- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
az, h a Sony a Googlet és az MS-t kérte meg némi $ fejében, h a saját rendszerükön legyen elérhető. hamár az övék 2 vállon fekszik...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Lefty
addikt
Ez a Sunset is bukta lehetett. Nagy MS huzocim elvileg es mar felaron adjak...
-
anulu
félisten
nem vagyok az agyatlan játékok ellen, de nem 50, hanem 75%- kéne, hogy picit is több érdekeljen belőle, mint amit a YT-re felrakott videókból láttam...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
MunezXBK
nagyúr
Az Egyesült Államok és Európa nagy részén szakadozik az Xbox Live és Playstation Network, a júzerek nem tudnak online bejelentkezni, és ha mégis, akkor gyorsan offline üzemmódba dobja őket a rendszer, így sok karácsonyra kapott vadiúj játékot nem lehet kipróbálni - ennek mondjuk van pozitív hozadéka is, ugye! -, illetve lőttek minden online játéknak. A Kotaku körképe alapján a nagyok közül egyedül a Nintendo szerverei működnek megfelelően.
Sokan a karácsonyi csúcsforgalmat okolják a leállások és szakadozások miatt, de a Lizard Squad hekkercsoport azt állítja, ők piszkáltak bele a rendszerbe, hogy bizonyítsanak a Finest nevű rivális bandának, akik pár napja azt állították, simán meg tudják őket állítani. A Lizard Squad egyébként nem olyan régen már tört pár tonna borsot a Sony orra alá, amikor december elején lelőtte a webáruházat és a Network-öt.
-
pzstm
titán
En ugyan nem vagyok gépközelben, de az elmult 11 oraban az Activity feedem tele van game clipekkel, achievementekkel es kiirasokkal smartglasson keresztul nezve....vagyis ezek az emberek azóta online vannak....
Remelem mihamarabb mindenki online lesz. Sunset pedig igenis nagyon jó.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Def26
félisten
ugy látom élvizik.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
anulu
félisten
örülök, h élvezik, h elb@sszák más szórakozását (kb 4 hónap után az elmúlt 2 és a köv 2 nap, amikor nyugodtan tudnék bármi mást csinálni a melón kívül), de a jó édes qrva anyukájukat. de komolyan. remélem, meg lesznek találva, és el lesz velük beszélgetve!
-
woodbear
addikt
Szerintem gyorsan esni fog az ára a sunsetnek, rengeteg a bundle pakkos kód is ezáltal max fél év, és 5ezer körül lemezesen meg lehet majd szerezni. Addigra meg talán végzek a jelenlegi játékaimmal úgyhogy nem kapkodunk úgy mint anno a 360-on, és most 40+játék maradt amit ki sem próbáltam
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Alexios
veterán
Én azerz meg bizok egy 20-30% gta5 akcióban
-
-
JamesHun
addikt
Halo tényleg jöhetne -es akcióba
Sunseten gondolkodok, de szerintem max egy lemezest beszerzek és azt megnézem. Vagy jövőre hátha Gold ajándék lesz egy Ryse utánSeriesX: JamesSHun
-
Alexios
veterán
válasz Elderath #30375 üzenetére
Én mondjuk kipróbáltam a free weekenden, és hát nagyon nem jött be, pont olyan mint videók alapján. Ettől függetlenül amúgy az akció jó, mert mégis egy AAA játék féláron, ahogy a Dragon Age is jó volt annyiért, de egy GTA5, Halo akciót szerintem sokan jobban értékelnének, a Sunset a kezdetektől eléggé megosztó volt.
-
anulu
félisten
-
Lefty
addikt
Romb Raider meddig lesz akcioban? Csak vasarnapig vagy akar tovabb? Kivarnam az akciokat meg.
Ryse mondjuk igazan beleferne, nem mai darab mar. AAA jatek meg szerintem nem fog jonni most ev vegi akcioba ha nem volt bukta.
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
Most nézem a német híradót, bemondták a ps és a live leállást kemény
Oldalam: www.swsfoto.de
-
SütiGTi
senior tag
GTA havas karacsony eddig tartott?? Vagy az nem folyamatos hogy havazas van??
-
ghost364
senior tag
Nekem elég furán viselkedik a live... Fifában UT nem ment, de a store működik. Viszont a Horizon 2 valami eszméletlenül zseniális.
-
L_YKing
addikt
Tesom samsung galaxy s3 minije csatlakozott az xboxomhoz... Miert hogy?
Egyszer csak elkezdte kirakni a kepeit (amit eppen nezett) a tvmreVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz medvekutya #30398 üzenetére
-
Alexios
veterán
Na kipróbáltam, indiai store-ból vpn-el sem lehet vásárolni, azt mondja use a different way to pay
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest