- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefty
addikt
Chaos Squad mondjuk 2 körül? Eddig Pzs, Bulika, Gyurisub van a házban.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Lemezes jatekok mindig ilyen cseszettlassan telepulnek?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
hitchins
őstag
Srácok, one-on lehet csalni BF4-ben?
Tegnap játszottunk ismerősökkel, és elég érdekes volt amit láttam.Volt egy srác és akárhányszor összefutottam vele a pályán olyan volt mintha nem fogna rajta golyó. Nem csak nekem tűnt fel.
A legdurvább az volt, hogy egyszer kettönk előtt szaladt így ketten kezdtük el lőni kb 10 méterről. Egyikünk hátba, másik oldalról.
Bele az egész tárat.
Ennek ellenére simán megfordult és 1-2 lövésből leszedett mindkettőnket.Játszom már egy ideje, de ez baromi furcsa volt, folyamatosan ilyen 40/3 37/3 stb arányokat nyomott.....
-
Def26
félisten
válasz hitchins #30961 üzenetére
ha mondjuk usa -ból játszik eu szerveren akkor előfordul, hogy a ping miatt lelőhetetlen lesz. vagy esetleg Ti mentek olyan szerverre ami nem eu -ban van.
nincs amúgy csalás konzolon, mert zárt a rendszer (live és psn is).[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyúr
-
XFishboneHUN
senior tag
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
gianni85
veterán
válasz L_YKing #30956 üzenetére
nekem tegnapelőtt a GTA 5-öt telepítette. Szólt előre, hogy van egy pár gigás update, aztán fél órán át pöcsölt, míg felment nagy nehezen 3%-ra, utána meg egyik pillanatról a másikra kész volt
Korábban is furcsa volt 1-2 telepítésem még tavasszal. Valami nem 100 a státusz visszajelzéssel -
Californiasu
csendes tag
Ti játék után egyből kinyomjátok a boxot? Nem tudom van-e értelme de kikapcsolás előtt én szoktam hagyni üresjáratban menni, míg visszahül kicsit.
-
tunkiih
őstag
válasz Californiasu #30975 üzenetére
Itt nincs erre szükség, ez még a 360as overcool időszak berögződése... jasper alaplaptól felfele ott se kellett már..
-
gianni85
veterán
visszahül? Kb 110W-ot eszik, nem kell már parázni, úgy mint az első szériás X360-oknál.
Fun fact: ünnepek alatt volt az X1 mellett egy vadiúj PS4 is nálam. PS4 ventije standby-ban letöltés közben jobban zúgott, mint az X1 3óra játék után
-
Xirtam
veterán
Nem kell ilyen baromsággal foglalkozni. Még PS4-nél megérteném , mert az meleg, sőt. De a XONE enyhénszólva túlméretezett hűtést kapott.
-
gianni85
veterán
válasz tDr1v3r #30979 üzenetére
Én 2db PS4-gyel már ráfáztam, most adtam neki egy utolsó esélyt, és direkt egy fehér driveclub bundle-t vettem, mondván az biztos újabb gyártás. Asszony nagyon nem örült a látványnak, ami otthon fogadta (2 gép a tv alatt ) és mikor meghallotta a PS4-et 1óra Driveclub után, azt mondta... "ilyet se gondoltam, hogy mondok, de a fehér xbox az tetszik, az maradhat. De ezt a hangos szart kár volt megvenni mellé"
(#30980) Madwe
Neked esküszöm, valami csudajó géped lehet. Ha majd esetleg eladnád, akkor szólj. Megnézném mit tud, de most pár hónapig biztos vele együtt repülnék a lakásból, ha beállítanék vele.[ Szerkesztve ]
-
fityere
senior tag
feltöltö kartyaval lehet fizetni az EA ACCESS-t ?
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
tDr1v3r
veterán
Van egy szoras, az biztos... Kaposvaron szomszed vett egyet, total nema kussban van. Megy a gep, ott ulok mellette es egyszeruen nem hallom!
Remelem megcsinaljak az enyemet is ilyenre.
Gianni: DC-nel tartva, beszaras hogy nez ki az idojarasos patch ota... letettem az allamat konkretan. Gyenge konzolok mi, PC-sek???
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
gianni85
veterán
Titanfall-nak pörög még a multija? Most adtam fel hirdetést, hogy keresek pár játékot, de ez tulajdonképpen teljesen multi orientált, és nem szeretnék befürödni vele...
-
gianni85
veterán
köszönöm a megnyugtatást
-
fityere
senior tag
-
Zjunior
veterán
Cod Új Sniper módja most jött ki, megyek meglesni
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
tunkiih
őstag
válasz godzsy2 #30999 üzenetére
engem nagyon megfogott mint jövőbeli fps, az aw-t még aznap eladtam. a ghost pedig szimplán elég volt egy kampányra.
Remélem a következő cod jelen vagy esetleg multbeli témába fog játszódni.. agyfaszt is kapnék, ha megint egy exo csapkodós buherát dobnának ki, de imádtam az mw2-t 360on.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest