Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Danecay

    őstag

    válasz batai15 #2751 üzenetére

    Nem mondom, egy EU-s ROM-ot én is feltennék, ilyet használtam a Note 6 Pro-val is és számomra több volt mint elégséges, de azért egy most 2 év garis telefonon nem akarok Bootloadert nyitni, hogy aztán valamilyen hiba esetén bukjam a jótállást, vagy garanciát vagy mit :) Mondjuk elvileg vissza lehet flash-elni a zárt Bootloadrt-t is ha jól olvastam, de ennek még nem olvastam alaposan utána.
    Na most nem kell ezen megsértődni amit írtam, hiszen mint ahogy le is írtam, tapasztalatiddal a közösség javát is szolgálhatnád, csak hát az kevés, hogy, a gyári s*ar, és majd Te jól telepítesz helyette másikat.
    Dehogy akarlak én ignorálni, sőt kíváncsi lennék a tapasztalataidra mint a csoport kísérletező kedvű tagjának véleményére. Csak hát én nem akarok minden áron alternatív ROM-ra váltani ha nem muszáj, főleg úgy hogy ha nincs teljes meggyőződés arról, hogy az alternatív ROM annyival jobb. hogy nem kérdés a váltás opciója.
    Ebben a hozzászólásban a srác pl. felvállalja, hogy egy konkrét ROM-ot ajánl amiről neki csupa pozitív tapasztalatai vannak, teljesen korrekt módon. Egyébként ez volt az amiről én 2 nap múlva visszaváltottam, Te pedig ehhez képest úgy S*arozod a gyárit, hogy másikat ki sem próbáltál, csak írod, hogy majd egyszer...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák