- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zima01
friss újonc
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne ,hogy van egy xbox series x gépünk,1 hónapos. A lemezes játékok szépen mennek,de amit letöltünk játékokat azok 5-10 perc játék után kidobnak és a konzol is kikapcsol. Vallakinek van vallami ötlete mi lehet a gond? Előre is köszönöm.
-
-
csabi0805
senior tag
Srácok!
Kellene egy kis segítség.
Hogy kell beállítani a gépen hogy a játékok borítója jelenjen meg a dashboardon?
Nem tudok rájönni. -
Tomi0703
addikt
Ha török vagy argentín storeból vásárolnék, akkor elég a 3 betűs és megveszem a profilomra a játékot (a megfelelő storeból), aztán gond nélkül tudom használni? Mortal XL-t néztem ki (pár száz ft a fenti kettőben).
-
darkstreet89
tag
-
aktív tag
válasz csabi0805 #120153 üzenetére
azt hiszem az a lehetőség csak akkor aktív, ha gyári háttér van kiválasztva, nem saját kép vagy esetleg eredményhez tartozó grafika.
régebben küzdöttem vele, visszaállítottam alapértelmezettre, akkor megjelent a lehetőség de amint betettem a kedvenc csillagrombolós hátteremet ismét nem működött és az opció is eltűnt. -
Vadernagyúr
senior tag
válasz darkstreet89 #120136 üzenetére
Uhhh akkor ide valami más megoldás kell.. Mondjuk egy VGA, ami elviszi, esetleg akkor már más is futna.. Boxra, annyi pénzért nem igazán látom értelmét..
PSN: joskovagyok199
-
Steve1207
veterán
Srácok valaki nézzen már rá, hogy a saját ms accountja bejön-e (ahol kezelni lehet a konzol állapotos garizást, vásárlásokat meg ezeket). Nekem napok óta meg van halva az egész, ahogy a store-os vásárlás is desktop felületen.
.
-
Tomi0703
addikt
válasz IntelKiller7 #120157 üzenetére
Ertem. Tobbi storebol megy a kozvetlen vasarlas? Mondjuk US. Vagy ajandekkent kell venni aztan utana bevaltani?
-
csabi0805
senior tag
válasz darkstreet89 #120158 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségeteket!
-
EmThor
addikt
Nem láttam még tech elemzést, de a wrc elég furcsin néz kis s-en, alacsony a felbontás.
Viszont a Robocop, a Jusant meg a elég jól fest.
Ma ilyen unreal 5 nap van.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz tlala #120171 üzenetére
Technikailag mind a kettő jó, így max az ár különbséget érdemes figyelembe venni.
Azt viszont tudni kell, hogy az Xbox Series X/S-re optimalizált játékok csak a belső meghajtóról futtathatóak, a külső HDD csak tárolásra használható azok esetében (de bármikor átmásolhatóak a belső SSD-re). Viszont a régi Xbox One, Xbox 360 játékok futnak a külső HDD-ről is.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jelentem brazil store-ból Xbox-on továbbra is lehet vásárolni ha feltöltőket veszünk.
Live-Die-Respawn
-
Golyo69
senior tag
-
-
Vadernagyúr
senior tag
Konzolon működik mindenkinél minden? Game Pass játékok elindításánál nálam azt írja, hogy hiba, de dolgoznak rajta..
PSN: joskovagyok199
-
-
veterán
válasz AMD Power #120161 üzenetére
2 órája játszok vele. Nekem eddig abszolút nem tűnik rossznak. Sok benne a fejlesztési lehetőség a képességek, ruhák, fegyvereket tekintve. A játékmenete filmszerű, kicsit hasonlít a régi batmanokra (főleg az arkham knightre) bár azok képregényszerűbbek voltak. Csak azt nem tudom, hogy a karaketerek között, hogy lehet váltani.? Elvileg mind a 4 játszható és bármikor válthatok közöttük, vagy nem? Illetve, hogy a fejlesztésnél az egyedi (momentum) abilityket leszámítva ha az alapképességeket fejlesztem egy karakternél akkor ha váltok a másiknál is meg lesz már vagy annál újra ki kell fejlesztenem?
-
D1L1ZS
őstag
válasz oriic #120183 üzenetére
Szia!
És mennyi gift card kell egy játékhoz?
Néztem és a legnagyobb gift card 200 BRL 14k körül van.
És csak annyi hogy a box régióját átállítom brazilra, gift cardot beváltom, majd simán a storeból megveszem ami kell?
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
HKorn
veterán
Beüzemeltem a Series S-t, gondoltam töltöm is le Dead Space-t, erre nincs bent a Game Pass listában. Első kellemetlen meglepetés, GP előfizuban itt nincs benne az EA play? One-on simán benne volt mimden EA játék is.
Run&Ride
-
-
HKorn
veterán
válasz parandroid #120195 üzenetére
Az tévesztett meg, hogy amikor One-on lapozgattam a GP játékok listáját akkor ott listázta a Fifa meg a többi EA games-t is, most meg ezek alapból nincsenek is benne a listában.
Mindegy, akkor ezek szerint +1 ezrest kell fizetnem az EA play-ért.
Run&Ride
-
válasz HKorn #120197 üzenetére
Valami nagyobb gubanc van most, mert elméletileg a gamepass console és a gamepass ultimate ugyanaz. Legalábbis eszerint az oldal szerint: [link] Ez meg eléggé hivatalos. Így elméletileg benne van az ea play... De én nem értem, hogy akkor mivel tud többet az ultimate?
Gamepass-ra ezt írja:
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest