- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #15377 üzenetére
dank u
-
APA1955
csendes tag
Hogyan lehet beállítani, hogy a telefonon jelenjen meg a Los Angeles-i idő is a magyar idővel együtt ??
-
nagyúr
-
féldekás
senior tag
Sziasztok!
Mai napon jött meg Redmi Note 5-re a kijelzővédő üvegem, meg a tokom.
Az a problémám, hogy a tok felnyomja az üvegfóliát.
Milyen üvegfóliát ajánlotok, amit nem nyom fel az alábbi tok?
Fólia: [link]
Tok: [link]
A fóliához járt valami folyadék, gondolom, hogy ne jöjjön fel a fólia a lekerekített részeken, de ezt nem használtam. Viszont a fólia pár helyen levegős, pl.: a képernyő közepén is.
Előre is köszönöm a segítséget! -
juve600
nagyúr
üdv
aki használ-használt EU-s illetve MIUI.HU-s romot az meg tudná mondani hogy mi a lényeges különbség a kettő között ???
miui.hu is tudja ezt :
Added more icons grid layout 4x5, 4x6, 4x7, 5x5, 5x6, 5x7 -
p76
senior tag
Ha például a Hiby Music szeretne hívás kezdeményezéshez jogot azt meg lehet adni neki? Mert különben nem működik.
De azért ugye nem fog telefonálgatni az én számlám terhére? -
juve600
nagyúr
egy jó kis miui10 téma :
[link] -
espista
senior tag
Másnál is Kínán van a régió beállítás a mi fiókon belül? Nem tudom átállítani sem.
Romani ite domum!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
-
xtevo
őstag
Sziasztok!
Eustock-on kívül mi az ajánlott bolt, ahol Redmi Note 5-öt érdemes venni?
Kösz! -
Norby86
őstag
válasz juve600 #15408 üzenetére
Én próbáltam mindkettőt, de nagy különbséget nem vettem észre rajta. A billentyűzet más a MIUIHU romon, ott a Swiftkey van (amit ki nem állhatok), EU-s romon meg a gyári google billentyűzet. Én más lényeges különbséget nem láttam a két rom között. Mondjuk nekem az EU dev. animációja gyorsabbnak tűnt egy fokkal mint a MIUIHU-s, de lehet behaluztam.
-Norbi-
-
törölt tag
Valaki cseréltetett már törött kijelzőt esetleg? Van valami ajánlott hely?
-
dugo_
veterán
Kint a Masik X 1.5, megint visszaállították a teli rondára a soft gombokat... Igazán abbahagyhatnák már az 1-2 verziónkénti változtatást, vagy legalább választható lenne...
Most időben elkaptam, az 1.4-nél egy napig nem éltek a linkek a nagy tolongás miatt.
-
baitsee23
őstag
Használ valaki Adaway-t EU. dev. ROM-on?
Nekem most valamiért nem akar működni.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24
-
baitsee23
őstag
válasz Viktor0610 #15428 üzenetére
Ezt én is megtaláltam, de ezek GCAM linkek.
Amit keresek, a gyári kamerához való twrp-s patch fájl.Samsung Galaxy S24
-
pulguinha
aktív tag
Sziasztok,
Piszkosul könnyen karcolodik a kijelzo, így egyenlőre visszakoltoztem a régi telefonomba .
Van valakinek esetleg egy felesleges eladó kijelzovedoje Pesten vagy Dunaharaszti közelében?
Fene tudja mikor ér ide Alirol, amit rendeltem :-/.
(Egyébként lehet vmit kezdeni a karcokkal így utólag, az elfogadason kívül?)[ Szerkesztve ]
-
Balzak83
senior tag
válasz pulguinha #15430 üzenetére
Hónapokig anélkül használtam, semmi baja nem volt. zsebben hordtam, arra vigyáztam csak, hogy mást ne tegyek mellé (rajzszög, kulcsok) Emiatt szerintem kár visszzaköltöznöd, ha más nem, tedd bele egy zokniba
Elvileg ezek a liquid shield szerű folyadékok valamennyire el tudják halványítani a kisebbeket, de a mély karcokkal kétlem, hogy bármit is lehetne kezdeni. TG alatt talán kevésbé látszanak, de ennyi.
Bali27: Albánia is előhozza a témákat, reklám appok nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
pulguinha
aktív tag
válasz Balzak83 #15432 üzenetére
Köszönöm szépen!
Mini karc a legtöbb, csak én erre háklis vagyok... kollégámtol vettem át a telot, ő lecarta... tegnap üres zsebbe raktam, mint a himestojasta úgy raktam el, de mintha így is megkarcolta volna a zippzar, pedig műanyag
Esetleg tudtok ilyen folyadékot ajánlani? Sose hallottam róla.[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
Nem ismertek olyan témát Miui10-re ahol az értesítési sáv nagyobb mint a gyári?
Pl. mint a Lineage N, de az épp nem működik a 10-en.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Joe1
tag
Sziasztok!
Tegnap óta itt van az értesítés a MIUI V10.0.2.0. Stabil frissítésről, de addig nem akartam frissíteni amíg valamilyen tapasztalatot nem olvasok róla azoktól akik már kipróbálták, nekem nehezebben menne visszarakni az előzőt, de nem is akarok annyira elmélyedni benne.
Nem akarok senkit megbántani, de úgy látom, hogy itt inkább a mókolt romokról megy a csevej, azok azért tartogatnak bőven izgalmat. A 10-es stabilt nagyon vártuk, zömében pozitív visszajelzések voltak róla, aztán csak azok írnak akik notóriusan fikázzák (sok esetben csak náluk nem jó), elriasztva az új vevőket, pedig a gyárival is lehet együtt élni. Hiányolom, hogy erről kevés szó esik, pedig nagyon jó ez a telefon.
Az is érdekelne, hogy a felmerült kifogásokon javítottak-e, a dev-es fejlesztőiből vettek-e át valamit?
Ha valaki hozzáértő már frissített és alaposan letesztelte annak várom a véleményét, főleg a kamera érdekelne.
Köszönöm. -
Carline
őstag
Eddig MSM-exteded romot használtam és az egyik szuper képessége volt, hogy 8 órás Sot-ot ki tudtam belőle hozni. Sokat vártam a Miui 10.0.2.0-tól és hozta is a formát. Még csak két napja van fenn de üzemidőben és kijelzőidőben hozza az előbb említett custom rom szintjét.
Bár szinte nem küldök sms-t de azért zavaró, hogy a stock messenger appban nem kapcsolható a 7bit kódolás (ékezetesen írva alig fér pár szó egy sms-be) valamint alap kernelt használva a hangerő a kimeneten (aux) elég halk.
Ami miatt a Miui tetszik a customokkal szemben, hogy a mytv-t osztott nézetben lehet használni 1:3 / 2:3 arányban osztva is míg amazokon csak 1:2 / 1:2 módban. Így itt normálisabb méretben lehet böngészni egy kis tv-zés közben.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
lipike008
csendes tag
válasz Pulykahuszár #15438 üzenetére
Én ezzel nem teljesen értek egyet. Néha használhatatlanul szaggat a kamera, a videó még mindig nincs a miui 9-es minőségéhez KÖZEL SE, 10-ből egy feloldásnál nincsenek navigációs gombok, és továbbra is elképesztően halk az audiokimenet.
Gyári ROM, semmi mod.
-
WhiteWalker
nagyúr
Kérdeztem más topicba de itt is felteszem hátha:
Alkalmazás ikont lehet változtatni?
Mert az Aquamail ikonja MIUI rendszeren csúnya fosch kék , és nekem az kéne ami a play áruházba van , az a szép boríték ikon .Az az érdekes , hogy most MIUI EU developer romot használok , itt lett ilyen csúnya kék ikon , míg az előző romon ( MIUI globa stabil ) ott az a szép ikon van ami a play áruházban látható. Mindkét romon ráadásul ugyanazt a témát használom...
Hm...most vettem észre , hogy az alkalmazás váltónál szép ikon van , csak kint az asztalon van az az ótvar csúnya kék...[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #15442 üzenetére
Ami választ ott kaptál, úgy lehet csak.
A Xiaomi.eu ROM-jaiban az ikonon nekem sem tetszenek, de nem foglalkozom velük.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Viktor0610 #15443 üzenetére
Csak az alkalmazás váltónál szép az ikon.
Nah mindegy , ez van... Majd megszokom... -
juve600
nagyúr
válasz Viktor0610 #15443 üzenetére
Feljebb link egy témáról abban jók az ikonok
-
ElRamos
tag
válasz lipike008 #15440 üzenetére
A kamera nálam is használhatatlanul szaggat sok esetben, bár a tegnapi frissítés óta valamit javult a helyzet. Nagyon fel tud idegesíteni, amikor gyorsan akarok valamit fotózni, de kb. 5-6 mp, mire a kamera egyáltalán elindul. Készítek egy fotót, utána megint 5-6 mp, mire újat tudok készíteni (olyan, mintha eddig tartana elmenteni az előző képet). Nem mókoltam a telefont, gyári minden, a kamera is, nem használok fotózásra appot. Az előző telefonomnál (Lumia 532) soha nem volt gond a kamerával, szinte másodpercenként tudtam lőni a fotókat. Erre valami megoldás? Valami kamera app javíthat ezen?
-
juve600
nagyúr
válasz WhiteWalker #15447 üzenetére
Azt csak át kell másolni a telóra majd a téma appba integrálni
-
Wesder
félisten
8.10.11 Global Dev-nél van mosy frissebb?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AliExpress tapasztalatok
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs