- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz Graphics #3949 üzenetére
Hogy utálom a gyári fájlkezelőket. Annyira használhatatlan, tegnap pl. az jött elő, hogy ha felül akarsz írni mappákat, akkor annyiszor kérdezi ahányszor akar felülírni valamit, nincs opció rá, hogy minden esetben felulir.
BL nyitással már törlődik minden, legalábbis a miunlock szerint, mivel figyelmeztet ra. Egy 5 másodperces késleltető keretében.
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
Pityu.
nagyúr
No és senki nem tud választ adni a böngészős válaszomra?Érdemes a gyári xiaomi böngésző helyett valami mást felrakni?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
-
Terentius
őstag
válasz Graphics #3955 üzenetére
Hadd kérdezze meg. A böngésző nem szerves része a miuinak? Én is áttértem operára mert ajánlott a tok hogy kevesebb aksit fogyaszt azonban Ezt nem nagyon vettem észre Mindenesetre az hogy a könyvjelzőket el tudom menteni pozitív dolog. Mivel Facebook ot Nem telepítettem mert fölöslegesen hogy aztán az erőforrásokat ezért böngészőből nyitom meg és egy kicsit butább az operának a Facebook kliens mint a gyárinak.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 16/512
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Terentius #3959 üzenetére
Hát nem annyira szerintem. A gyári igen, de akkor most a Facebookra is kérdezzünk rá, hogy mit használjunk helyette?
Hosszú lenne a topic, ha minden app-ra egy kérdés jutna.
Kapcsold ki a szóajánlást, mert nem lehet érteni mit mondasz
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
juve600
nagyúr
válasz szabi__memo #3966 üzenetére
igen
-
törölt tag
Ismerősnek kellene szereznem egy kék, 32GB-os Note 5-öt. Hol lehetne a legolcsóbban beszerezni? Eustock azt írja, nem fognak kéket forgalmazni.
[ Szerkesztve ]
-
kirusz1
őstag
válasz szemmelver #3923 üzenetére
Nekem pont a redmi 4x en nem volt semmi pötty pedig full cover folia van rajta
-
ratobi
senior tag
Azt be lehet valahol állítani hogy az ujjlenyomat olvasóval, le is lehessen zárni a telefont? Vagy legalább lekapcsolni a kijelzőt...
-
maroni
aktív tag
Sziasztok véletlenül nem tudjátok a sim kártya pin kódját hol tudom módosítani?
Köszönöm már megtaláltam![ Szerkesztve ]
-
-
-
Pityu.
nagyúr
Ó anyám mennyit szenvedtem az activity launcherrel,hogy pár appot tudjak tiltani de mindig hibával leállt,már ridegségemben keresgettem a google playn és találtam ezt MIUI Hidden Settings
Csak egy példa
És tényleg el is tűnik a telepített alkalmazások menüből.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
porse
őstag
válasz szemmelver #3976 üzenetére
"5d" megnevezéssel keress, pl ez link, ezek közepén is tapadnak már, és nem pöttyös foltos. Még nem ajánlom ezt mert nem jött meg de úton van.
... szerintem.
-
szabi__memo
nagyúr
MIUI10: 1080p60
-
kszthly
senior tag
válasz szabi__memo #3991 üzenetére
[ Szerkesztve ]
A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
juve600
nagyúr
glob dev-ből nincs új build ?
nem értem amúgy ezeket a hibákat az eu-s romnál,tudom a china az alapja de akkor is,mindig jobb volt az eu dev mint a global dev
-
Pityu.
nagyúr
Találkozott már olyannal valaki,hogy igaz külső emlékeztető appot használok de 9;30 van állítva és nyolckor kor már csorog,meg a felső értesítése a 9 re állított óra már 8 után kicsivel csörög,meg az értesítési sávba nem tudom,hogy került bele a shazam. Ezek kicsit furcsa dolgok szerintem. Sőt blokádja is fullosan beállítva és mégis ott van a reklám az alkalmazásokban,direkt bementem a blokádja és narancssárga minden de blokkolás nulla.
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
juve600
nagyúr
válasz kszthly #3996 üzenetére
azért eu-s fórumon írják rendesen
igo megy nem tudod ??pl MiFit csak lelakatolva jó,különben eldobálja a bluetooth kapcsolatot a Bip órámmal,csak factory reset után lehet újra párosítani vele,azért ez több mint bosszantó,Xiaomi termék mindegyik,mondjuk MIUI9 alatt is így van
[ Szerkesztve ]
-
kszthly
senior tag
válasz juve600 #3998 üzenetére
Ma már volt 2 óra navigálás iGO-val, közben bluetooth-on küldte a zenét a Spotify a rádióra.
Semmi gond nem volt vele.Lehet, hogy a fórumon még a 16-ai verziót "dicsérik". Az mondjuk meg is érdemli.
[ Szerkesztve ]
A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...