- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jUUh
addikt
válasz #81556480 #2851 üzenetére
Közösségi adószámra akkor van szükséged, ha van céged, stb, és akkor ugye áfa nélkül tudnál vásárolni. Ha nem egyezik meg a cím, akkor rákattintasz és beírod. A 990-es költséget maga az oldal valóban nem fogja kiírni, viszont a GLS által küldött emailben mar ott lesz. Szerintem az itt lévők 80%-a innen rendelte.
Samsung Galaxy S23+
-
jUUh
addikt
Pár órája nyomogatom az RR romot, nem lenne rossz, viszont egyik GCAM port sem működik nálam. Nem tudom, hogy custom kernel miatt, vagy én rntok el valamit, de így annyira nem jó.
Samsung Galaxy S23+
-
juve600
nagyúr
Üdv
RR romban hol tudom beállítani hogy a középső gomb kikapcsolja a képernyőt ha hosszan nyomon?
Most a Google keresőt adja be -
cadj92
csendes tag
válasz #81556480 #2849 üzenetére
Ugyanúgy voltam a vásárlással, mint te, végül megvettem a Note 5-öt, nem bántam meg.
Eustock egyáltalán nem bonyolult, ha ugyanoda kéred a kiszállítást ahova számlázod ki sem kell töltened azt amit a képen látunk.
GLS hozza majd a telefont és a webes felületükön tudsz majd szállítási napot és címet módosítani.
-
jUUh
addikt
válasz juve600 #2855 üzenetére
Kicsit bonyolult lesz, meg nekem angolon van: Settings -> Configurations - > Navigation fül - > Navigation mode-ot állítsd át SmartBar-ra -> utána alatta SmartBar settings -> legfelül Star edit mode. Ha ez megvan, akkor jobb felül egy kék kis szutyok jelenik meg, most tudod szerkeszteni a navbart. Hosszan nyomvatartod az ujjad a középső gombon, majd Actions, Long Press, Select custom action, és a menüben Turn off screen alul.
Samsung Galaxy S23+
-
titán
a persist.camera.HAL3.enabled=1 build.prop beírása és reboot után miért mondja az AZCamera, hogy a carmera2 nem elérhető?
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
porse
őstag
az 5d fólia megjött már valakinek, fel is rakta? Ami középen is tapad. Ettől a sima tempered glasstól már okádnom kell.
... szerintem.
-
Carline
őstag
Nekem /system/build-prop módosításával nem volt jó 9.5.6.0 alatt, de ha a /vendor/build-prop -ba írtam akkor meg elfogadta.
9.5.13.0-án és custom romokon a system-ben való módosítással is megy.
API próbára inkább Camera2 API probe appot, lehet az általad kívánt nem is megy vele.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
törölt tag
Egyébként, mint írtam Note 4-el kezdtem a nézelődést, de nem nagyon beszerezhető. Ez olyan mint egy jobb, frissebb változat? Egy lumia 735-öt fog váltani. Azé gondolom elég nagy ugrás lesz
-
dzsidzsas
aktív tag
válasz Black_Raven #2761 üzenetére
Próbáltam, de nem megy. Újra raktam az appot, de csak fut, hogy install, de nem telepít semmit.
[ Szerkesztve ]
https://rollerezz.blogspot.com/
-
Pityu.
nagyúr
Még mindig nem vagyok tisztában ezzel a rootolós dologgal még mindig garancia vesztés van bennem,meg valahol olyat olvastam,hogy akkor nem kapja az ember a frissítéseket.Most akkor ez hogy van,és hogyan rootolod?Mert ezzel kapcsolatban meg king root meg ilyesmi programok vannak bennem.Én anno egy tabletet rootoltam de annak mindegy volt ,kínmai vacak.
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
jUUh
addikt
Tudtommal a bootloader nyitással, custom romolással, rootolással nem veszik garancia, legalábbis Xiaomi-nál, mert nagyon könnyen nyom nélkül visszaállítható a gyári állapot. MIUI-t nyitott bootloaderrel, recovery-vel tudsz rootolni, SuperSU vagy Magisk flashelésével. Ha tévedek valaki javítson ki,
Samsung Galaxy S23+
-
törölt tag
Na gyerekek, megrendeltem. Be vagyok sózva . nagy lesz a váltás az ősrégi lumiámról.
Van valami leírás hogyan tudok Windows Phone-ról átköltöztetni telefonszámokat ? -
MODERÁTOR
-
psg5
veterán
Sziasztok! Redmi note 5 es note 5 pro es redmi 5 plus kozott mi a kulonbseg? Csak a kamera tekinteteben?
F.K.T.
-
-
MODERÁTOR
-
Pityu.
nagyúr
Valaki vett már olyat észre,hogy pl ha értesítést kap bármilyet a telefon ugye lejátsza a hangot de van mindig közben egy pillanatnyi sistergés.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
psg5
veterán
válasz Viktor0610 #2886 üzenetére
Koszi mindegyikotoknek.
Ha eldol hogy kameraban ez jobb illetve ugyanaz mint Mi A1 akkor ez lesz LG V10 utan.
Mondjuk kinezetre jobban bejon mint az A1.F.K.T.
-
natë
nagyúr
válasz Viktor0610 #2891 üzenetére
Papíron. Sajnos az LG algoritmusa nem túl frankó. Mondjuk ez a privát véleményem.
-
psg5
veterán
válasz Viktor0610 #2891 üzenetére
No ez az. Annyiszor neztem ezt az osszehasonlitot már es lehet nalam van a hiba de ha van is nem latok 100k kulonbseget.
Ugy erzem (latom)az ujabb kozepkat felveszi a versenyt 2 3 eves konstrukciokkal.[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
MODERÁTOR
-
natë
nagyúr
válasz Viktor0610 #2894 üzenetére
Igen, hw-esen jobb valamivel a V10 kamerája (mégiscsak csúcsmodell volt), viszont a mindennapi használatban nem lesz érezhető visszalépés (este inkább, ha valakinek olyan perverziója van, hogy mobillal fotóz olyankor)
-
psg5
veterán
válasz Headless #2896 üzenetére
Igen gsm arena alapjan igen. Sokat fotoztam rossz fenyek kozt v10 el. Nem erdemes belterben rossz fenyek kozt fotozni mobillal erre rajottem es ha egy kicsit is megkozelitik a xiaomik az ilyenkor keszult kepek minoseget akkor ok
De ha jo fenyek kozt ott vannak a nyomaban akkor kulonosen okF.K.T.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...