- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz ForRedGlory #29903 üzenetére
Még szép hogy orrba-szájba ezt ajánlgatják mindenhol.
-
Cavalera
tag
Üdv! Ha megveszek egy játékot az Xbox Store-ból (jelen esetben a FIFA 15 Deluxe Editiont), akkor semmi más nem fog kelleni már hozzá? Csak annyi, hogy lehúzza a merevlemezre és fut a játék onnantól úgy, mintha megvettem volna fizikai formában? Hogy megy ez? A választ előre is köszönöm!
-
nagyúr
-
Cavalera
tag
Még annyi lenne, hogy Live-on a telefonszámot milyen formátumban kell megadni rendeléshez?
-
fityere
senior tag
Vettem egy 3 honapos gold elöfizut es amikor aktivalni akarom ez az üzenet fogad
"Valamilyen probléma adódott
Próbálja meg újra. Ha ismét ez történik, tájékoztasson bennünket: adja meg a kódot alább, a(z) xbox.com/errorhelp weblapon, hogy kivizsgálhassuk az esetet."Mi lehet a problema ?
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
L_YKing
addikt
Miert van az hogy 2 percenkent ledob ez a fos ea szerver?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
MunezXBK
nagyúr
Akkor megkezdem a sort.
-
gianni85
veterán
Sziasztok!
Lenne egy rövid kérdésem, bocs, ha már korábban ki volt tárgyalva...
Home-olás menete tiszta számomra, ami érdekelne, hogy EA Access és Gold előfizetést is meg lehet osztani, vagy csak az aktivált digitális tartalmakat?(#29924) tDr1v3r
Szuper. Ez gyors volt. Muchas Gracias[ Szerkesztve ]
-
-
ErtexGer01
csendes tag
Valaki valami bővebb vélemény a dragon ageről?
-
fityere
senior tag
válasz ErtexGer01 #29930 üzenetére
Tartalmas hosszú, hangulatos szerintem
[ Szerkesztve ]
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
fityere
senior tag
Nekem felismeri hogy 3 honapos live gold de valamiert nem engedi aktivalni. Probaltam usa regiot is az sem segitett. Az angol ügyfelszolgalat sem tudott segiteni igaz angolul semmit nem beszelek de ez van
-
fityere
senior tag
Latom es most nézem hogy ahol vettem ott 360-hoz volt reklámozva a kod amit nagyon benéztem vagy az mindegy ?
Ja a kicsi angol tudas megvolt, de en nemetet tanulok (off)
[link][ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Na, vettem gyorsan egy eveset, meg bonusz kodot is kaptam. Es tokeletesen mukodik! Ugy erzem ezentul errol az oldalrol fogok csak rendelni.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
Krisz0630
senior tag
Hát néztem videókat, nekem ez a Dragon Age nem bejövős... RPG-be max. a Witcher.
Az Alien Isolation is jó árban van 6-ért. Megér annyit?
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
zzola
titán
A lényeg, hogy működik!
(#29946) gianni85
Nem tudom te hogy vagy vele, de az 1500 forint az 1500 forint, ráadásul a cdkeys éjjel-nappal működik és nincs várakozási idő sem. Bár iceakos-nál sem kellett sokáig várni a kódra. Egy időben én is nála vásárolam, amíg meg nem találtam az olcsóbb biztonságos helyet...[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
Ti tudtok már weben vásárolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs