- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Sziasztok!
2 éve nem néztem konzol felé sem. Most igazából van nálam egy PS5 meg egy Series S, de a GPU miatt maradnék az Xboxnál szerintem, bár haveroknak mindenkinek PS-e van.
Visszaolvasva látom, hogy már nem megy 1:1-ben a Gold GPU váltás. Viszont az még akkor működik, hogy veszek Goldot/Core-t majd ráaktiválom a GPU-t?
Csak mert tegnap engedte Microsoft oldalán 300ft-ért a 14 napos próba GPU-t (nem új accom van). Vennék aprón Goldot, beváltanám, aztán megvenném a 300ft-os 14 napos GPU-t. Akkor konvertálódna 3:2 arányban a Gold GPU-vá?
Bankkártyát ha elmentem és bekapcsolom az ismétlődő számlázást, akkor még mindig jár a +1 hó GPU? Vagy valami ilyesmire emlékszem.Köszi.
-
Tomi0703
addikt
Ha török vagy argentín storeból vásárolnék, akkor elég a 3 betűs és megveszem a profilomra a játékot (a megfelelő storeból), aztán gond nélkül tudom használni? Mortal XL-t néztem ki (pár száz ft a fenti kettőben).
-
Tomi0703
addikt
válasz IntelKiller7 #120157 üzenetére
Ertem. Tobbi storebol megy a kozvetlen vasarlas? Mondjuk US. Vagy ajandekkent kell venni aztan utana bevaltani?
-
Tomi0703
addikt
válasz united28 #123232 üzenetére
Ha van gpu-d akkor a Dirt Rally 2.0 benne van. Ha nincs, akkor 4k korul van a fullos verzio belole. WRC is akcios (11k).
Egyebkent Dirtnek nincs Series-re optimalizalt verzioja. Szoval grafikaban biztos a WRC a jobb.
En eddig csak a Dirt-ot probaltam, bejott. Gondolkodom is, hogy a gpu ellenere megveszem a goty verziot. -
Tomi0703
addikt
Hali!
EA WRC-vel jatszik valaki? GPU (ea play) miatt ki tudtam probalni, de nekem valami borzasztonak tunik a grafikaja. Series X-em van. Eloszor azt hittem, hogy a trial az One-os verzio, de ha jol nezem One-ra ki sem jott.
Masnal sem tul szep? -
Tomi0703
addikt
válasz Steve1207 #123480 üzenetére
6k-ert meg tudtam volna venni, majdnem elcsabultam. Meg jo, hogy kiprobaltam elotte. Dirt Rally 2.0 sokkal jobban bejon.
Na majd mire ea playbe bekerul, ha bekerul. Addigra talan javitanak valamit rajta. De a grafikan azota is le vagyok dobbenve, hogy mennyire szar.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest