- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nálunk a családi karácsony: ősök tv znek, de az is inkább alvás... én meg játszanék ! ennyi !
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Én csak annyit mondok, hogy ha nem hackelik(vagy mi a kolbász ez) a rendszert ez megy szinte állandóan, míg a PSN nem éppen.
Mondjuk engem nem izgat, játszani így is tudok, és ez a lényeg.Vagy ez az áldott szerkentyű nem megy offline-ban?
Akkor leszopom magam.[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
ezért nem megyek idegen partiba. agyfaszt kapok attól, hogy itt boxon szinte mindig előkerül egy kisebbségi komplexus ami után össznépi magyarázkodás és egymás győzködse indul arról, hogy mennyire szar a ps4 meg ki milyen jól döntött a boxal.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pelenka35
őstag
Egész nap a családnak élek....este kieresztenem a fáradt gözt a gép előtt meg offline se tudok játszani...
Gamertag:Rob3rt75
-
tunkiih
őstag
Lizardsquad vállalta el a PSN-t és a Liveot is.. egyértelmű volt. A legnagyobb problémám hogy a digitális játékaimat sem érem így el.. hiába vagyok offline benne a profilba.. siralmas. Barátnőmmel mondom egy kicsit játszunk a Raymannel így a családi téma után, még ha nincs is live.. de cseszhetem.. vicc.
Zolar: Előre bejelentette a támadást.. előző héten azthiszem.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Én csak azt nem értem ebbe nekik mi a jó?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Mister_X
nagyúr
válasz legiaap #30262 üzenetére
A sorozatgyilkosnak embereket ölni miért jó? Magyarul: az ilyen alacsony rendű mocskok gondolatmeneteit sosem érthetjük meg.
@tunkiih: ha én hacker lennék, munkát vállalnék. Az államok és a nagyobb vállalatok komoly pénzeket fordítanak a kiberbiztonságra és mindig kell, aki leteszteli a rendszert, mielőtt élesbe rakják. Egy "igazi hacker" túl elfoglalt ahhoz, hogy poénból rendszereket terheljen le, amikor az információban van a pénz, legyen az adatbank, védelmi rendszer sebezhetősége vagy másik "nem igazi" hacker kiléte.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
adrian94
őstag
Ilyenkor offline-ban a lemezes játékok mennek csak ? vagy egyik sem ? nekem csak digitális van !
-
tunkiih
őstag
válasz adrian94 #30266 üzenetére
Igen.. nem szeretem a digitálist EA Accesen kivül csak pár van, ami tényleg megérte (Max The Curse, Titanfall, Rayman).. persze hogy ami kellett volna az nem megy. Még egy ok a lemezesre, eddig is arra mentem..
vagy most akkor a lemezes se megy..? mindjárt megnézem. szerintem igen.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Minden jatekom digitalis
Ezert remelem kapunk vmi ajandekotVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
A.tessz
senior tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek.
Kitartást a live psn leálláshoz, na meg halált a hackereknek!
-
Def26
félisten
válasz L_YKing #30269 üzenetére
mi van akkor ha valaki bejelenti a fogyasztóvédelemnek, hogy a fizetős szolgáltatást nem éri el. szerintetek kap ingyen goldot?
van valami erre alkalmazható pont a gold szerződésben?
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
Ez mar nem az elso tamadas. Furcsa nekem, hogy ket ekkora ceg, mint a Sony vagy az MS nem tud mit kezdeni ezekkel a csoportokkal.
-
Donibrasco
tag
Na lehet lesni a Reszkessetek Faszverők 2 őt akkor
-
Def26
félisten
válasz Donibrasco #30278 üzenetére
lol
-
Lefty
addikt
-
zzola
titán
Nálam működik!
A pécé...
[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
-
L_YKing
addikt
Ez akkor is felb*sz... Akarok játszani live-on és nem tudok mert meghackelték a live-ot.. nehogy már az én rovásomra menjen az ha nem tudja megvédeni az ilyen *********-től a live-ot.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
-
törölt tag
milyen aktívak lettünk a fórumban... nincs jobb dolgotok? családdal lenni !?
(#30295) Zolar : jogos.. én se tudok magammal mit kezdeni...
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
-
törölt tag
van esély rá, hogy ma még helyre áll a rend?
-
addikt
Nohat no. Tényleg nem megy. Pedig 6-7 fele meg FH2 ztem.
De érdekes, hogy a menü sem jön mar be. Csak áll szegény behoz két "ikont" aztán annyi.
Bar úgy is minden játékom digitális szóval egyébként sem tudnám elindítani őket gondolom.Na mind1 jobb híján akkor marad a Mass Effect 1
[ Szerkesztve ]
-
RichieTri
senior tag
Eurosport2 K1
Egyébként meg sz@rjon sünt ez a sok marha aki más szórakozását elcseszilive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest