- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Ideiglenes rootal, gép nélkül, ki lehet szedni a kamerahangot?
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
-
.bableWes
őstag
sziasztok!
turbo simmel megy a telo?köszi elöre is!
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
csibusz0314
aktív tag
Na még azt vettem észre, ha kikapcsolom az APU-t akkor gyorsabb a játék. Nincs hang de nem lassul úgy be
-
kelzsoca
félisten
válasz csibusz0314 #16963 üzenetére
Esetleg még próbáld meg kikapcsolni a telefont, na még akkor hogy fog szaladni a játék
-
tatabánya
senior tag
na szépen lassan jövöge ta dungeon defenders, kíváncsi vagyok erre az unreal engine-re, mondjuk egy infinity blade-szerű játéknak jobban örültem volna, de ami késik nem múlik
-
DIEGO15
őstag
Vki talált már jól működő Gangstar-t ?
-
Peat;)
veterán
válasz Saccco #16957 üzenetére
Ezt honnan lehet lehúzni? Úgy tudom ingyenes de marketen tegnap nem találta meg a google... letiltották volna?
A játékok amikor akadnak nektek nem fordult elő hogy a giroszkópos irányítás "beakadt"? Nekem a skies of gloryban is volt egyszer, meg nfs shiftben is előfordult. Azóta talán a repülőssel játszottam egyszer és akkor már nem fordult elő...létezik hogy be kell járatni a giroszkópot?! Vagy softwares a gond?
megint off, egyébként ebből látszik manapság mi az okostelefon: egyik legfőbb funkciója a játék lett...totál elszakadt a még pár éve is jellemző üzleti körtől ez a termékcsoport
[ Szerkesztve ]
-
Bazijoe73
senior tag
Látott már valaki müködni Blade-en Fishing King-et????
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
kelzsoca
félisten
-
bunnyhu
senior tag
2. nap, 78%. Nem értem mi a gond ezzel az akksival srácok, kellett neki pár lemerít-feltölt, de ez a két hét használat elég volt neki erre. Ha így merül a végén még tényleg hihető lesz a gyári adat
https://divecenter.hu
-
-
kvojnovics
tag
Hi All!
Csak annyi gyors kérdésem lenne így 23óra előtt, hogy hogyan tüntetem el mindig a háttérképeket (Wallpapers)? Mindig belenyúlok a kipróbálandó ROM-okba, törlök egy-két appot, beteszek egy-két appot, de olyat sem be, sem ki nem veszek, aminek köze lehetne a háttérképekhez! Szerintem! De mégis bármelyik ROM-hoz nyúlok, sikeresen eltűntetem! Tudna valaki ez ügyben segíteni?
Előre is köszönöm!
-
bunnyhu
senior tag
Ha valakinek van ötlete jó de olcsó autós tartóra blade-hez, ne tartsa magában
https://divecenter.hu
-
harait
tag
Sziasztok, nektek usb-ről mennyi idő alatt töltődik fel a telo olyan 5%-ról? Mert igaz eddig néha hozzányulkáltam ugy töltődött de volt h azt hittem fel sem akarja tölteni. Most épp tesztelem h mennyi idő alatt tölti 100%-ra usb-ről ha nem nyúlok hozzá.
Nemtom ez számít-e de laptopról töltöm, ami természetesen 220-ba be van dugva.....köszi előre is-Miért nem jön ki a medve tavasszal a barlangjából???? -MERT MEGDÖGLÖTT! xD
-
_NCT
őstag
Ha valakinek van egy jó könyvajánlata Android fejlesztéshez, bátran írja be. Szívesen megtanulnám. Java-hoz van könyvem, abban tanulok most programozni.
Úgy tudom ehhez nem árt minimális xml ismeret, de az is megvan. NetBeans és szükséges eszközök telepítve, alap dolgokat már tudtam írni rá, de szeretnék fejlődni még
Szóval ha valaki jártasabb programozásban, s esetleg tudna egy jó forrást ahol több tutorial van, szívesen fogadom
Mellesleg baromira merül a telefonom, minden nap kell töltenem Igaz ma játszottam 1 órát Angry Birds-el, de azonkívül semmi. Talán még telefonáltam össz-vissz 20percet.
Cpu Tuner-ben beállítottam, hogy ha lock-ol a telefon, vegye vissza a dolgokat(cpu speed, 2g,wifi-sync off), de így sem jobb a helyzet, ugyanis ha feloldom a bill.zárat, baromira lassú a telefon, míg észhez nem tér... :S
Ötlet van? :S Vagy várjak még 1 Rom-ot?
[ Szerkesztve ]
-
harait
tag
válasz dreamtheatre #16984 üzenetére
Aha, gondoltam arra h ugye usb szabványon nem kap annyi feszkót mint a hálózati adapterétől...
-Miért nem jön ki a medve tavasszal a barlangjából???? -MERT MEGDÖGLÖTT! xD
-
harait
tag
Okés köszi mindenkinek...
-Miért nem jön ki a medve tavasszal a barlangjából???? -MERT MEGDÖGLÖTT! xD
-
motocoder
aktív tag
Vettem Én is az asszonynak egyet!
Szerintem szebb,fényessebb a kijelzöje mint a desiremnek,de az üvegén nem csuszik ugy az ujjam,mint a htc-n. -
asturel
őstag
válasz #19617792 #16989 üzenetére
By the way, microUSB charging is usually limited to 100mA, as per the USB spec [link]
wikipedia: A unit load is defined as 100 mA in USB 2.0, and was raised to 150 mA in USB 3.0. A maximum of 5 unit loads (500 mA) can be drawn from a port in USB 2.0, which was raised to 6 (900 mA) in USB 3.0.
mod: feltetelezem nem egyszerre 5 portrol toltod a telefonod
[ Szerkesztve ]
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz DIEGO15 #16969 üzenetére
(#16969) DIEGO15
Vki talált már jól működő Gangstar-t ?Igen! Kicsit szaggatott alap 2.1el és giroszkóp is akadt mint a többi játéknál, de csak priviben tudok segíteni holnap...
(#16970) Peat
Sajnos sokszor előfordul, Viszont SHIFT-re írhatnál nekem priviben!
(#16992) motocoder
Dettó asszonynak lett véve, de annyit nyomkodom hogy már égő , magamnak is be kell újítsak egy androidos jóságot, de a Desire drága mulatság... és annál alább nem adom!
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
vlaci88
csendes tag
Hello!
A nova melyik verzióját használod? Nekem annyira textúra hibás, hogy élvezhetetlen, illetve egy rész után nem lehet tovább vinni, mert a textúra hiba miatt nem látni a feladatot! A Heros of sparta pedig valamilyen hibára hivatkozva kilép! Illetve, ha tudnál segíteni az a2sd működésre bírásában, megköszönném. (Dashes v5.1 2.2 rom, az sd kártyát megcsináltam goldcard-nak, behoztam a recovery-t, particionaltam a kártyát, 512 ext2, majd ujraindultam, a2sd-t a marketről leszedtem, superuserel elfogadtam, de mégsem megy) Előre is köszi a választ!
Üdv.: vlaci88
-
qltsar
veterán
válasz Dashes #16996 üzenetére
halvány reményeim szerint van még valaki aki ittvan...
ma vásároltam egy bladet, és csak később tudtam kideríteni, hogy szerencsétlen, szub-pixelhibás. a fekete színt 1db képpont fehéren jelenít meg. mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban? visszavigyem, vagy sem? csakmert bentvagyok a 72 órában bőven.
-
Miksz
tag
T-Webshopban újra kapható a Blade, nemsokára csatlakozok a klubhoz
ZTE Blade a penge, MyAudio S8 808DCC, Sony Xperia M, Xiaomi Redmi 3S
Aktív témák
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja