- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
Ha megveszek egy játékot a fiamnak és előfizetek neki Game Pass Core-ra, akkor az xbox appon ugyan úgy tud játszani a saját account-jával ezzel a játékkal akkor is ha nincs benne abban a 25-ben, mintha az xbox series s-en játszana, ami az én nevem alatt van homeolva az én GPUmmal?
Túrista vagyok
-
ferni
őstag
válasz Kristof_94 #120898 üzenetére
Semmivel, el kell engedni azt a játékot.
10+ éve ugyanaz az egész, ugyanazokkal a hibákkal stb, de az idei valami fergetegesen rosszul sikerült.Nem nálad a baj, hanem ezeknél.
[ Szerkesztve ]
-
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy haverom az Xbox One X-el 120Hz-es teljesítményt akar kihozni de olyan kábel kéne amit ha monitorra tesz akkor ad képet is.
Tudnátok ebben segíteni, hogy milyen kábel lenne a megfelelő és nem húzós áron van.
Előre is köszönöm a segítséget.Csé
-
vg
addikt
válasz CsabaSteel #120903 üzenetére
A géphez kapott kábel 0 forint.
-
veterán
Megvolt a lies of p 3.bossa is. A második nekifutásra sikerült legyőznöm.
Eddig ő volt a legkönnyebb (vagy én vagyok egyre ügyesebb).
Nehézségben az első 3 boss a könnyűek közé tartoznak a teljes játékot tekintve?
Kerestem de nem találtam a játéknak topicot ami értékelhető lenne. Van ilyen logouton, gamepodon vagy valamelyik hozzá köthető fórumon? -
Wesder
félisten
válasz beyruth82 #120905 üzenetére
Ő igazából a második.
Mad Donkey csak egy opcionális miniboss. Annyira opcionális hogy elfuthatsz mellette, ès ha utánad megy, akkor az útbaeső bábok szètcsapkodják helyetted. Egyèbkènt jól haladsz.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
válasz Bad Pritt #120906 üzenetére
Ez igazán megnyugtató a jövőre nézve...
(#120907) Wesder
Én meg már kezdtem elbízni magam erre kiderül mégcsak nem is boss volt Mad Donkey akit egyébként kb 8. nekifutásra sikerült legyőznöm. 😀
A mezei ellenfelek ellen egy elektromos bunkót használok, úgy tűnik az a legjobb de a bossokat (vagy mini bossokat) még mindig az alap karddal tudtam csak legyőzni (igaz nyelet már cseréltem rajta).
Nagyon tetszik a játék nekem is. A Krat hotelben felcsendülő szomorkás zenét tettem be csengőhangnak telón 😂[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
Emagon elfogyott az akciós Series X 160-ért, erre az alzán is került fel ennyiért akciósan valamikor.
-
Hát a haverodnak kicsit bilibe lóg a keze... Series x-en van talán 10 játék, ami tudja a 120 fps módot. One x-en meg talán 2-3. De nem hiszem, hogy ezekkel akar játszani. Bár te Herz-et írtál, de gondolom fps lenne az. Gyári kábel mindig tudja a konzol által elérhető maximumot. Szóval annál jobb nincs. Esetleg akkor lehet probléma, ha nem elég hosszú a kábel.
Másik dolog, hogy milyen monitorhoz, milyen kábellel? Hdmi, vga? Mekkora a felbontása? Milyen képarányú? Crt, LCD, IPS, oled? Stb, stb...Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Wesder
félisten
válasz beyruth82 #120909 üzenetére
3 ellenfèltipus van a játékban Puppet, Human ès Carcass.
Szerencsère nem szeretik egymást, így ha akármelyik találkozik a másikkal, akkor helyetted egymást kezdik el csapkodni. Nagyon hasznos.A Pupperte az Electric ès Acid támadás sebez többet.
Humanra a Fire ès Acid.
Carcassra pedig a Fire meg talán az Electric, de nem biztos.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ridiculous
aktív tag
válasz icemad #120911 üzenetére
Series x-en van talán 10 játék, ami tudja a 120 fps módot
Kicsit tévedésben vagy.. azt a 10-et vagy 5-el kb. szorozd be
Érdekes hogy valaki itt mondta mielőtt megvettem a boxot hogy "örülünk ha 60fps megvan" ahhoz képest én eddig csak olyan játékkal játszottam ami mind tudta a 120hz - t és 100 alá nem igazán esett az fps, elég stabilan felette volt..[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
Kristof_94
nagyúr
Mivel van kisgyerek és kicsi a lakás, így hang nélkül mennek a játékok. Valami olcsóbb fülesben gondolkodtam. Ha rendelek egy vezeték nélkülit pl. Aliexpressről, akkor vajon kompatibilis lesz?
-
adam1991
tag
válasz Kristof_94 #120917 üzenetére
Ha a megjelenítőd, mondjuk tvd tud bluetootht akkor működhet, de ha az az út nem működik akkor nem, A box csak a sajàt egyedi szabvànyàt tàmogatja, bluetooth-t nem, max kàbellel tudod ràkötni
-
válasz ridiculous #120916 üzenetére
Oké, írj nekem 11 címet, ami tudja.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Oistrakh1
tag
Valaki aki szokott gamivozni ,tudja e esetleg higy a brazil kódok is ugyanúgy müködnek vpn-el mint az argentin Mortal 1 30 euróért van fent.
-
Moby
addikt
Dehogy tudja...a tv-d tudja a 120Hz-et, és a 60fps-es(meg azalatti) játékot jeleníti meg 120Hz-en(meg azalatt)Ö. Persze egy sample&hold megjelenítőn az egész nem jelent semmit a megjelenítés szempontjából, maximum az inputlag lesz valamivel kisebb.
-
Wesder
félisten
válasz beyruth82 #120922 üzenetére
Egy bábot, embert, illetve tetemet elèg egyszerű megkülönböztetni egymástól szerintem.
Az embereken álarc van, a tetemek meg rohadnak, a többi ellenfèl meg a bábok.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ferni
őstag
Röviden, nem teljesen pontosan, de érthetően a dolog:
Maga az XBOX nem is tudhat 120 Hz-et, mert azt a kijelző tudhatja csak.
120 Hz-es TV, akkor tud 120 Hz-en működni, ha van mellé 120 FPSed, anélkül nem lesz 120 Hz-ed.
Ha a Monitor/TV tudja a FreeSync-et/VRR-t (Maga az XBOX kompatibilis erre), akkor pl ha van 90 FPSed, akkor olyan mintha 90hz-en játszanál.
Ha ezt nem tudja, akkor jön elő az a jelenség, hogy screen tearing.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz T.Peter #120925 üzenetére
V-Synctől kapsz egy adag input lagot, multi FPS játékoknál érdemes kikapcsolni ha van rá opció. Gondolom a 120hz valami lövöldözős multihoz kellhet inkább.
Ezek PC-n jobban számítnak amit írok amúgy, de ott ugye az ilyen CS2 meg társai 240hz felet mennek, aki komolyan veszi.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz ferni #120924 üzenetére
Maga az XBOX nem is tudhat 120 Hz-et, mert azt a kijelző tudhatja csak.
A kijelző azt csinálja, amit a hdmi-n érkező jel mond neki. Ha az xbox nem tudna 120Hz-et, akkor a kiejlző sem. Ennek a mondtatnak értelme sincs.120 Hz-es TV, akkor tud 120 Hz-en működni, ha van mellé 120 FPSed, anélkül nem lesz 120 Hz-ed.
Meg ha 60fps-ed van, meg ha 40 (amit jópár sony játék kihasznál), meg ha 30, 20 ésígytovább. -
veterán
válasz AMD Power #120930 üzenetére
Szerintem tuti, mert én nagyon béna vagyok. Bár ezek szerint az eddigiek csak bemelegítésnek foghatóak fel. A pályák egyre nehezebbek azt érzem de a karakterem is fejlesztem szépen. Biztos el fogok még akadni benne, ahogy olvasom nálam tapasztaltabb soulslikeos fótumtársak is volt, hogy egy-egy ellenfelet több tucat próbalkozas után győztek le. Nekem az kb 3x annyi lesz ha addig fel nem adom bár most feltett szándékom, hogy végigcsinálom. A képességek, fegyverek fejlesztésénél vagyok soka esetben bizonytalan melyiket érdemes de sajnos nincs topicja a játéknak így megy a próba-szerencse alapú fejlesztés
[ Szerkesztve ]
-
nanofocus
tag
A kábelvilágnál egész jó kábelek vannak. HDMI is rengeteg van ott, azt hiszem 60 méteres is van, sőt még optikai szálas HDMI is. Én tőlük vettem egy ilyet, kiváló a képe, a gép a szoba másik oldalán van, így van TV-hez csatlakoztatva: https://kabelvilag.hu/Unitek-Premium-HDMI-2-1-kabel-10m-C11028DGY
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
-
Redneck
nagyúr
Tudom, nem vagytok látnokok... Szerintetek karácsonyi akcióban, lesz ennél olcsóbb a Callisto Protocol? A jelenlegi a legalacsonyabb ár, de folyamatosan csökken, gondolom nem viszik olyan sokan.
Karácsonyra gyúrok, most csak a Dirt Rally 2.0 Deluxeot és a kemény 825 Ft-os Sleeping Dogs DE-t vettem. Utóbbit imádtam PC-n, ennyiért kellett boxra is.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
ThorsHUN
őstag
válasz beyruth82 #120934 üzenetére
Sleeping dogs grafikaja azert mar elavult, de anno k jo volt. Ami nagyon jo benne, hogy a verekedesnel (inkabb erre megy ra mint a lovoldozesre) hasznalja a tereptargyakat is.
Regen tenyleg veszett jo volt, mostanaban neztem egy streamet (asszem Mokash vagy ki) aki jatszott vele... hat azert mar megkopott, de nem rosszAmit en neztem az a felulnezetes regi GTA klon a kozepkorban (rustler) es a north and south
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz beyruth82 #120931 üzenetére
Vitality - Èlet
Vigor - Stamina
Capacity - Terhelhetősèg, illetve Legion Arm mennyisèg.A Motivity, Technique, Advance pedig fegyverek erejèt ès egyèbb attributumokat növel.
A fegyverek adatlapján látszik hogy az M, T, A, közül melyikkel skálázódik legjobban. Ezt D, C, B, A, ès S betükkel jelőli a játék.
A kètkezes nehèz fegyverek Motivity alapúak, az egykezesek Techniquekel fejlődnek, az elementális fegyverek pedig Advanceszel.
Minden statnál van egy plafon ahol utána bár tudsz tenni rá pontot, de nem igazán lesz hatással a karakterre.
Nagyjából ezek lehetnek.
Vitality - 60
Vigor - 55
Capacity - 85
Motivity - 60
Technique - 60
Advance - 45I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Redneck
nagyúr
Szerintem más stílus, de egy időben erre és a Saints Rowra is ráhúzták hogy GTA klón. Story orientált hong-kongi akciójáték. Jó bunyókkal, remek hangulattal, egy kis felfedezéssel, gyűjtögetéssel.
Persze lehet benne járműveket csenni, de az irányítás és a fizika nagyon arcade...
Nem tudom XSX-en hogy néz ki, de az eredeti verzió PC-n igencsak pofás volt. Érdemes végigvinni, főleg ha szereted a hong-kongi akciófilmeket, és en bloc a távol-keleti hangulatot.
Nyócszázért ajándék, főleg hogy pár napja majdnem 6000 volt akciósan.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
homerhamm
addikt
A 2018-as Grid a storeból is lekerül majd, vagy csak az EA Playből?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
veterán
válasz Wesder #120937 üzenetére
Ezer köszönet, szuper vagy!
Még egy dolog ami nem tiszta. A P-organ skill fa rendszer. Persze az egymondatos angol magyarazatokat megertem én is de mégis szerinted ott melyiket érdemes fejleszteni ami megkönnyíti egy gyengébb játékos haladását?Szerk:
(#120941) Bad PrittPont ez az amiben segitseget kértem az előbb csak írtam miközben elküldted a hsz-t.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz beyruth82 #120942 üzenetére
Az angol magyarázatok ritka szarok és van, ami teljesen félrevezető, de minden, ami pulse cell és minden, ami guard regain az nagy segítség lesz. A végére majd kialakul egy játékstílus és eldöntöd, hogy osztod újra, sőt, néha bossokhoz is érdemes külön setuppal nekiindulni.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
skroy
senior tag
Az Argentínában aktivált játékok csak ott játszhatók, vagy hazautazva is használhatom?
Az van írva, hogy "activated and played ONLY in Argentina."[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz beyruth82 #120942 üzenetére
Egy run alatt 28 Quartzot tudsz összeszedni, ha mindent is megcsinálsz. 1.3 óta ez talán már 32.
Ez azt jelenti hogy Phase-enkènt 2 skill-t tudsz kiszedni az első run alatt ha egyenletesen osztod el őket.
Link Dodge Phase 1-ből fontos lehet. Phase 2-ből a Rising Dodge ki lett vève ugye alap skillnek.
Igazából nem tudom hogy kezdőknek mi lenne jó, mert mindenki máshogy játszik. Èn arra mentem hogy kitèrni tudjak, legyen sok Pulse Cellem, töltsön vissza sokat, legyen hely az övemen hogy tudjak dobálni Bosst amíg az a segítővel viaskodik, illetve hogy a kockát gyorsan ès sokszor tudjam használni hogy a segítőm ne haljon meg nagyon gyorsan.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
válasz Wesder #120945 üzenetére
Igen ez kéne nekem is, hogy sokat töltsön vissza a pulse cellem mert semmit nem érek a 2 meteres életerő csíkkal ha 4 (jelenleg ennyi healem van max) pulse cellel is alig tudom visszatölteni maxra. Egyébként pont azt fejlesztettem az elsőnek. A pulse cellt és a dodget de semmilyen érdemi különbséget nem tapasztalok a fejlesztés előtti állapothoz képest. Mindegy majd kitapasztalom vagy utána olvasok külföldi oldalakon.
Mindenesetre köszi a segitségeket neked és Bad Pritt fórumtársnak is.
-
Wesder
félisten
válasz beyruth82 #120946 üzenetére
A listából választható tulajdonságok közül a Enhance Pulse Cell Recovery kell hogy többet töltsön vissza. Az elsőt Phase 2-ben lehet választani a kèk Survival listából.
A második szintet ebből a skillből a Phase 3-ban lehet kitalentolni. A harmadik szintje meg NewGame+ban nyílik csak meg.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
raziel01
veterán
Júniusban újonnan vett kontrolleren gyárilag dupla klikkel a D-pad le és fel.
Gondolom ez garis probléma. Beregisztráltam és 2025.07-ig garis.
Ha megjön a black fridayen vett másik akkor ezt elküldöm gariztatni.
Mindenképp futár jön érte vagy esetleg lehet itthon valahova postázni?[ Szerkesztve ]
-
Dinomano
senior tag
Jó játék volt a Sleeping dogs. GTA 5-höz nincs nagyon köze, inkább olyan volt nekem érzésre, mintha a GTA és a Yakuza sorozat "között" lenne. Az autós részek nem annyira kidolgozottak, és teljesen árkádos az autós élmény. Ha jól emlékszem, még öklelni is tud az autó, meg talán menet közben autókon ugrálás is volt...
Egynek jó, mint könnyedebb GTA-szerűség. A másik "kutyás" játék, a Watch Dogs jobb. :-) (A figyelő kutya jobb, mint az alvó. :-D )/(^_^)____7=--- - - >|
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest