- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Lies of P-vel végeztem. 28 óra volt.
Mellékküldetések kb 95%-át megcsináltam.
Többször fel akartam adni de youtube mindig kisegített.
Talán a legeslegnehezebb boss amocsári szörny volt.
Az szerintem kb 30. próbára lett meg.
Látszik, hogy miről másoltak a készítők de jól tették, mert jól sikerült. Szép a világ, érdekes a történet, gameplay is jó. -
Wesder
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz Wesder #120354 üzenetére
Van még egy olyan alternatíva, hogy maxra húzott pajzs + a P-Organnál minden guard regain skill maxon + sok stamina + valami nagyot csapó nehéz fegyver és ilyen spártai módon pajzs mögül csapkodás, kb. élettöltőt se kell használni, mert az ütéseid csurig töltik mindig a hp-d. Vagy hát igazából el is lehet húzni, van egy egyértelmű openingje és akkor ütögetni, összes többi attackot kerülgetni, csak az rohadt hosszú idő lesz.
Nálam is ott tartott a dolog, hogy a phase 1 már stabilan lement hitless, phase 2-nél meg a feléig se jutottam el sokszor.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
fabokf
tag
válasz Zoli1222 #120301 üzenetére
Gyakorlásnak ajánlom hozzá a Quake 1-2 remastert GamePass-ból... vérmérséklettől függően Easy/Medium nehézségen...a legjobb játékok arra, hogy hozzászokjon a jobb hüvelykujjad a gamepad-os célzásra mozgás közben...meg ebben nem fognak zavarni olyan dolgok, h melyik gombot nyomd meg az interakciókhoz, mert ilyen nem akad bennük a 2.részben néha kimondottan precíz fejlövéseket tudtam összehozni a Railgunnal távolról (már ha hagyták persze, mert Mediumon toltam végig és néha bizony ritka szemét módon alázott meg az MI vezette Strogg sereg )...anno a Warzone-nal akartam beletanulni de az nekem pont nem volt jó kiindulópont ( még azután se, h karácsonyra vettem magamnak hozzá vezetéknélküli billentyű+egér párost... mert azzal sem sikerült javulnom benne ) de a Quake-ek ilyen szempontból sokkal egyszerűbb fából faragottak, könnyebb velük megszokni az irányítást
-
pzstm
titán
válasz IntelKiller7 #120357 üzenetére
Sikeres abk ugy zaras utan ez is sok toluk
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
darkstreet89
tag
válasz IntelKiller7 #120347 üzenetére
Lehet az újévre való tekintettel, még olcsóbb is lesz.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz darkstreet89 #120360 üzenetére
Hat 10k/ev mar nem lesz soha valszeg.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
consono
nagyúr
Urak! Az Xbox Series gyári kontrollerére hol lehet gyári vagy jó minőségű utángyártott gumikupakot kapni? Elszakadt és le is esett Gondolom Alin van, de angolul ez milyen néven fut? Itthon lehet ez valahol?
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Frod
addikt
Kb másfél hét után újra le tudtam ülni Lies of P elé, kb harmadjára lement Parade Master, tényleg semmi komoly, még a lvl cap-et sem maxoltam ki.
Do you see the white shadow?
-
Redneck
nagyúr
válasz Döglött Róka #120364 üzenetére
Q1-2 is jó lehet, de a Halo: Infinite kampány nem volt rossz, a gunplay tök jó benne, így én is ajánlom gyakorláshoz.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
consono
nagyúr
válasz IntelKiller7 #120363 üzenetére
Kösz
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
gorgocska
tag
Sziasztok Homolassal kapcsolatba lenne kérdésem.
Adott xbox one(nála vannak az előfizetések) másik gép seris s,akart a haver játszani one-on a fifával ami a seies s en van.közbe én játszottam az új Forzával de nem engedte neki elindítani a játékot erre kikapcsoltam a s gépet utána mar tudott vele játszani,mit rontottunk el a Homolásnál??
Köszi előre is a segítséget.Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
gorgocska
tag
válasz IntelKiller7 #120369 üzenetére
Nem ,mert mind a 2 gépen a saját profil aktív ,a másik ptofilbol ki léptünk legalább is remélem
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
GoTReX
őstag
Sziasztok! Mostanában szoktunk Battlefield 2042-vel játszani. Ahogy fejlődünk, szépen lemaradunk a level up jutalmak kb egyharmadáról. Hogy működik ez a Pass pontosan? Seasononként kell megújítani, vagy havidíj ez?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz GoTReX #120371 üzenetére
Veszel egy 1100credites pack-et ami kb 3400Ft, abbol megtudod venni a jelenlegi seasont. Utana pedig ad mar annyi coint a Season Pass amibol megtudos venni a kovetkezo Seasont.
Mar, ha nem koltod el skinekre a pontokat.
en igy nyomom a S1 ota.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz frankdelgado #120373 üzenetére
Szóval a Micro két hét alatt hozta össze ezt a játékot? Így nézve nem is rossz
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
pzstm
titán
Csak remelni tudom hogy ezt te sem gondolhatod komolyan
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Wesder
félisten
Meglett a Nameless Puppet.
Sikerült leverni dobálnivalók nélkül. Nem mondom hogy nem volt benne vagy 3 mázsa mák, de jól esett.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NJanika
aktív tag
Persze AI-val programozta le a Phil Spencer a múlt hét végén.
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
Döglött Róka
veterán
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
zozika84
őstag
-
Wesder
félisten
válasz beyruth82 #120380 üzenetére
Főboss, de opcionális, tehát ha nem megy akkor lehet skippekni ès kezdeni NG+t. Most pont nem azok az Amulettek voltak rajtam amik mèg növelnek is. Úgy kb 915HP, 250 Stamina, meg 450 a Legion Arm.
215-ös szinten voltam mikor legyőztem. Farmolás nem nagyon volt, NG+-ban iszonyat sok Ergot ad a játèk.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz IntelKiller7 #120382 üzenetére
Igen, ez volt. Kell mèg kb 1.5 run ès megvan az ezres.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Redneck
nagyúr
Nyomtam 2 órát a felújított Dead Space-t, de valahogy nem érzem azt a hűha faktort. Kicsit szebb, kicsit más, de nekem egyelőre jobban tetszik az eredeti.
Végigviszem persze, de örülök hogy a GP miatt végül nem vettem meg. Az árából vedzek inkább egy akciós Callisto Protocolt.
-
NJanika
aktív tag
válasz Redneck #120388 üzenetére
Nem játszottam az eredetivel, de épp most kezdtem a New game plust annyira tetszett a játék
Végig pörgős kevés logikai és sok ijesztő résszel, nekem nagyon bejött akár fizettem is volna érte, de gp-ben nagyon megéri"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
Redneck
nagyúr
válasz NJanika #120389 üzenetére
Nekem nagy kedvencem az első, de a 2-3 is tetszett, csak azok elmentek akció irányba. Mikor kijött a remake, lenyomtam az egész trilógiát, tehát elég friss az élmény.
Jó lett ez is, de egyelőre hiányolok valamit a hangulatból. Attól hogy sötétebbre vették, és több a lámpás rész, szerintem nem lett parább. Na mindegy, legalább nem vettem meg.
-
senior tag
-
GoTReX
őstag
válasz IntelKiller7 #120372 üzenetére
Hmm. /Tehát lehet egyszeri befektetés is. Tehát ha van Season Pass, akkor kapod creditet?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
consono
nagyúr
válasz Fox Mulder #120391 üzenetére
Nekem a Dead Space is eléggé az volt, fél óra után töröltem Ellenben most végeztem az Alan Wake remastereddel, nagyon para volt az is, de nagyon élveztem. Nem értem hogy maradt ki eddig...
-
zozika84
őstag
-
D1L1ZS
őstag
Ha már így szóba jött a DS Remake és Callisto Protocol.
Callisto Protocolt előbb toltam ki, tetszett, de SZERINTEM a DS Remake fényévekkel jobban sikerült.
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
pourri
aktív tag
Sziasztok! Tudom, hogy nem szorosan a konzol témájához kapcsolódik, de ea sport fc topikot nem találtam. Az a kérdésem, hogy aki esetleg játszik az Ea Sport Fc 24-el, hogy van e XBOX Series X és Playstation 5 között cross progression, azaz egy ugyanazon fiókkal tudok játszani és az ultimate team-em vajon átvihető-e ezáltal a másik konzolra?
Azt tudom, hogy Xbox--Pc között sajnos ez nem kivitelezhető, ott teljesen újból kell kezdeni mindent. -
raziel01
veterán
válasz mcwolf79 #120350 üzenetére
Kár érte egyébként, mert én féláron beszoktam húzni a játékot a kampány miatt. Előző két Modern Warfare rész jó volt. Vanguard szemét volt de a Cold War is elment egynek.
Youtube-on megnéztem a 3 órás végigjátszást. Tényleg gáz. Van több nagy map, random tele van dobálva fegyver ládákkal meg cuccokkal meg csomó ellenséggel. Még a látszatát sem próbálja kelteni, hogy nem valami warzone szerű cucc. Pedig simán lehetett volna csinálni egy fasza lineárisabb játékmenetet még ha nem is lett volna több az se 3-4 óránál. Bár gondolom az előző részekre volt 2-3 évük. Erre meg volt 1 év. -
D1L1ZS
őstag
COD MW 3:
Megnéztem Jackfrags kb 30 perces összefoglaló videóját, hát ezért én sem adnék pénzt...
MW 2 - t is leárazva Gamivon szereztem be, az sem volt annyira nagy szám, de ennél azért sokkal jobb volt.
Majd a "rendes" MW 3 reméljük jobb lesz...
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
YxVs
senior tag
ACC, Dirt Rally 2.0, F1
Ezeket a játékokat mennyire élvezetes játszani Fanatec bázissal és kormánnyal?
Jól beállíthatóak Series X alatt? FFB jó?
Valóban butítottabbak, mint a PC-s verzióik? Ha igen, miben?
Van köztetek, aki Fanatec cuccokkal nyomja fenti játékokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs