- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
valaki titanfall party? jelöljetek be...
-
tunkiih
őstag
Magyar storeban (pc-n xbox.com) lehet vásárolni srácok akkor vagy nem? Csak azért kérdezem, hogyha nem leszek xbox közelben az akciók alatt végig, pc-ről megtudom-e oldani.. valamelyik nap volt erről szó.
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
Kezd megtetszeni ez a Battlefield (ez már nem battlefield, lehet azért.. )
-
Elderath
őstag
Mitől DLC ez? Kapsz 10 órás storyt meg egy multi részt 9 mappal és 7 játékmóddal. Ilyen alapon a BF4 is egy DLC mégpedig a 3 DLCje és így tovább. Tök más lesz a class rendszer is, mint a 4be és rengeteg kisebb nagyobb változtatáson ment át, a játék témájáról nem is beszélve.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Taposo
aktív tag
Sziasztok most vettem Amazonról egy 24 hónapos Live előfizut, de nem veszi be a kódot, azt irja hogy Something wrong, try later régióm USA és a cim is, nagy lehet a forgalom ?
-
tunkiih
őstag
válasz Elderath #30111 üzenetére
összegeztél mindent.. ha ezt a mellékágat valaki leszólja, akkor a 4-ről inkább ne is beszéljünk..
a 3 óta számomra nincs normális BF, mutatja az is szerintem, hogy hatalmas reményekkel indultam neki, kezdő játékként akartam megvenni a 3 után 360-on, ide onera (szerencsére jött az EA Access így most nem verem a fejem falba), level 5ig ha játszottam vele, egyáltalán nem jött át az egész, mondom azért a sztorit kipörgetem, ott meg bele estem a kiadás óta jelen lévő mentés bugba. ez lehet távol áll az alap bf szériától, de viszont átjön, ugyis jobban élem a pörgős fps-t, ott sem a camper játékmodokat gyűrtem. remélem az ötig össze kapják magukat.mindjárt jönnek a bf4 imádok, teljesen mindegy.. kétlem hogy bármelyiknek átütő lett volna a 3 után a 4..
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz tunkiih #30115 üzenetére
Értem! De ki beszélt itt arról, hogy milyen jó a 4?
Azt még nem is mondtam, hogy a 4 Xbox-on szánalmasan rossz! PS4-en élmény volt vele játszani, itt meg akad/laggol orrba-szájba. Hogy ez a hardver gyengesége vagy optimalizációs hiba azt nem tudom, de ezek után egy ideig tuti nem kell Battlefield.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
na, black flag + unity-s csomag lett. szép lassan, nyugisan töltődnek le a játékok.
valaki (akár pü-ben is! (úgy tuti meglátom)) meg tudná mondani, hogy az NFL Gamepass appot milyen néven találom? ami kombináció eszembe jutott, azt kipróbáltam, de semmi NFL-el kapcsolatosat nem ad be...
valamint boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Def26
félisten
válasz Rage47 #30120 üzenetére
"rossz a géped" lol. persze...
Már a múltkor is megfigyeltem, hogy inkább rajtad van szemellenző. Nem kell lereagálni mindent ami esetleg negatív irányba hozza az xbox one -t. Neked más az igényszinted, van akit ezek a hibák zavarnak.
Tény, hogy a 64 emberes cq sokkal jobban lett optimalizálva a másik konzolra, xbox one -on egy rakás szar. Heti szinten több mint 30 órát tolom a bf4 -el, látom és tudom mik a hiányosságok.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
tunkiih
őstag
Igen, énis..
(#30121) Def26: Legalább belátod a hibáit a játéknak, attól független hogy ez a kedvenced. Ha jól emlékszem te irtad azt is, hogy kihagyod a hardlinet. Teljesen megértem, nálam azért keltette fel a figyelmet, mert közelebb áll hozzám a pörgős FPS (Titanfall..) na meg mint irtam a 3-ban is többnyire TDM párti voltam.. (Northship Canals valószinűleg neked nem volt a kedvenced, nagyon nem egy cq pálya, én imádtam.. )
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
nfl-es kérdésemre megtaláltam a választ... hun-ról átbillent a location gb-re, restar és ott is van az alkalmazás, gamepass hozzálőve
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
RichieTri
senior tag
Hopp...egy child of light beugrik...
A never alone-val is tök jól elvoltunk a lányommal.live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
Def26
félisten
Verjem bele, véletlen xbox 360 -as max the curse of brotherhood -os kódot vettem.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
tunkiih
őstag
Egész véletlen valakinek nem porosodik NBA 2k14 a polcon..?
-
vroland44
csendes tag
Elösször is Kellemes ünnepeket mindenkinek!
másodszor pedig egy olyan kérdésem lenne, várható-e, hogy a külső hdd formázása hasonló lesz mint 360on volt, hogy akár fele-fele arányba is formázhatom, azért filmeket is tudjak rá rakni? -
dcness
csendes tag
válasz MunezXBK #29846 üzenetére
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Amúgy one-on simán bevette a kódokat, magyar régióval, csak a neten szórakozott valamiért. Így azért megnyugodtam, megéri ebay-en vásárolni!
Xbox Series X, PS5 Digital Edition, PS4 Pro + VR, IPhone 13 Pro 256 Gb Graphite + Apple Watch 42 mm Series 3 Silver Alumínium Case, MacBook Air 13” (2017)
-
Lefty
addikt
Tomb Raider meger 4 ezret? Nem vagyok nagy fan csak annyira nulla jatekok vannak akcioban napok ota, hogy elgondolkodtam.
-
godzsy2
senior tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek.
A minap valaki belinkelte a 12 hónapos Live Gold-ot, ami ha jól látom 40 USD. Ez most valami karácsonyi akció? Mert a mellékelt kártya képén 60 USD van feltüntetve. Ha most akciós, inkább megveszem most, úgyis egy hónap múlva lejár. 40 USD Worldwide Gold Membership
-
vg
addikt
Az Alien Isolation játéknál nem sok frusztrálóbb, szarabb játék létezik. Tettek bele a legutóbbi frissítéssel egy -pepita- módot, gondolom az olyan idióták miatt mint én, akik első végigjátszásra talán kicsit szeretnék izgulni a történeten is, de a casual mód is olyan szinten frusztráló, idegesítő, hogy minden de nem élvezetes a játék. El nem tudom képzeni aki nem játékos és csak a történetre kíváncsi lennék milyen idegállapotban képes ezzel játszani. A grafika pazar, a hangok jók, viszont játéknak egy nagy nulla. Egy fillért se ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest