- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
Nálunk nincs elég ember a mythichez, de tegnap este meglett helya heroicon...
Szóval még időben megkaptuk az ahead of the curve achievementeket
Ez volt az első 7.1.5-ös raidelésem, és hát szerintem mocskos erős lett a dh, legalábbis eddig a többiek annyit sebeztek mint én (mert gyakran nem tudtam mozogni, pedig mozgás kellett a több sebzéshez). Itt a log ha érdekel valakit.
A hunter is csak azért előzött meg, mert vhol a trasheknél tolt egy bika dps-t, +5 ilvl-lel magasabb és +12 traitje van, ergo 6%-kal többet is sebez, és nem tudom milyen legendaryjai vannak, de ez enyémek nem igazán segítenek a dps-ben.
A lényeg h pont jó az időzítés, most már nyugodtan megyek nightholdba csütörtökön. -
BeZol
őstag
válasz Csapoati #74253 üzenetére
Látom, csökken 2%-kal a sebzés (relicjeim azt hiszem mind fury-t adnak, tehát egy normális relic is többet segít), hát az +4 trait így 35-ről, chaos blades-et pedig most pont nem használtam, de ettől függetlenül továbbra is ez lesz a tuti single targetra, bár scorpion az első új boss, ott jó sok trash lesz, biztos fel barrage megy majd ott is.
-
Demizson92
aktív tag
Vegul az a BC jott amit szerettem volna, nem az LC Edition.
Most orom es bodottaaa'
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!
-
Csapoati
nagyúr
Na hogy is volt ez az agyonvágták a huntert dolog? A kezdeti burstöm kb 100-150 ezerrel több dps-t hoz, de a sustained dps is jó 30 ezerrel magasabb.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Peetey91 #74257 üzenetére
Tudom, de ezt kb csütörtökön vagy pénteken ígérték már, szóval arra próbáltam utalni, hogy kissé korai volt a dolog. Én a tegnapi állapothoz képest írtam a számokat.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
addikt
Aki eddig még nem tette a héten szerintem tolja le az 5 timewalk-os instát. A nightholdos chest elég jó rewardokkal kecsegtet. Nekem elég nagy mákom volt és a Gul'dan-ból eső BIS tank ring esett ki.
Ez lenne az, csak titanforged kivitelben 895ilvl"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Csapoati
nagyúr
válasz Tyler Durden #74263 üzenetére
Nekem aztán marha jót dobott... 875-ös nyaklánc, kevesebb crit, sok haste. Még jó, hogy BM hunterként mastery kell és vmennyi haste. Kuka.
A te gyűrűdet azért elfogadtam volna.[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
válasz Tyler Durden #74263 üzenetére
Azt a piszok mázlidat, grat.
-
addikt
válasz Csapoati #74264 üzenetére
Rugómon nekem is egy mezei 875-ös trinketet ejtett. Láttam mage-en durva trinketet 900as ilvl-el, meg fog pörögni az átlagos ilvl szint rendesen.
Lirion: köszi szépen! (: egyszer fent egyszer lent, 3 hete a weekly ládából csak trash jön, lehet, hogy ez volt a kompenzáció
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
KraX
őstag
Olyat meg lehet kérdezni, hogy kinek mi a main-e és melyik realmen játszik, csak a vicc kedvéért?
Molten core-tól huntereztem egészen a kb 2 éves kihagyásig, most DH (mindkét role), mert újdonság és mert tetszik. Arathor, horda.[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
Mythsardan
aktív tag
BC-től WoTLK közepéig resto dudu, majd onnan Cata végéig disck priest volt, pandától pedig egy katasztrofálisan gearelt retribution paladin szolgál mainemként. Habár itt a fórumon egy ideje csak csendes figyelőként tevékenykedem, mégis büszkén hirdetem a horda elleni ellenállásom. Ragnaros, alli.
twitch.tv/tct_mythsardan | R7 3700x, GTX 1080
-
kovsol
titán
A legend item upgrade cucc ami 50 shardba kerül az csak egy itemet upgradel amúgy? Nekem bont múlt héten kettő legendary is esett, azok persze még 910, akiknek most esik már alapból 940.
Tegnap egyébként 5 boss-t öltünk meg normalon, és így lett 28 shardom.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Mythsardan
aktív tag
válasz kovsol #74271 üzenetére
Ha jól tudom, csak 1 legendary-t upgrade-el. Nekem a heti M+ ládából lett 15 db-om, emmisary ládából 4, így már csak 31 kell
Egyébként nekem talán kedden dobta az első legendarym... nem is túl hasznos, a stat is rossz rajta és még 910-es is... Nem szeret ez a játék szerintem
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz Mythsardan #74272 üzenetére
DH-mnak kiesett a világ legszarabb legendary iteme 910-ben. Nem is értem ezt hogy hívhatják annak. [link]
May the Force be with you!
-
Mythsardan
aktív tag
válasz kovsol #74273 üzenetére
Nem tudom... Ha a haste nem is a legjobb, a crit biztos jól jön, az effect meg hasznos lehet néhány raiden/m+-on, illetve world pvp-ben is kaptam már ki amiatt a legendary miatt dh ellen. Ellenben az enyém rossz statokat is ad(versa, mastery), illetve még az effectje is elég gagyi.Szerintem én rosszabbul jártam
-
Revesz
aktív tag
Nem tudom, hogy életbe lépett már a hotfix ami a lockot is érinti mert nem tudtam játszani 2 napja, de ha igen akkor kb. végeztem is a játékkal.
Tényleg nem értem miért kell a warlockot teljesen lenullázni...Lassan visszaáll a régi 1.12-es állapot amikor free kill volt és örültek ha láttak egyet mert mindenki leütötte :/.
Tudom, hogy általános nerf van most kb. minden classra, de elég lett volna csak a statok csökkentése, de még a damaget is majdnem felére vette...[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
Ez a nighthold nem rövid.
Tegnap 8-11-ig toltuk és nem értünk a végére. Normalon! Úgy, hogy a guild mythicet ütött eddig.
Dúrva. Ráadásul wipe volt threshen is.[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
thomeef
őstag
válasz Revesz #74281 üzenetére
Chaos Boltot rendberakták végre, a két lövésből score kill nem éppen volt normális, mást se csinált mindenki ellenük mint pillarozott. Szerintem jó hogy végre helyrerakták egyébként a frost dk-t, affli lockot, dh-t, arcane maget, destrot stb. Végre lehet értelmesen 3s-ezni.
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
pckownz
őstag
Legendarynak van valami limitje?
Palamon mar 3 kiesett,
Lay on Hands CD-s kezes
Movement speedes cipo
Retri wrist (tudom....)Holy paladin leven ebbol nagyon maximum a kezes hasznalhato, nem tudom, hogy van-e ra esely, hogy kapok ket hasznalhato legendaryt is
-
addikt
válasz thomeef #74285 üzenetére
Nem akarok beleszólni, mert nem pvpzem, illetve lock-al sem játszom, de a fórumokat látva kicsit túltolták a nerfet. Egy chaosbolt cirka 250k /ugye ez crit mert 100% kritel és a krit % miatt még többet is sebez/, a meleenek meg egy non crit fillerje ennyi. Seems balanced..
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
kovsol
titán
válasz Lirion #74283 üzenetére
Szerintem semmivel sem jobb az enyém. Egy életmentő 1 perc CD -s cuccra kapok még több élet mentést dps talenten használható legendary itemmel.
Druidámnak sincs normális healer legendary itemje. Chest és a neck van berakva. Ezek is csak a self healben segítenek. Chest mondjuk ott legalább tankként is ér valamit, és most már a neck is használható.May the Force be with you!
-
Lirion
addikt
válasz Tyler Durden #74287 üzenetére
Hát sub rugóval a 6 pontos evis critem nincs 250k leather vagy annál erősebb armoros játékos ellen, a non crit filler shadowstrike pedig 50-60k-kat sebez és nem is használható mindig. Amikor épp nincs shadow dance és backstabet kell nyomogatni, akkor a filler csak kb. 20-30k-t sebez non crit...
-
-
Xelo
addikt
üdv! nosztalgikus hangulatban voltam úgyhogy vettem 2 hónap feltöltőt és elkezdtem egy be palával a Draenor szerveren. ha játszik ott valaki közületek nyugodtan felvehet a barátlistára, bnet azonositom royalclown#2542 karakternév pedig Foscsi. vmi normálisabb, aktiv guildnek is örülnék, az se probléma ha angol nyelvü, a lényeg hogy chaten legyen valami élet
-
thomeef
őstag
Pvp-n nem annyi, mivel honor talent felerősíti 100%-al (ami egészen idáig 200% volt). 1 millákat lehetett vele lőni 3-4et is akár a 8 seces interrupt immune alatt. Ez most mérséklődött talán kicsit.
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Arnold2
őstag
Üdv újra a játékban!
Sajnos nagyon nincs infóm, hogy a Draenor szerveren mekkora a magyar populáció, tippre minimális, így szinte csak angol nyelvű guildbe gondolkodj.
Illetve javaslom még a wowprogress.hu-t, ott lehet szerverre, nyelvre szűrni.Illetve most már él a crossrealm technológia így nem feltétlenül baj, ha van egy cimbid másik szerveren, mert partyban tudtok együtt bandázni.
-
thomeef
őstag
Ahogy nézem újra visszajött a rotába az inci, nagy kaland
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Háztartási gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest