Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Takuun

    aktív tag

    válasz mayday00 #16247 üzenetére

    Igen, vissza lehet menni, nem emlékszem jól, de mintha 9.5.19.0-ig vagy csak 9.6.3.0-ra. Én a MIUI fórumról letöltöttem a 9.6.4.0-át, feltöltöttem telefonra, és a frissítésnél kiválasztottam, hogy honnna frissítsen. Aztán betöltötte a letöltött fájlből a régi ROM-ot, és voálá. Asszem összefoglalóban benne van, hogy hogy kell csinálni.

    Én 9.5.19.0-ig akarok visszamenni, mert ott még a zárt kijelzőn is a régi helyen van az óra, ami nekem sokkal jobban tetszett, meg úgy alapvetően nem volt gondom azzal a verzióval. A 10-en kb 24 órát bírtam ki, agyvérzés kerülgetett attól a rendszertől. Nem is értem mai napig, hogy lehetett kiadni, abban az állapotban. Bár, ahogy olvasgatom a külföldi fórumokat, azóta 2-3 frissítés jött még, de jobb nem lett. Inkább legyen évente 1-2 frissítés, de az legyen JÓ! Hozzáteszem én nem a mókolós fajta vagyok, telefonálok, zenét hallgatok, néha híreket megnézem, évente 10 képet lövők, van max 5 applikáció amit használok és ennyi.

    Az viszont nem egészen igaz, hogy csak a reszponzivitása lett szarabb, mert a képek minősége, az ujjlenyomat olvasó sebessége, az egész rendszer stílusa (óra elhelyezkedés, betűk vastagsága stb. és hagyjuk, hogy témázható, mert most az alap rendszerről beszélek), akkumulátor merülés, és az apróságokról nem is beszélve, mint például, hogy az új verzió nem írja ki, hogy mennyi van hátra a töltésből. Jó tudom utóbbi szőrszálhasogatás, de akkor is. Ezeken felül még egy jó csokornyi eszembe sem jutott hirtelen, meg már nem is akarok ezzel foglalkozni, mert szerencsére ez a múlt, ha érdekel a MIUI fórumon megtalálod ezeket.

    Elhiszem, hogy van akit ezek nem érdekelnek, vagy nála ilyen hibák nem jelentkeztek, de nálam igen és, ahogy olvasgatok, nem vagyok ezzel egyedül. A telefon jó, szerethető, de ezek az állandó frissítési problémák nagyon bosszantóak.

    Én csak ajánlani tudom, hogy ha van hozzá affinitásod, időd és kedved is, menj vissza 9.6.4.0-ra vagy még korábbi verzióra, mert én azt látom, hogy főleg ezen verzió után kiadottakkal kezdődtek az elégedetlenkedések. Kinek nem inge nem veszi magára, de aki szeretne szabadulni a 10-től azt segítsük inkább.

Új hozzászólás Aktív témák