) Csak elsőre fura de megszokható.
X2 4000+,AC Freezer64Pro,MSI K9N SLI-2F+HR-05 SLI,Sapphire X1950GT+AC Accelero S1,2x1024M Kingmax DDRII/800MHz,ASUS DRW-1814BLT
-
Flagstaff2
senior tag
-
kelzsoca
félisten
válasz energy_ #16190 üzenetére
alpha5 és az én verzióm.
Egyébként mit szeretnétek rajta élőben csinálni?
A kiállított darabok a gyári 2.1-es rommal vannak felszerelve, ha az alapján szeretnétek eldönteni a vásárlást, ahogy azzal működik a készülék akkor ne tegyétek
Amúgy nem recseg-ropog mint más felsőkategóriás készülék, teljesen vállalható kis masina, pláne ennyiért.
-
G.I.JOE
senior tag
Hi!
Srácok mi az hogy sms üzenet tárhely megtelt? Már egy sms sincs a telón!! ITT is kérdezte már valaki, de nem volt válasz! Én vagyok a béna?
Kösz!
BÚÉK!
-
KIZS
aktív tag
válasz dome24 #16187 üzenetére
Ilyen még nem volt nekem, de olyan már igen, hogy alig-alig működött a telcsi. Nehezen érzékelt, akadozva működött, eldobálta a kapcsolatot, nem görgette a képernyőt, stb...
Azt hittem megmurdelt, de aztán rájöttem, hogy a CPU tuner vágta "power saving" üzemmódba (alapból már asszem 65%-os akksinál levágja ide) és ilyenkor alig működnek a dolgok. Átállítottam, hogy 25%-ig normálisan működjön és utána takarékoskodjon csak. Azóta jó.A legnépszerűbb navival nem nagyon érdemes próbálkozni, mert alig éri el a kettes alá szintet. Lassú (nagyon lassú), akadozik és a képességei is gyengék. Nem szabad a WinMo-s változattal egy lapon említeni. Viszont én ennek a térképeiben bízok meg a leginkább...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest