Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz Mattb #77933 üzenetére

    Itt a ranglista a guildekről, kik a legjobbak, akik magyarok.
    Láthatod a hozzá tartozó servereket, és hogy alli v. horda.
    Ha szeretnél majd mythic raidelni, akkor ragnaros horda oldalon lennének a legjobb esélyeid, de ahhoz ügyesnek is kell lenni.
    Allis karit Arathoron kezdj a fentebbi tematika miatt, bár akik még mostanra sem öltek rendesen mythic bossokat, ott eleve bajok vannak.

    Én pl. régen nemzetközi guildben toltam, és mindig az adott 3-6 hónapos patch végére értük el a full heroic raid kipucolását. Igyekeztem mindig a legjobbat kihozni a dolgokból, majd el kezdtem logokat nézni, és rájöttem, h teli van a csapat bénákkal. Eleve sokszor feltűnt, hogy feleslegesen halnak le a szarban állással, de a fő probléma az volt, hogy ezek a fixen rossz emberek 5-10 ember általában mindig a guild kemény magja volt, akiket nem lehetett volna lecserélni sem. Na ezek után veszett fejsze nyele az egész, DE mire ez kiderül és tudatosul, addigra már hónapokat is eltöltesz velük, és rengeteg idő, mire egy másik guild a köreibe fogad úgy, hogy még mythicre is vigyenek (már ha ez a cél és képesek rá), mert oda eleve csak 20-an mehettek, és a legjobb 20 embert viszik (remélhetőleg).

Új hozzászólás Aktív témák