- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz Bad Pritt #120049 üzenetére
Csak életerőre és sebzésre raktam az elejében sokáig (kb 25/30 arányban állt, az élettel kezdtem, de utána a sebzés idővel mindig fontosabb volt, mert nem tudok végig jól védekezni, de ha csapok, akkor legalább vigye).
Vitality, Motivity, Technics, Advance, Capacity, Vigor volt végig a sorrendem fontosság alapján, ilyen 30/35/20/15/9 arányban kb. Staminát a színháznál toltam fel 10-re úgy emlékszem Romeonál, a bossokon kívül meg mint kés a vajon jelleggel át lehetett csapatni élvezetesen.Gyűrűkben meg ilyen global "multi" emelőket használtam Vitality, Vigor és Motivity-re, a másik kettő +4 Technique és +4 Advance, 90%-ban így volt végig. Utóbbit a tüzes kar miatt (az ment is hamar max-ra), mert kb mindenki sokáig égett tőle.
.
-
AMD Power
titán
válasz darkstreet89 #120027 üzenetére
Ne aggódjál ez nálam is így volt.... Azóta is ott tartok vele.
-
veterán
válasz Steve1207 #120048 üzenetére
Semmit se fejlesztettem. Az első boss előtt jöttem rá, hogy lehet fejleszteni és az árustól venni dolgokat. Elsősorban (ahogy minden játéknál) az életerőt fejleszteném. Motíváció? Ez most komoly? Fősulin, szociális munkás szakon tanulok munka mellett. A pszichológia az egyik fő tantárgy a szociológia mellett. A pszichológia szigorlati tételek egyike pont a motíváció. Ez egy kb 5 oldalas tétel, amiben ki lehet fejteni mi az a motíváció, milyen agyi folyamatokból ered, mit és hogyan szabályoz, stb. Ami a játékban van az tökre nem az, ezért ésszerűségből nem is fejlesztettem volna azt, erre kiderül az az egyik legfontosabb?
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz beyruth82 #120057 üzenetére
Hosszan tartod az RT-t akkor duplán üt nagyot azzal a fegyverrel ami neked van. Lassú, viszont ezzel lehet stunolni hogy utána RB-vel egy Fatal Strike-ot (ami sokat sebez) tudj neki bevinni. Egy kis piros kör jelzi a földön hogy hova kell állni hogy működjön.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Steve1207
veterán
válasz beyruth82 #120055 üzenetére
Szerintem alapvetően ügyes, teljesen jól elugrálsz csak keveset ütsz, kicsit távol vagy és azzal az egyetlen plusz ugrással már nincs időd ütni ilyen távolról már. Ne ennyire hátra, inkább körbe, a háta felé/mögé (nyilván ne akkor, amikor rádront), csak szimplán oldalazva és így 2x (talán 3x) sima ütés is egyből beleférhetne. Meg az alap ütését lehet védeni, egy véd-üt kombót az elején begyakorolni arra a fázisra pluszba és nyert ügy, mert amúgy korrektül el tudod kerülni a látottakból. Pl a hasalást is teljesen jól kikerülted többször. Ha gyors vagy 2-3 sima ütést is bevihetsz oldalról javarészt, aztán ugrálhatsz tovább, csak ne szembe legyen veled.
Én sokszor használtam amúgy a heavy-t (hosszan az RT-t), ha jó távból indítod (mire épp feléd fordul/lép egyet kicsivel közelebb) pont indítani fogod, mert ugye picit lassan kezdi és elkapd lendületből vele. De ez közelről is mehet akár, ha nem szembe vagy vele (lehet a heavy után még egy sima is belefér). Pár ilyentől meg sima ütéstől meg már villogni fog a health bar-ja és mehet a Fatal, amit Wesder is mond, az leviszi vagy a negyedét, harmadát akár.
[ Szerkesztve ]
.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Most meghoztátok a kedvem ehhez a Lies of P-hez. Pedig nem akartam kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Scholes9
nagyúr
válasz IntelKiller7 #120060 üzenetére
Én is folytatom majd, mert félbe lett hagyva ~35 óra után
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Bad Pritt
félisten
válasz Steve1207 #120051 üzenetére
Kevés staminával pusztulni fog elég gyorsan. Általában a stamina managementet tanulja meg mindenki legnehezebben, szóval jó, ha van miből égetni a felesleges mozdulatokat. Aztán később újra lehet osztani ezerszer, ahogy kialakul a játékstílus.
Sőt, ebben a játékban a stamina talán fontosabb is, mint a hp a nagyobb mobilitás miatt.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
gianni85
veterán
válasz Bad Pritt #120063 üzenetére
Ha jól emlékszem te ezrezted… nekem meg van az a rossz szokásom, ha elindítok valamit, akkor b@ssza a szemem amíg nincs kimaxolva … ránéztem xba-n a játékra és a konkurenciára, szerinted mennyire Állja meg a helyét, hogy 9/10- re osztályozták, ellenben a legtöbb from játék 7/10, egyedül a DS remaszter 8/10? Félek beletörne a bicskám
-
Scholes9
nagyúr
válasz IntelKiller7 #120065 üzenetére
Én minden játékot elnyújtok
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Bad Pritt
félisten
válasz gianni85 #120064 üzenetére
DS remaszti sem azért 8/10, mert nehéz, hanem mert baromi nagy nyűg és rengeteg a missable, aztán lehet újrakezdeni az egészet, ha valami elmarad.
Ha csak az ezres szempontjából nézzük akkor bőven ez a legnehezebb soulslike Xboxon még npc segítséggel és cheese-zel is, efölött csak a Hollow Knight, Super Meat Boy meg hasonló agymenések vannak. Gyors, precíz harcrendszer, rengeteg többfázisú endurance boss fight, minden ellenfél rendkívül agresszív sok aoe meg sweeping támadással, a játék kifejezetten bünteti a hibákat és kapkodást és muszáj megtanulni több játékmechanikát, nem lehet csak gurulgatva meg védekezve végigvinni, mert bedarálnak. Van néhány egészen durva difficulty spike a játékban (Romeo, Green Monster, Laxasia, meg ahogy láttam többeknek nehézséget okoztak a humán bossok, főleg Black Rabbit Brotherhood meg a White Lady), az utolsó boss meg borderline unfair.
Ha valakiben kialakult már egy játékstílus a soulslike-okhoz annak nem lesz vele baja, csak meg kell találni a ritmust és el kell fogadni, hogy bizonyos helyeken megreked az ember és sok próbálkozás lesz.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz Steve1207 #120069 üzenetére
Hát figy, bennem megvan a klasszikus Dark Souls nevelés, miszerint staminából sosem elég, mert mindig épp csak kicsit van kevesebb, mint amennyit használnál. Mondjuk jobban is szeretem az olyan kombó alapú harcrendszereket, mint a God of War-é vagy a Devil May Cry-é, baromi jó érzés, mikor tényleg csak a ritmusra kell figyelni.
Amuletből én a többet sebzőseket váltogattam helyszíntől függően (human, carcass, puppet), azok baromi hasznosak voltak, meg amúgy a boss amuletek elég op-nak tűntek, de egyiket se szedtem ki végül.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
veterán
válasz Steve1207 #120059 üzenetére
Egész jól megy de amikor leveszi a "wc pumpát" a fejéről akkor megint taktikat kell váltani szerintem. Eddig sikerült jutnom este:
[link]
(#120058) Wesder
Meg lehet csinalni azt érzem mert jártam tegnap este már a közelébe de baromi sok türelem kell hozzá. Viszont arra gondoltam, hogy minden egyes bossnál ennyit kell szenvedni az elég durva lehet. 😀
Feltett célom, hogy életem során legalább egy soulslike játékot végig akarok vinni de lehet nem ez lesz az
Megyek inkább és a phantom liberty maradék acsijait megszerzem.Mindenesetre köszi szépen a segítséget srácok, egyelőre pihentetem a jatékot
-
raziel01
veterán
[link] Xbox Series S + Just Dance 2023
89 890 Ft -
Frod
addikt
válasz beyruth82 #120055 üzenetére
Nagyon sokat mozogsz ki előle.
Jön az ütés, és csinálsz vagy 4 dash-t oldalra, így egyrészt a stamina-d is lemegy, másfelől túl távol vagy tőle, és mire odaérnél, hogy üss, már megint ő támad.
Nézd meg ő hogy csinálja, lényegében folyamatosan ott marad a lába alatt, és csak egyet mozog ki oldalra, majd egyből üti.Én eddig 2x próbáltam meg, és látom, hogy simán hozható, csak sajnos nekem most semmi időm játszani, de majd valamikor.
[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
Redneck
nagyúr
Mindig csodáltam ezt a soulslike stílust. Kipróbáltam párat, de szimplán idegesít ez a harcrendszer. Vicces mikor a kis mitugrászommal hosszasan csapkodom a tonnás benga állatokat, a karakterem meg egy ütéstől összecsokizza a gatyáját.
Sok ilyen játék tetszik meg elsőre, de a stílushoz béna vagyok, nem értem a metát, annyira meg nem izgat hogy vért izzadjak értük. Kár, mert ez a Lies of P is jónak tűnik, de az irányítását nem tudtam megszokni. Teszek még vele egy próbát, de lehet úgy végzi, mint a többi souls próbálkozásom.
Törlés, aztán irány DMC-zni, hogy jobban érezzem magam.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
consono
nagyúr
válasz Bad Pritt #120080 üzenetére
Vagy egy Elden Ring, azt még én is végig tudtam játszani (A Bloodborne volt a másik From software játék, amiben viszonylag meszire jutottam, egyik legjobb játékélményem, de azt azért nem ajánlanám első soulslike játéknak). A kötelező bossok közül Malikethnél éreztem csak azt, hogy nem lesz meg, de végül az is sikerült.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
gianni85
veterán
válasz Bad Pritt #120068 üzenetére
Köszi! Ez akkor lehet várat még magára. Várakozásaim szerint talán 6 hónapig biztos marad még GP-ben. Először lehet végre rászánom magamat az Eldenre. Na meg decemberben jön a 3. wo long dlc, így azoknak is neki lehet állni, aztán már azt se tudom hogyan kell azt irányítani.
-
Steve1207
veterán
válasz Redneck #120083 üzenetére
Egy éve én is ugyanezt mondtam, magával ragadó a helyszín meg minden fityfene mindig, de nem éreztem. A Code Vein nekem sokat számított, hogy úgy voltam vele, akkor kezdjük az alapoktól és a könnyebbekkel, ott valamennyire kiűztem azt a pár rossz beidegződést, amit a "rohanok, ütök kettőt, győztem" csőjátékokból megszoktunk és megtanultam azért, hogy ne rohanjunk ajtóstól a házba és védekezzünk azért egyet, kettőt (főleg időzítésben). Amit csak félig viszek, azóta arra is rámondanám azóta, hogy csúcs játék, mert nagyobb élményt ad így is, mint a sok tucatcím.
(#120072) beyruth82: egyébként nézd meg, hogy mennyire jól haladtál ahhoz képest, mint kora este vagy előtte. Ma már ugyanezt pár körből le tudnád hozni (nekem volt, hogy ami nem ment az elejében órákig az másnap meg egyből meglett pár próbából), holott tegnap mennyi óra belement. Szimplán szokod a stílust és fejlődsz, később ez lesz hasznos.
Az viszont kizökent mindig, ha mást elkezdek játszani közben és újra kell tanulnom az irányítást..
-
Redneck
nagyúr
válasz Steve1207 #120090 üzenetére
Adok még neki esélyt mert látom hogy jó játék lett, hátha végre engem is megtalál a stílus. Ami leginkább zavarni szokott az a hitbox. Látom hogy el sem talál az ellenség, de megsebez. Vetődik egyet, ugrani nem tudok, de a földre átvitt rezgésektől sérülök. Jó a ritmusérzékem, de a védekezés és az animáció része nem mindig kerek.
Na jó, nem keresem a kifogásokat, megpróbálom újra.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
HKorn
veterán
Van valami különbség a One S és a Series S HDMI kábele között? Megrendeltem Alzáról az akciós SS-t, de nem cserélném ki a kábelt, ha nem muszáj, mert nehezen hozzáférhető módon van bedugva a TV-be a falon.
Run&Ride
-
IntelKiller7
Topikgazda
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Tomi0703
addikt
Sziasztok!
2 éve nem néztem konzol felé sem. Most igazából van nálam egy PS5 meg egy Series S, de a GPU miatt maradnék az Xboxnál szerintem, bár haveroknak mindenkinek PS-e van.
Visszaolvasva látom, hogy már nem megy 1:1-ben a Gold GPU váltás. Viszont az még akkor működik, hogy veszek Goldot/Core-t majd ráaktiválom a GPU-t?
Csak mert tegnap engedte Microsoft oldalán 300ft-ért a 14 napos próba GPU-t (nem új accom van). Vennék aprón Goldot, beváltanám, aztán megvenném a 300ft-os 14 napos GPU-t. Akkor konvertálódna 3:2 arányban a Gold GPU-vá?
Bankkártyát ha elmentem és bekapcsolom az ismétlődő számlázást, akkor még mindig jár a +1 hó GPU? Vagy valami ilyesmire emlékszem.Köszi.
-
Archman 3
tag
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tudom hogy megváltoztak az előfizetések. Viszont a kérdésem az lenne hogy van-e még valami okossság az ultimate előfizetésre, mint régen, hogy megveszek 1 év goldot majd arra 1 hó ultimatet és akkor az egészet átváltja ultimate előfizetéssé? Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest